Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szabo_peter

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Utolsó napomat a BGF pénzügyi és számviteli szakán töltöttem, ahol ismét számos új élménnyel gazdagodhattam. Szabó Péter..
Ma Printz úr cégénél nyerhettem betekintést a könyvvizsgálói munka alapjaiba. Az összegyűjtött anyagok elolvasása után már részben értettem is, hogy miről van szó.  Szabó Péter..
Ma a XVI. kerület május nyolcadikai képviselő testületi ülésén vettem részt. A napirend érintette többek között a közbiztonság, a helyi kertváros-kártya kibocsájtásának, az alapító okirat módosításának, az óvoda vezetőségének, az uszodának, és a helyi iskola új,…..
Printz úr ma vidéken tartózkodott, így nem állt módunkban találkozni. Ennek ellenére nem maradtam feladat nélkül, hiszen tegnap kaptam rengeteg, a témámhoz kapcsolódó forrást. Ezek a szövegek főleg a pénzügyi jognak, valamint a könyvvizsgáló feladatainak, jogainak, és…..
Ezen a héten Dr. Printz János könyvvizsgálót fogom követni. Első nap először az ÁJK-ra mentem, ahol a Közigazgatási jogi tanszék vezetőjével találkoztam, és kaptam tőle egy, a Pénzügyi jogról szóló tankönyvet, hogy értsek is valamit abból, amit látni fogok. A szakirodalom…..