Regisztráció Blogot indítok
Adatok
toljukcsináljuk!

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez az ausztrál maugli mindent puszta kézzel kap el, most egy kengurut, elütött emu tetembe bújva. A harmadik perctől indul az eksön, addig meg élvezzétek az akcentusát, kurvajó. A kenguru meg morog, mint a meggymag. ..
toljukcsináljuk! 2013.09.23 15:38:24
A legjobb dolog az interneten ma ez, szakadok rajta, gyorsan nézd meg sokszor, holnapra már ki fog hűlni! ..
toljukcsináljuk! 2013.09.08 18:22:49
..
toljukcsináljuk! 2013.09.03 23:21:15
A BBC egyik adása lábjegyzet a médiatörténetben. A tévés műsorvezető tizenhatszor tette föl ugyanazt a kérdést a verejtékező miniszternek. Tegnap este Kálmán Olga, az Egyenes beszéd műsorvezetője beállította a világcsúcsot.   Az interjú kiindulópontja a…..
toljukcsináljuk! 2013.09.03 23:19:06
@bgp: Ahogy Kósa tette :), akiről ezért az a vicc jut eszembe, hogy "te vadász, te szopni jársz az erdőbe, vagy vadászni?"
A közoktatási törvény módosításai ismertek voltak eddig is - a gyakorlatban azonban sok százezer iskolás és szüleik most, az új iskolaév kezdetével ismerkednek meg a friss rendelkezésekkel. Nem fogok a törvény által előírt változások mindegyikével foglalkozni, kizárólag a 16…..
toljukcsináljuk! 2013.09.02 00:40:15
Pár hete már bejárta az internetet Lady Gaga fotója, amelyen tök pucéran pózol, ez itt ni: Akkor azonban még a kezével kitakarta intimebb testrészeit. A legfrissebb képeken, amelyek szintén a V magazin fotói, még ennél is merészebb Gaga, így most már megtekinthetjük…..
TComment Ebből nem lesz veterán 2013.08.12 08:06:47
Bivalyerős, keveset fogyaszt és idehaza fullosnak mondják. Mindent megkapott, amit kell, futott 160 ezret, kiszolgált egy cégtulajdonost, élt 10 évet? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
toljukcsináljuk! 2013.08.12 16:39:12
@kepkontakt: Hamis analógia :) A "helyes" analógia: inkább egy friss ételt egy 1 Michelin csillagos étteremből, mint 5 naposat egy 3 csillagosból, aminek a felét valaki már megette, (és nem is biztos, hogy abból az étteremből való, és nem is választhatok a menüből, csak "valamit kapok").
Karesz felismerése szerint gyakorlatilag minden küldemény ajánlott levéllé változott, ami vagy ténylegesen vagy az alkalmazottak szerint nem férne bele egy postaládába: A Magyar Posta július 1. szállítási feltételeinek módosításával sok levél esetében lényegében 300%-os…..
toljukcsináljuk! 2013.08.08 11:18:43
Kisebb városi távokon, munkába járásra egy hétig elég egyetlen egyszer rádugni a hálózatra, a hétköznapokat pedig élvezetessé teszi az autókat megszégyenítő gyorsulás és a teljes versenyző szettbe öltözött bringások előzgetése a budai hegyeken. A pedelec rendszerű…..
"»Ba, baa, baaaa, aahhh« nyögdécselt egy feltűnően izgató testű szlovén lány, miközben egy középkorú német házaspárral félreérthetelen szexpózban gabalyodott össze és mindeközben felajzott fiúja a kezét szorítva leste az aktusban résztvevők arckifejezését. Néhány…..
A UPC lehet, hogy megfellebbezi a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság 60 millió forintos büntetését, amit azért kapott, mert ráutaló magatartással szeretett volna új szerződést kötni régi ügyfeleivel látatlanban. Az NMHH vizsgálata szerint a UPC jogsértő módon járt el,…..
Kétségtelenül a liga egyik legnagyobb furcsasága, hogy Amerika legnépszerűbb sportja nem képviselteti magát csapattal a második legnagyobb egyesült államokbeli városban, Los Angelesben. Pedig nem volt ez mindig így. A Rams 1946-ban érkezett Clevelandből az Angyalok Városába, ahol…..
Érdekes időpontban érkezett be egy Huffington Post cikk a Facebook oldalunkra egy like-olótól, amely egy neurobiológiai előadásról szól, és arról, hogy felvetették, a radikális, fundamentalista hitet betegségnek lehetne nyilvánítani, és lehetne gyógyítani. Érdekes, mert épp az…..
Naiv ügyfél belefutott egy újrahasznosított dvd-be Nyíregyházán. Nehéz elhinni, hogy léteznek még olyan emberek, akik megveszik az amerikai Tetovált lányt lemezen, lemásolják 90 forintért és visszaviszik a másolatot... UPDATE: Ez tényleg így néz ki. Azt hiszem, nincs igazán…..
Nos ez is egy kicsit megalázó történet,én viszont nem szégyellem magam mert ezeken az ápolókon és orvosokon,nem érdekelve hogy 36hó elzárást kaphatok érte alaposan meg fogom őket szívatni,sőt lehet tettleg bosszút fogok rajtuk elkövetni!  Szép napot!   Nos ez is egy…..
Ismerek, ismertem néhány masszázsos lányt. De persze kevesebbet, mint szexpartnert. Valahogy a 2 csoport nem jön ki annyira jól egymással. Nem, nincs fikázódás, nincs háborúskodás, de nekünk is megvan a véleményünk a masszázs lányokról és nekik is rólunk :) Íme, az én…..
toljukcsináljuk! 2013.06.01 13:57:49
Aki már hiányolja az angliai posztokat (...), az ma örülhet, de csak félig. Scotsman beszámolója ugyan Londonban kezdődik, de a brit fővárosban csak egy hónapot töltöttek, mert végül Skóciában sikerült munkát találni neki és párjának. Hogy miként és azóta hogyan alakult az…..
toljukcsináljuk! 2013.05.30 15:21:19
@enpera: Ezt akartam mondani én is :)

Devizahitelt úgy lehet(ett volna) felelőségteljesen felvenni, ha dupla törlesztő esetén, mondjuk 30%-kal csökkenő fizetés, esetleg hosszabb betegség esetén sem okozott volna gondot a törlesztés. Valahogy nem érzem, hogy ez történt...
toljukcsináljuk! 2013.05.31 00:28:34
@ABL CA: Szerintem eléggé irreleváns érv amit írsz. Ha nyugati színvonalúak lettek volna a bérek? "Ha bement volna akkor gól." Igen, de nem ment be. Mit számít a "ha"?

Azt gondolom, hogy nagyon sokan vannak itthon, akik egyszerűen többet akarnak, mint ami realitás. Wishful thinking az van, korrekt tervezés, realitásérzék az nincs. Rengeteg nyugati sem tudja megvenni a lakást - nézd csak meg az átlagfizetést az UK-ban és vesd össze egy londoni lakás árával! Budapesten annyiért kapsz lakást, mint ott egy garázst. Mit csinál a londoni? Nem vesz mániákusan ingatlant, mint a magyar, aminek az a mellékes haszna is, hogy nem fizet 3x annyit vissza a banknak 20 év alatt + nem kockáztat + ha jobb munkát kap akár a világ másik végén is, bármikor tud mozdulni. A magyar bezzeg nem: inkább nyögi a törlesztőt és megköti magát ahhoz a lakáshoz, ami egyébként nem is övé, hanem a banké.

Ezzel nem a posztolót akarom puttózni egyébként, csak mondom. Sokan maguknak keresték a bajt. És itt nem csak arról van szó, hogy fölment a frank, hanem arról, hogy 25 évre nehogy már B-terv nélkül tervezzen valaki! A forinthitelt sem tudja fizetni, akinek nincs munkája, vagy aki megbetegszik, vagy ha elszáll az infláció és hirtelen ötszörösére nő a kamat...
toljukcsináljuk! 2013.05.31 01:40:32
@mzgldr: "The average total savings of a United States household is about $52,993 for standard savings and certificate of deposit (CD) accounts as of 2010."

Az tehát 12M HUF / család. Itthon ennyi hitelt vesznek fel az emberek - 20 évre.

" The national average for a home loan is $222,261 with a $1,061 average monthly payment for a 30-year mortgage at 4 percent, according to LendingTree. "

Ez meg 220e Ft / hó átlag törlesztő.

És akkor még ott a refinance, a kicsit igényesebb credit rendszer, meg mondjuk hogy nekik nem baj, hogy devizában vannak eladósodva :) Ja, és mondjuk egy chapter 11 bankruptcy, ha minden kötél szakad. EMELLETT az USA-ban 67% a lakó/tulajdonos arány, itthon 91%. Lehet ellenőrizni!

Q.E.D. :)
A röpke pornókarrierjét követően immár 10 éve lenge felsőben DJ-skedő Niki Belucci (polgári nevén Pósán Nikolett) már évek óta az egyik legfelkapottabb külföldi sztár-DJ a horvát partyvilágban. Az Ibiza utáni második legnagyobb európai techno-buliszigeten, Pagon immár…..
Férjcserélő Párkeresés 2. 2013.05.07 17:32:01
Azt látom, hogy most sok szempontból most elég távol van a többes szex megvalósítási projekt - visszacsöppentünk a való életbe, ahol a dolog a rászánható idő és energia hiánya miatt elsikkad. De azért elmondom, hogy milyen csodálatos ötletünk született arra, hogy hogyan…..