Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Majdnem

0 bejegyzést írt és 121 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán Viktor megint megóvta a függetlenséget. Ez nagyon dicséretes, de még menőbb lenne, hogy ha a függetlenség tényleg veszélyben lenne. Bár a közelmúltban valóban komoly figyelmeztetésekben részesültünk az önként vállalt kötelezettségeink nem teljesítése miatt, de a…..
Majdnem 2012.03.17 09:27:31
@Antoninus Pius: amúgy a tizedelés nem azt jelenti, hogy ossztasz tízzel és a tizede marad, hanem azt, hogy a megbüntetendő (katonai) egységet szépen fölállítod sorba és minden tizediket kilövöd ... büntetésnek, elrettentésnek elég kemény, de mégis marad az állományból, csak a tizede veszik el, a többi viszont fosik ezerrel
Most ugyan épp kifelé ballagunk a télből, és mindenki hálás egy kis melegért, de pontosan tudjuk, hogy a nyár közepén visszasírjuk még ezeket a hűvösebb napokat. Márcsak azért is, mert a hőségnél vannak elviselhetetlenebb következményei is a nyárnak, mégpedig az alsógatyára…..
Majdnem 2012.03.03 08:38:46
Pánik van a masszázspiacon.Sok lány úgy tudja, hogy a NAVI, leánykori nevén az APEH rászállt a bérlakásokban dolgozó masszőrhölgyekre és sorban osztják a büntetést, mert a lányok nem adnak nyugtát. Évekkel ezelőtt valóban voltak akciók, amikoris az adóhivatal, az ÁNTSz és…..
...mondta Göbi, a motordoktor, amikor az alábbi berendezés működéséről szóló videót elküldtem a szerkesztőségi levlistára - és azt hiszem, a legtöbben a lelkünk mélyén hasonlóan gondolkodunk. A Cordon ugyanis egy traffipax, pontosabban egy több célpontot egyszerre figyelni,…..
 Gondolkodni, merni, tenni.Forrás: Az N-VA honlapjaKOMMENTÁRA 2001-ben alakult Nieuw-Vlaamse Alliantie (Új Flamand Szövetség) ma a legsikeresebb párt Belgiumban.  Szokatlan gyorsaságú politikai karriert futott be egy közel egy évtizede létrehozott párt Belgiumban. A…..
Majdnem 2011.10.31 13:14:55
A Mandineren Dobray tollából a millások tüntetésének felszólalóit bíráló írás jelent meg. Azzal egyébként nincs baj, hogy Dobray picit "helyére teszi" a tüntetőket, kétségtelen, hogy létük és akciójuk jelentőségét, "történelmi" jellegét többen értelmetlenül…..
A képen látható Széchenyi-szobor Kőbányán áll. Hogy kit ábrázol, az tulajdonképpen mindenkinek a fantáziájára van bízva. Mert hogy nincs rá kiírva semmi. Igaz a talapzatára oda van ragasztva egy lap, de azon egészen más szerepel:  Balesetveszély!!! Kérjük, hogy a…..
Az Origo által szépen feldolgozott WikiLeaks anyagban van egy kifejezetten érdekes, a kávéházi sztorizáson messze túlmutató mondat. Orbán Viktor az amerikai nagykövetség munkatársaival folytatott beszélgetés során pártja egyik vezető politikusának hibájaként rótta fel, hogy…..
Nagy örömmel és megelégedéssel hallom az e heti jó hírünket: szeretett miniszterelnökünk a múlt héten Angliában ünnepelte becses neje, Lévai Anikó születésnapját. Amint a hivatalos kormányközleményből kiderül, a boldog család nem a zavargásoktól hangos és kicsit…..
Az alábbi történetet egy névtelenséget kérő hölgyolvasónk küldte be. Szerintem már mindenki élt át hasonlóan borzongató élményt. Sziasztok!Ez ma reggel történt velem. Névvel nem szeretném kirakni a netre… de jó lenne az emberek orra alá dörgölni, hogy merjenek…..
A havannai papa double koktélt róla nevezték el: rum, grapefruit és maraschino keveréke kell hozzá Papa double koktél, Kuba, szivar, szafari, hajózás, nagyon csinos, sportkocsival száguldozó, vadulásra vágyó felső-középosztálybeli nők, senkinek sem volt Ernest Hemingwaynél…..
Még mielőtt a fideszes elvtársak felkeresik a nekik fenntartott, számukra ingyenes ellátást biztosító kormányzati luxuskórházat egy gyors kivizsgálásra, azért csak felvetném, hogy sajnálnám, ha a fülkeforradalmi kormány vezetőjét rabláncon mutogatná a…..
A Csillag születik 3. szériájából származik következő Petró Katával kielemzett öltözékünk is, de hát mit lehet tenni, Ördög Nóra jól néz ki, ráadásul a szériában egészen hordható szereléseket adtak rá. De már most ígérjük, hogy az egyenlőség…..
Tetovált lányok Tera Patrick 2011.06.07 15:50:00
..
Majdnem 2011.06.07 21:42:33
53 százalék a bizonytalan szavazók aránya az Ipsos felmérése szerint, ilyen magas ez a szám még sohasem volt. Pedig már azt hittük. Szinte biztos, hogy Gyurcsány is őértük aktivizálódott most. Már a 90-es években megfigyelték, hogy a magyar közgondolkodás nagyon hajlamos az…..
Mandiner blog Nem lesz bocsánat? 2011.04.28 12:01:00
  „Ebben az országban jóravaló magyar emberek vannak, akik élni akarnak, sokféleségükben, ilyenként és olyanként” — hangzik az európai válasz Gyurcsány Ferenctől, a magyar politikai élet egyik leginkább közutálatnak örvendő politikusától. De nagyon úgy…..
A bíróság ítéletével nehéz egyetérteni: Szily és Bede cikke bőven belefér a szólásszabadság keretei közé. Heti szavazásaink. Szokásos hétvégi rovatunkban tegnapi cikkünk (Egymilliós ostorcsapás a felajzott hímvesszőn) szavazásának eredményét mutatjuk be. Pénteken a…..
A drámai szoci-szoborrá dermedt lány kezéből ellopták a kaszát. ..
Majdnem 2011.04.22 20:20:19
w A keselyű még él 2011.04.19 07:30:00
Az a legszarabb ebben a cintányéros, cigányzenés, pörgekalapos maszturbációban, hogy lehetne helyette valami értelmeset is csinálni akár. Vagy legalább mellette. Valamit csak úgy bolondságból, valamit, ami kivételesen, a változatosság kedvéért nem kizárólag a Fidesznek jó,…..
Majdnem 2011.04.19 13:38:25
@Hülye aki elolvassa!: a nép -óvatlanul- a legnagyobbat igérőt választotta

tartaniuk kellene a választási programot ... hacsak nem vállaják a patkánylétet
Majdnem 2011.04.19 19:14:27
@a szív fészkei: szóba' forgót ... namarha! ez egy snitt
ProgBlog Az esküszegő 2011.04.18 18:29:00
„Én, Orbán Viktor esküszöm, hogy hazámhoz, a Magyar Köztársasághoz és annak népéhez hű leszek. Az alkotmányt a többi jogszabállyal együtt megtartom és megtartatom. A tudomásomra jutott titkot megőrzöm. A miniszterelnöki tisztségemből eredő feladataimat a Magyar…..
Elkészült a felsőoktatási törvény 2.0-ás változata, ám a tapsvihar ezúttal sem járt ki Hoffmann Rózsának. Most Pokorni Zoltán helyett maga a LegNagyobbFőnök ordított vele röpke két órát, majd megkérte: legyen kedves haladéktalanul visszapattanni a szopórollerre, hogy…..
Az Apple tegnap kiadta a Boot Camp új 3.2-es verzióját, ennek a szoftvernek a segítségével lehet telepíteni és futtatni Windowst vagy más operációs rendszert az inteles Maceken. Az alkalmazás új verziója a 2011-es MacBook Próknak készült, a frissítés állítólag megszünteti a…..
Varánusz Koldusopera 2011.04.08 06:09:00
"S ha fizetett, szóltam a búcsunál:Uram, jöjjön csak el, ha újra áll.S elmúlt egy év, elmúlt a nyár, a télHisz mind igy él, ki bordélyházban él."Orbán Viktor tegnap nagyon szépen beszélt az OECD előtt a magyar gazdaságról. Büszke voltam rá, tényleg. Tudott olyat…..