Regisztráció Blogot indítok
Adatok
don gondendó

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szintet lépett az RTL és a TV2 rivalizálása: az RTL azt állítja a TV2-ről, hogy ellopta a The Wall azaz A Fal című új vetélkedőjük ötletét és know-how-ját, és A Piramis címen saját verziót forgat belőle Stohl András műsorvezetésével - ezt Kolosi Péter, az RTL vezérigazgató-helyettese mondta a…..
don gondendó 2017.11.19 17:24:47
Van egy alapvetés, miszerint kisgyerekkel és/vagy kölyökállattal mindent el lehet adni. Még egy tök feleslegesen háromórásra elhúzott, tehetségkutatónak álcázott negédes cukiskodást is, amiben sajnos a műsor készítői csak egy dolgot felejtettek el: a Kismenőknek a gyerekekről kellene szólnia, nem a…..
A TV2-nél úgy gondolták, hogy április 1 ide vagy oda, a pénteki nap pont jó lesz megtizedelni az állományt, jön a hétvége, hétfőre mindenki elfelejti, hogy ma már a negyedik alkalmazottat rúgják ki a csatornától. Az első fej Kárász Róberté volt, őt három óra körül hívták be Kökény-Szalai Vivien…..
Friderikusz Sándor az alábbi nyilatkozatot juttatta el az Indexhez. A nyilatkozatot változatlan formában közöljük: FRIDERIKUSZ SÁNDOR NYILATKOZATA Ezen a héten kedden a Blikk című lap valótlan állításokat tartalmazó cikke nyomán szinte valamennyi hírportál arról tudósította a közvéleményt, hogy…..
don gondendó 2016.03.23 17:26:49
@11110000: 12 éve ezelöt csinát minöségi müsort a tv2 csak nema dáridora gondolsz az kurvára minöségi bazdmeg
Kezdem a lényeggel: a Duna TV Oscar-közvetítése, pontosabban az, ahogy a stúdióban megbeszélte a három műsorvezető azt, ami történt, ami várható, és úgy általában, hogy mi zajlik, az rendben volt. Lehet, hogy azért mondom, mert eredeti nyelven néztem, úgyhogy nem tudom milyen volt a szinkrontolmács…..
Az utóbbi évek számunkra legfontosabb Oscar-gáláját magyar idő szerint február 28-ról 29-re virradó éjjel rendezik meg Hollywoodban. A legjobb külföldi film mezőnyében toronymagas esélyesként induló Saul fia lévén érintettek vagyunk ugye mi, magyarok is, így várhatóan többen követik majd a…..
Tóth Laura is megtalálta a helyét a sportcsatornán, írja legújabb sajtóközleményük, ami nagyjából arról szól, hogy Laura, aki modellként is ismert, rúdtáncolt egyet, amiről azt hitte, hogy csak kurvák szokták, igaz nem manapság, hanem az ötvenes években. Hogy ezt honnan vette,…..
don gondendó 2015.11.05 15:17:40
@andrásúr: de hülye vagy az m4 70 százalék duma 30 százalék sport m4 leggocskáb sportcsatorna
Az Aranyélet a magyar HBO harmadik saját gyártású sorozata, amiről Sixx írta korábban, hogy a Társas játék és a Terápia után ez lehet az első olyan széria, ami megfoghat egy szélesebb nézőközönséget. Az eredetileg finn sorozat magyar verziója egy diszfunkcionális családról…..
don gondendó 2015.10.14 14:48:16
A TV2 után az RTL Klub is megmutatta, mivel készülnek ősszel, de míg a nézettségi versenyt kvázi feladó TV2 mindezt egy gyors sajtótájékoztatóval és a csatorna sztárjainak bemutatásával tudta le, az RTL összevonta a bejelentést a csatorna 18. születésnapjával. Az ilyen…..
Ismét itt a celebszívató, Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Kolosi Péter kedvenc műsora, amiben szimpatikus és kevésbé érdekes celebritásokat küldenek el egy egzotikus országba, hogy ott aztán halálra szopassák őket - kit pénzért, kit meg azért, mert volt olyan hülye, hogy nem…..
don gondendó 2014.10.07 15:44:55
@falomb: MARADI VAGY BAZDMEG VAGYFIDESES HA FIDESZES VAGYAKOR NÉZD A SEGGNYALO M1ET
Kicsit meglepő módon a társadalmi összefogások világában, az internet és szabadinformáció áramlás fénykorszakában véletlenül sem a harmatgyenge ellenzék, a társadalom másik fele vagy az EU a magyar kormány legnagyobb egyenrangú ellenfele, hanem az RTL Klub. Lehet ők lesznek…..
don gondendó 2014.06.16 15:13:35
@csak egy néző: van ha orbának ugy köszöni hogy HEJ ORBÁN és szerintem már csak évek kérdése és elérjünk ezt a szinte a rtlröl csak anyi kb 1év és a Orbán kezében lesz