Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Monostori Borika

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szóval ma is nyolckor kezdtem. Voltam a konyhában is, sajnos csak mint megfigyelő, annyira nem mernek rám bízni mindent, de pucolhattam almát!! Szóval ma megengedhettem magamnak egy durva reggelit is amit itt egy sonkás-sajtos croissant-ot jelent. Ebédre is invitált Attila, csak mindig…..
Ma már reggel 8-tól nyitva volt a terasz is, tehát 3-szor több vendéget fogadtunk, mert hát szívesebben ülnek le a tér közepén és reggeliznek a napfényben a vendégek. Elmondható hogy minden társam tudja a tutit, vagyis megmondja mindenki hogy mit csináljak. Persze elég gyakori hogy…..
Nyolcra mentem be reggel. 9-től nem volt víz bent csak a kinti teraszhoz tartozó bódénál, tehát minden egyes kávéért kimentem kérni egy kávét, aztán bementem tiszta poharakért, aztán vissza és megint be a friss kávéval. Plusz 10 km amit lesétálok. De 11-től megint volt víz…..
Ma volt az első napom a Café Alibiben. Tegnap adószámot kértem az APEH-nél, ma már be voltam jelentve mint első munkanapomon. Reggel 10-re mentem. Rögtön adtak kötényt, körbe vezettek és bedobtak a mély vízbe. Semmi gond nem volt. Kint a placcon hárman dolgozunk, az üzletvezetővel…..