Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ChAttila73

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Milyen a koreai konyha? A vélemények eltérnek a kérdést illetően. Maguk a koreaiak úgy tartják, rendkívül egészségesen táplálkoznak. Sokan mások is ezt állítják. Az elgondolást többnyire azzal támasztják alá, hogy fiatalok, öregek egyaránt karcsú termetűek, alig van köztük túlsúlyos ember. Vannak…..
ChAttila73 2013.05.18 23:57:24
Bo@Nick Leeson: mi közünk van ahhoz, hogy informatikai egységeidet barlangban tákolták.
Ne rinyálj.
Cselekedj.
ChAttila73 2013.05.20 09:20:21
@sajtosbrokkoli: Attila elnézést kér
ÚTICÉL - KOREA Közkívánatra... 2013.05.09 14:51:13
... jöjjenek a kedvencek. Az alábbiakban a tegnapi és a mai nap termését láthatjátok. Lee Byung Hun a metróban. Akartok vele kávézni? Vagy talán Kim Tae Hee-t félretolva, csatlakoztok Sukkihoz a Caffé Bene teraszán? Ha a jelenleginél is szebbek akartok lenni, fogadjátok meg a JYJ tanácsát,…..
ChAttila73 2013.05.16 21:35:50
Egy hete vagyunk Koreában, amerre jártunk, igyekeztünk nemcsak a látnivalókat, hanem az embereket is figyelni. Közülük is főként a gyerekeket. Az a tapasztalatunk, hogy a kisgyerekek azon túl, hogy nagyon aranyos küllemük van, békés és jól nevelt jószágok. Eddig még egyszer sem voltunk tanúi olyan…..
ChAttila73 2013.05.13 10:33:18
Természetesen akkor, mikor elromlik az idő. Már otthon láttuk az előrejelzést, amely péntekre esős időt, lehűlést jósolt, ezért arra gondoltunk, ezen a napon célszerű megnézni a Koreai Nemzeti Múzeumot. Nem siettük el az indulást, késődélelőtt volt, mire odaértünk. Az épület külseje nem szép, de ez…..
Ma délelőtt még napsütésben indultunk útnak. Mire a Gyeongbokgung palotához értünk, beborult és szemerkélni kezdett az eső. Képeink tehát nem ragyogó napsütésben készültek, de remélem mégis örömötök telik bennük. A palotaegyüttesről jobbnál jobb képeket lehet látni a neten. Arra gondoltam,…..
A tegnapi hanok házak megcsodálását követően még mászkáltunk. Nagyjából azt az elméletet követtük, hogy ha az ember megy az orra után, előbb vagy utóbb kilyukad valahova. Jó elgondolás volt. Rövidesen az Insadongon találtuk magunkat. Nem kell Szöulban járni ahhoz, hogy tudjuk, az Insadong a…..
ChAttila73 2013.05.08 14:40:56
@cinke56:
Böszörményi szavaival élve:
"Kicsit büdös, ale jó!"
/móriczi bölcsesség a nyilasmisiből/

sültsáskát itthon is lehet csinálni
meg ott is
Busan felé egyre szaftosabbak
Északról nem is beszélve
ott is bújkál pár
jóllakott példány