Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Adj gázt!

0 bejegyzést írt és 495 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
sorok között A Bilderberg-lista 2013.06.06 05:20:00
Ezen a héten zajlik a Bilderberg-találkozó az angliai Watford közelében, és már annyira nem titkos, hogy a résztvevők teljes listáját a Telegraph is lehozta. Az Európai Bizottság elnöke, José Manuel Barroso természetesen nem hiányozhat, és Christine Lagarde sem. Lesz ott még egy…..
Tavaly az Orbán-kormány regnálásának első két évét hasonlítottuk össze a Gyurcsány-kormányéval a két ciklus azonos szakaszaiban. Most újra megnézzük, a mindenkori nagyobbik kormánypárt és az ellenzék támogatottságát, a kormányfők népszerűségét, a kormányok…..
Adj gázt! 2013.06.06 20:10:55
@_most_:

Sokáig már nem bírják tartani a pozícióikat az elvtársaid, ha nem nyernek jövőre a bolsik, akkor feladják őket. Az jót fog tenni az árfolyamnak.
Adj gázt! 2013.06.06 20:13:13
@high up!:

Elég gyorsan eljutottál a vitaképtelen állapotba.
Adj gázt! 2013.06.06 20:21:51
@csakhalkanszólok:

Ki kéne akkor engedni Sztojkáékat meg a többi strigót, hogy termeljék a GDP-t, meg fizessék a sok áfát. Nem lennék meglepve, ha mértékadó balsi közgazdászok éppen ilyeneket számolgatnának szakmányban.
Ha valaki, akkor Carmen Dell'Orefice a tökéletes bizonyítéka a fenti kijelentésnek. Az idén 82 éves amerikai színésznő/modell egy igazi időtlen szépség, mindemellett hihetetlen formában van! Az olasz és magyar felmenőkkel rendelkező Carmen, 15 évesen került először a…..
Adj gázt! 2013.05.31 23:01:42
@Mlinarcsik:

"Fogna kinézni", mint írtam. Bár ez a fajta feltételes jövőidő hivatalosan nem létezik, de mond jobbat arra, hogy úgy nézne majd ki a jövőben, ha megérte volna akárcsak a mát is.
Adj gázt! 2013.05.31 23:34:11
@Zigomer Trubahin:

Nem látom, mivel jobb, mint amit én írtam, mert nekem ez így továbbra is múltidő.

A fideszes példáddal is ugyanez a gondom, furcsa, hogy elvesztették volna a jövőre esedékes választást.

Igaz, a te szerkezeted legalább nyelvtanilag megfelelő.

Egyébként a jóslás mindig nehéz dolog, különösen, ha a jövőre vonatkozik.
Az alábbi marketing trükkön próbál jogi fogást találni a levélíró. Törvénysértő-e, a az ilyen jellegű kerékpárásítás a közterületen, és ha nem, akkor mi vele a baj? Kedves Zugügyvéd! Budapest belvárosában lakom, az V. kerületben. Az utóbbi időben…..
Adj gázt! 2013.05.31 23:25:44
@sokasebi:

A harangozást nemigen, mivel a lakosság túlnyomó többsége vagy keresztény, akik igénylik, vagy ún. keresztény ateista, akiket a legkevésbé sem zavar, de akiket zavarna, ha például a sémik csinálnának hasonlót.

A többi hirdetés viszont kb. mindenkit zavar, kemény korlátozásokra és/vagy kompenzációra van igény velük kapcsolatban: minimum fizessenek, de akár tilcsákbe.

A posztban is ez a kérdés, fizessen vagy tilcsákbe. Kb. annyian vannak azon a párton, hogy jó ez így, mint ahányan a harangozást tiltanák be.
Balog Zoltán - emberi erőforrás miniszter - a tárcáját érintő elvonások legnagyobb hányadát az oktatásra terhelte - látszategyeztetéseket folytatott az oktatásügy érintettjeivel, a rektorokat egymásnak ugrasztotta - folyamatosan átveri tárgyalópartnereit és a közvéleményt:…..
Adj gázt! 2013.05.31 23:14:33
Hogy nem tartozunk Matolcsy György gazdaságpolitikai elképzeléseinek feltétlen hívei közé, az mindenki számára kiderülhetett eddigi bejegyzéseinkből (elég csak megnézni a vonatkozó címke alatt sorakozó posztokat). Bár továbbra is vannak kételyeink a Matolcsy-féle irány hosszú…..
Adj gázt! 2013.05.31 22:56:21
Elmúltnyolcév:

- gigászi államadósság-növelés, nagyrészt devizában
- önkormányzatok gigászi eladósodása, nagyrészt devizában
- lakosság gigászi eladósodása, nagyrészt devizában
- PPP kódnevű államadósság-növelés 3 billióért
- jelentősen növekvő munkanélküliség
- egyre több átcsoportosítás részben a felnőtt inaktívak, részben a deviánsok javára
- rendszeres állami erőszak, azok tagadása és helyeslése, a becstelenség normává tétele
- súlytalan, szolgalelkű országkép kialakítása külföldön
- mindez nagyrészt pompás világgazdasági környezetben, EU-s támogatással

Elmúltháromév:

- államadósság szinten tartása, részleges forintosítása
- önkormányzati adósságok állami átvállalása
- végtörlesztés, árfolyamgát
- PPP-k kivásárlása
- kb. stagnáló munkanélküliség
- jelentős átcsoportosítás az aktívok és főleg a gyerekes aktívok javára
- az állami erőszak jelentős lanyhadása, azok hivatalos elítélése, a becstelenséggel hencegés visszaszorítása
- Magyarország felértékelése az érdekeink képviseletén keresztül
- mindez fos világgazdasági környezetben, EU-s szembeszéllel

Vannak dolgok a Fidesz politikájában, amikről a lámpavas jut először eszembe, de a gazdaságpolitikájukra adok eddig egy erős hármast négyes kilátással a választásokig. Az előző ciklusuk nálam hármast ér.

A bolsik közül Hornnak adok egy kettes alát, az elmúltnyolcév bolsijait fegyelmivel csapnám ki.
A szörnyállam felfalja gyermekeit. Ákos, nemzedékének legjelesebbje, aki a Kossuth-díj és néhány zsíros állami megrendelés viszonzása gyanánt bármikor készséggel visszaveri a fényt a miniszterelnök környezetében - ha nem is személyes élmény alapján, de láthatóan -,…..
Adj gázt! 2013.05.31 06:55:15
És még csak nem is lopta a zenéit Ákos, ellentétben a haverjaiddal, puzsér.

Geszti haveroddal ellentétben, aki a Magyarország c. dalt lopta el egy az egyben a Cirque du Soleil zenekartól (Alegria c. szám):
www.youtube.com/watch?v=fllDB3FK7pI

Még annyira sem volt képes, hogy kiigazítsa, hogy ne legyen feltűnő. Nem, a pimasz biboldó egy az egyben lopta el, és összetrutymózta vele Magyarországot is.

Gondolom, Bergendy is a haverod, aki a Süsü zenéjét lopta Willie Mitchelltől (Cherry Tree c. szám): www.youtube.com/watch?v=l7wCLVd_j10

Geszti haverod autója nem fáj neked, puzsér? Lett volna már pár alkalmad élő adásban beolvasni annak a majomnak, hogy milyen alapon osztja az észt egy zenetolvaj, ki a jó zenész.

Egykutya vagy velük.
Adj gázt! 2013.05.31 19:45:46
@Kurt S. Earp:

Nem hazudtam, tévedtem.

Megkövetem Gesztit.

Utánanéztem, és valóban korrektül elmondta, honnan van a dal, feldolgozta, mint ezer másik zenész millió másik esetben más dalokat. Mint kiderült, próbálta mindezt az elvárhatónál is korrektebbül intézni.

Oka volt annak, hogy úgy tudtam, magáénak tünteti fel a dalt, mivel számtalan helyen olvastam "mértékadónak" számító, profik által írott cikkekben, hogy Geszti írta Oláhnak stb., csak egy példa:

"Geszti Péter. Egyik nap még az Oláh Ibolyának írt Magyarország című dala "

www.origo.hu/vendegszoba/szorakozas/20050919geszti.html

Tudom, ez nem mentség, mivel én is a valótlant terjesztettem az imént, viszont én kijavítom magam. Arra sajnos nincs módom, hogy az eredeti hozzászólást eltávolítsam vagy módosítsam (szemben az Origóval és más sajtótermékekkel), csak helyreigazítani tudom magam.

Ezzel együtt Gesztiről lesújtó maradt a véleményem így is, de a zenészi tisztesség ellen nem vétett, vagy én nem tudok ilyen esetről, a Black Eyed Peas-es sztori az tényleg kamu.

És a Süsüvel mi a helyzet?
Adj gázt! 2013.05.31 20:00:28
@Kurt S. Earp:

Kértem a hozzászólásom eltávolítását a szerkesztőtől. Ezúton is kérem.

Bergendy és a Süsü esetéhez:

"Soha nem hallottam Willie Mitchellről" - mondja Bergendy István, aki azután is kitart állítása mellett, hogy megjegyezzük: a Cherry Tree című szám szinte hangról hangra egyezik a Süsü intrójával. "A számot 1975-ben írtam a televízió felkérésére, és a felvételek 1976 januárjára készültek el." Felvetésünkre, hogy mindez csak megerősíti a történetet, hiszen az amerikai zeneszerző száma 1970-ben jelent meg, Bergendy széttárja a kezét: "Kicsi a valószínűsége, hogy hallhattam ezt a számot. Talán egy éjszaka, amikor a hetvenes években rövidhullámon rádióztam, hallottam, de nem emlékszem rá. Ez a szám amúgy sztereotípiákból épül fel."

index.hu/kultur/eletmod/2009/02/25/nem_is_a_mienk_a_susu_a_sarkany_/

Még egyszer a két felvétel: www.youtube.com/watch?v=l7wCLVd_j10
Újabb lebilincselő részletekkel kedveskedünk a Szepesi úszónő munkásságáért rajongóknak, ezúttal a Bors jóvoltából. Mint azt a mai számukban írják, Szepesi szerintük egyértelműen leírja könyvében, hogy az egyik kereskedelmi tévé valóság showjának forgatásán, melynek…..
Adj gázt! 2013.05.30 17:21:30
@Yumurdzsak:

"dugnak a sportolók, nahát mik vannak"

Ez a könyv nem arról szól, hogy dugnak a sportolók, hanem hogy van egy cigánykurva, aki olyan öltözői/hálószobatitkokat tereget ki más emberek tucatjairól, amikért ha "férfi" lenne, a megvetésen kívül verés is járna.
Adj gázt! 2013.05.30 19:41:40
@Boka1:

Ő írta magáról, hogy cigó. Hogy kurva, azt én írtam róla. Nem azért kurva, mert dugott, hanem mert pénzt csinál belőle. És mellé aljas is.

@eßemfaßom meg áll:

Ha olvastam, ha nem, arra is van "jó" duma. Olvastam? Akkor mit kritizálom. Nem olvastam? Akkor mit szólok bele. Egyébként nem olvastam a könyvet, nem is tervezem. Néhány cikket olvastam róla.
Adj gázt! 2013.05.30 19:43:05
@Unagig:

Valóban, a cigánykurvánál csak azok az aljasabbak, akik az ő dugásaiból csinálnak pénzt.

Ha Szepesi cigánykurva, akkor a kiadója és a reklámozói zsidóstricik.
Romák támadása után Csehországban nem hangulatkeltés folyik a kisebbségek ellen a médiából. A neonáciktól elhatárolódtak a szervezők, az alattomos támadókat tíz év börtön fenyegeti. Mi történik Csehországban egy "romaellenes" tüntetés után? Összecsapott a rendőrség a…..
„Szerintem, amint a háború és a viszály két különböző szó, úgy két külön lényeg is, két különböző tényre vonatkozik. Ez az úgynevezett »saját«-ra, vagy »rokon«-ra, az meg az »idegen«-re és »elütő«-re. Ha saját vérünkkel tusakodunk, e harc neve: viszály, ha…..
Adj gázt! 2013.05.30 01:21:16
@Foray Nándor:

Mindig lesznek olyan csapatok, ahol jobban, és ahol kevésbé merülnek fel ilyen kérdések.

Afrikai csapatokban például ritkán látni fehér irányítót, vagy éppen sárga csatárt, mint ahogy az ázsiaiaknál is ritka a néger balbunkó.

Európában is csak pár csapatra jellemző ez a fajta sokszínűség (Németország, Franciaország, hirtelen nem is jut eszembe több).

Például az amúgy (klubfoci tekintetében meg aztán különösen) elég multikulti Anglia mindenkori válogatottjában sincs túl sok paki, szikh, török, lengyel vagy éppen magyar identitással vagy gyökerekkel rendelkező játékos. Skótokról, walesiekről, írekről nem is beszélve. Jó, pár néger vízhordót azért megengednek maguknak, de a sztárok mindig igazi angolok.

A spanyoloknál legfeljebb a katalánok azok, akik "mások".

Az olaszoknál a nápolyiakon kívül talán csak Balotelli a kakukktojás.

Van, ahol jobban őrzik a válogatott nemzeti jellegét, és van, ahol kevésbé.

Mi is a jobban őrzők között vagyunk.
Adj gázt! 2013.05.30 03:58:06
Most olvasom, hogy lopnak a "zenész" zsidók is.

A Süsü zenéjét magáénak hazudó Bergendy innen:
www.youtube.com/watch?v=l7wCLVd_j10

Geszti a Magyarország (mi más... pofátlan biboldó) című "számát" innen: www.youtube.com/watch?v=fllDB3FK7pI

Ha a zsidóknak kék bőrük lenne, valószínűleg fillérre akkora lenne az antiszemiták aránya, mint a gójoké.

Még jó, hogy a pappírtalpú bakancs csak antiszemita rágalom.

Azért ilyen szintű pofátlanságokat nem csinálnak sem az arabok, sem a négerek, de még talán a cigányok sem, nemde?
Az Átlátszó nincs egyedül világon azzal, hogy száműzni javasolja a büntetőjogból a sajtóbűncselekményeket. Bár a világ legtöbb országában létezik a magyar rágalmazásnak és becsületsértésnek megfelelő bűncselekmény, de számos országban léptek vagy zajlik éppen vita a…..
A válasz szerintem nagyon egyszerű, igen. Minden pasi azt akarja, de nem csak azt! Gondolkodjunk reálisan, ha megismerkedünk valakivel, élvezzük a társaságát, időközben pedig arra is kíváncsiak vagyunk, hogy milyen vele az erotika, hiszen a kémia működik. A nők általában…..
Kósa Lajos becsukná a menedékkérőket. Vajon mit szóltunk volna hozzá ’56-ban, ha idegenrendészeti őrizettel fogadnak mindenhol a világban? Az Amnesty Magyarország cikke.   Debrecenben megnő a menedékkérők száma. A Jobbik azt hazudja, hogy a bűnözés is nő és…..
Elég nagy lett itthon a riadalom, amikor úgy másfél hónapja hivatalosnak tűnő levél érkezett a postafiókomba. „Értesítés forgalmi engedély okmánya érvényességi idejének lejáratáról !" Feladója a Központi rendszer, magyarul Értesítés Központi Rendszertől. Régi…..
Az első 21 évvel ezelőtt történt. Az akkori francia liberális párt, az UDF ifjúsági szervezetének delegációját kalauzoltam körbe Budapesten, alkalmi tolmácsként, idegenvezetőként. A Liberális Internacionálénak két magyar tagszervezete volt abban az időben, az SzDSz és a…..
Tina tizennégy éves, és tud gitározni. Ezt kegyetlenül be is bizonyítja az alábbi videón, amin a Eddie Van Halen Eruption című szólóját játssza. Vajon a Guitar Heróból tanulta meg?* Aki kíváncsi az 1977-es eredetire is, tekerjen lejjebb, utána pedig lehet vitatkozni ki a jobb,…..
Adj gázt! 2013.05.25 16:32:38
@HavocS [www.obsidianshell.com - sunametál]:

Jó, ennyi erővel a Dacia is király autó, mert 14 évesen még a matchboxomat is elrontottam.
Adj gázt! 2013.05.25 16:44:14
@HavocS [www.obsidianshell.com - sunametál]:

Én a zenét azért hallgatom, hogy örömet okozzon, és ez nem váltott ki bennem semmit, vagy halványan idegesített.

Az "ahhoz képest, milyen fiatal" az legfeljebb az anyukának meg az apukának szempont, meg a zenetanárnak.

Itt egy 3 éves dobos, Howard Wong, "ahhoz képest" ő is jó. Megkockáztatom, élvezhető zene alatt tolja a ritmust.

www.youtube.com/watch?v=czRIZh2UQgQ
A weboldalakon agyba-főbe megjelenő, színes-szagos, villogó, izgő-mozgó, zenélő, felugró, videó előtt várakoztató, háttérkattintásra működő reklámokat senkinek nem kell bemutatni. Nélkülük nincs modern web, hozzátartoznak a mindennapi életünkhöz. A reklámok tiltására…..
Adj gázt! 2013.05.24 22:13:22
@Tuleloblog:

A "kisember" örüljön, ha elolvassa valaki a cikkét, ne akarjon még pénzt is keresni vele. Ja és ha pénzt akar keresni vele, akkor fogadja el azt is, ha onnantól nem a korlátlan véleményszabadság az irányadó vele kapcsolatban, hanem a sajtóra vonatkozó hasonló szabályok, mint amik pl. az építészetre is jellemzőek, vagyis legyen tekintettel a kiskorúaktól kezdve a másik oldalig mindenkire.

Az meg nem az én gondom, miből él a youtube. Fizetni hajlandó vagyok az értékes tartalomért, de reklámokat nézni nem vagyok hajlandó.
Adj gázt! 2013.05.24 22:16:26
@Tuleloblog:

Az olyan reklám, amit legfeljebb elvisel és bezár az ember, nem ér szart sem. Akkor az nem a megfelelő helyen, időben, módon vagy termékkel szólította meg a fogyasztót.

Én visszaküldöm a langyos sört, és leszarom, ha a kiírt árért nem éri meg behűteni. A "kisemberek" azok megértően megisszák persze. Egészségükre.
Na jó, nem botrány, legfeljebb egy kis vihar a biliben. Bon Jovi a bécsi koncert alkalmával adott interjújában nevezte nevén a kiscsávót, mert a megvadult rajongónak 110 percet kellett várni valami falunapon Bieberre.  "Minden generáció esetében vannak ilyen fickók, ebben nincs…..
Kedveli a magyar ember a népmeséket, jót tesz a lelkének.  A népmesében ugyanis a bonyodalmak, nehézségek ellenére mindig a helyükre kerülnek a dolgok. A jó elnyeri méltó jutalmát, a rossz pediglen megbűnhődik, ami a magyar ember lelkének olyan, mint ha hájjal kenegetnék. Mert a…..
Adj gázt! 2013.05.24 13:47:42
@Bambano:

És miféle házasságról énekeltek? Ma már lehet kutyával, lóval is, kutya lóval is.

Alexnek lány a kedvese.

@Attilajukkaja:

Eh...
Adj gázt! 2013.05.24 13:58:43
@Attilajukkaja:

Csak azt fejtegetem, hogy ma egy vállaltan heteroszexuális előadó nagy hátrányból indul a politikailag "korrekt" médiában, pláne ha még magyarul is énekel.
Adj gázt! 2013.05.24 14:22:50
@Bambano:

Ettől még a Compact Disco klasszikus dizájnerzene volt, Alexé meg nem.

Emlékszel a CD dalából akárcsak két egymást követő hangra is?

Nincs az a rossz zene, amire ne emlékeznék, de a CD-től semmire. Wolf Katitól úgyszintén. Az ufós alkimista zenéiből dettó.
2010. január 2-án volt egy balesete Erőss Zsoltnak a Magas-Tátrában, ami után egy héttel gondolkodás nélkül vállalta, hogy amputálják a sérült lábát. Azért tette, hogy mászhasson. A hétköznapi ember ezt nem értheti, de ha belegondolunk, nem került volna ilyen helyzetbe, ha nem…..
Adj gázt! 2013.05.24 01:06:34
@elkeseredett.polgar:

Minek szemeteled tele ezt az oldalt a szemeteléssel, hogy jön ez ide?
Adj gázt! 2013.05.24 01:09:08
@WLaci:

Te is ilyen vagy, vagy te nem vagy magyar? Vagy "önostorozol"?
Adj gázt! 2013.05.24 01:18:07
@WLaci:

Szerintem inkább a magyarozás a felismerhető kulturális minta, már a második ilyen itt. Alkudni nem magyar szokás, amit éppen a példád bizonyít, ti. hogy a nem magyar serpával is lehetett alkudni, talán meg is sértődött volna, ha nem így tesznek Erőssék. Egyébként bevett szokás a mainstream nemzetközi üzleti életben is, nemcsak az Isten háta mögött, gondolod, hogy a Google vagy a Ford nem szokott alkudni?