Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sándor Márton

9 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A CrimTan Magyarország hivatalosan az IAB Magyarország tagja lett.       A Szövetségről Az IAB Hungary a Magyar Reklámszövetség keretein belül 2008 novemberében létrejött tagozat, mely a nemzetközi Interactive Advertising Bureau (IAB) szakmai szervezet hazai képviselője, az…..
  A CrimTan Magyarország hivatalosan is a Magyar Reklámszövetség (MRSZ) tagjává vált.     A Szövetségről A Magyar Reklámszövetség a magyar marketingkommunikációs szakma legnagyobb ernyőszervezete – szakmai értékadó és -teremtő szervezet –, amely szolgáltatásain,…..
Crimtan Magyarország Technológia 2015.01.14 12:44:56
A Crimtan egy adatkezelési platform, amely több forrásból integrálva adatokat, összesen 31 különböző népszerű szegmenst hoz létre, választható érdeklődési körök széles skáláját.  Ezek a standard szegmenseink, amelyek több, mint 2000 mikroszegmensből tevődnek…..
Crimtan Magyarország Kontakt 2015.01.14 11:55:50
..
Az elmúlt évtizedek megváltoztatták környezetünket, szinte teljesen átformálva a minket körülvevő világot. Az internet térhódítása, a számítástechnikai eszközök előretörése az élet összes területét átalakították. A gazdaság minden egyes szektorát átszőtte a…..