Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szerencse Vadász

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Segítsd a munkámat azzal, hogy add le a szavazatodat! Rulett a sátán játéka   A rulett játék eredete egészen ókori görögökig nyúlik vissza. Az első mai formájában ismert rulettjáték 1796-ban jelent meg Párizsban. Ha összeadjuk a rulett keréken található számokat, akkor 666 jön ki eredményül,…..
  hogy az évek alatt, az általam leírtak, előfordult, hogy többször is megosztották az olvasók véleményét. Volt, aki egyenesen hülyének tartott, és mindazt, amit bemutatok, csak a véletlen művének tudta be. Megértem őket, mert aki nem mélyed el benne, és felületesen…..
Eredeti megjelenés: 2009 (Szolgáltató megszűnése miatt a tartalom ide került áthelyezésre) Programokkal az online kaszinók ellen!   Egy privát e-mailt kaptam még a legelején Zoltántól. Ennek az oldalnak az első bejegyzése, neki adott válasz volt, ami egy hibás "gomb"…..
Ez az első bejegyzés, amit automatikusan hoztunk létre. Vázlatban van, így csak a blogod tagjai láthatják. Próbáld meg átszerkeszteni, ha sikerült akár törölheted is és kezdődhet a blogolás. Kérdéseket és észrevételeidet a support@blog.hu címre tudod elküldeni. Jó blogolást! A blog.hu csapata..
  Tanuljunk meg rulett "fejjel" gondolkodni! Eredeti megjelenés: 2009 (Szolgáltató megszűnése miatt a tartalom ide került áthelyezésre)   z   Talán első olvasatra kissé bizarr, pedig nagyon is igaz. Ahhoz, hogy eredményesek lehessünk az online rulett asztalnál, előbb meg kell tanulnunk…..