Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MártuSKA

13 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
..Sok mindenről szeretnék írni, mégiscsak kimaradt egy hónap, mea culpa!..Nem is húznám az időt: a legfontosabb téma a kiutazás és a beköltözés után a melószerzés..Próbálok elvonatkoztatni mások véleményétől és csak a saját tapasztalataimra hagyatkozni, de az a helyzet,…..
..Itt jön az a rész, amit már említettem: „erről kellett volna, csak pont nem sikerült tájékozódni” :)..Nagyon érdekes Londonban az utazás témakör, megpróbálom összefoglalni röviden..Ami először eszembe jut róla, az egy szó: ÉLETVESZÉLY!..Igencsak körültekintőnek kell…..
..Igazából már olyan régen írtam blogot –majd egy évvel ezelőtt-, hogy teljesen kijöttem a gyakorlatból..Szóval előre is elnézést kérek mindenkitől, akinek esetleg sértő lenne a stílusom! :).. ..Amiről regélni fogok, annak egyrészről információközlés lesz a célja, hogy…..
..Megígértem a folytatást, most teljesítem is :)..Már csak két nap maradt..De „ne ess pánikba!”, bőven tartogat még élményeket  ez a különleges hétvége!..A Tündérkonyhán kezdtem a pénteket, hogy megalapozzam és kielégítsem az energiaszükségletemet egy pizza…..
..Több szempontból is rendhagyó volt az idei Szegedi Ifjúsági Napok: ingyenes nulladik nap, évek óta nem látott zenekarok, mobil színpad, közel hetven civil szervezet, mini-planetárium, Rehab-kamion..Egyszerűen nem tudtam unatkozni, de ha mégis, öt perc múlva biztosan találkoztam egy…..
..2oo6 nyara volt életem legbulizósabb három hónapja, amikor is egy hetet tölthettem el –többek között- a Szigeten..Hatalmas élmény volt, már az a tömeg is NAGY hatást gyakorolt rám..Rengeteg új dologgal találkoztam és még több programban vettem részt az üvegfestéstől a…..
..Amikor sok az új név mindig eszembe jut, hogy talán őket kellene megnézni, de ha egy időben van mondjuk a Road-dal, akkor nem kétséges, hogy a kíváncsiságomat felülmúlja a tapasztalat :)..Az egyetlen dolog, ami NAGYon hiányzott, az a karaoke..A kevés szekust megérti az ember..De…..
..Már a cím leírásakor annyi gondolat kavarog a fejemben, hogy azt sem tudom, hol kezdjem..Talán az elején és hogy hogyan vártam a 10. rockmaratonomat..Először is le kell szögeznem, hogy naiv vagyok, mert igencsak rányomta a bélyegét a tavalyi bulimra a kedvenc fesztiválom…..
..Mikor már épp hozzászokik az ember, hogy minden sarkon (utca)zenészekbe botlik és 5 percenként áll meg széles mosollyal az @rcán, na akkor jön Murphy és véget vet a jó világnak..Az időjárást már meg sem említem, de nem panaszkodom, mert így is élményekkel gazdagon vettem…..
 ..Minden év májusában megünnepeljük a napfény városát, idén a borfeszt mellet az utcazene fesztivál is szuper programokkal várja a népet!..Az első számunkra ezek közül a SKAtch volt a nyitóhétvége vasárnapján..Sokan ismerik a Srácokat, a Tisza-parton és környékén már…..
..Augusztus vége..Lassan kiélvezzük a nyár utolsó sugarait..Mosolyogva gondolunk vissza a fesztiválokon begyűjtött élményekre, de a fejünkben már ott motoszkál, hogy bizony lassan visszacsöppenünk a mókuskerékbe..Biztos ez?! :).. ..Időzíteni tudni kell és Szeged sem hagy minket…..
..Még 43 nap..A rutinos rockmaratonisták már tudják, mi vár rájuk, ha túlélik még ezt a pár hetet..A fesztivál szóra mindenkinek három szó ugrik be: buli, pia, csajok..De a malomvölgyi fesztivál ennél sokkal több.. ..Szóval három opció van:1. voltál már, és tudod, hogy fix…..
..Még 43 nap..A rutinos rockmaratonisták már tudják, mi vár rájuk, ha túlélik még ezt a pár hetet..A fesztivál szóra mindenkinek három szó ugrik be: buli, pia, csajok..De a malomvölgyi fesztivál ennél sokkal több.. ..Szóval három opció van: 1. voltál már, és tudod, hogy fix…..