Regisztráció Blogot indítok
Adatok
notbuddhistprslave

0 bejegyzést írt és 80 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ugyan nem friss promóciós szendvicsről van szó, de én most jutottam el oda, hogy megkóstoljam a Burger King jelenlegi legdurvább Angus verzióját az XT Bacon Cézárt. A köretről most nem írnék semmit, szokásos BK íz, gondolom akiket érdekel a gyorséttermi hamburger világa már…..
Christopher Nolan a mai rendezők között akkora liebling lett, hogy már-már érinthetetlennek számít. Dagadó rajongóbázisa szent tehénként bánik vele, még harmadik Batman-filmjét, a hiányosságokban bővelkedő Felemelkedést is úgy körbeimádták, mintha Isten ajándéka lenne. Eddig nem szúrta a szememet,…..
Mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy mikortól viszi nyaralni a gyerekét. Van aki már a pár hónapos csecsemővel is repül, s olyan is akad, aki valamilyen életkort lő be, amely felett már szállíthatónak ítéli a gyerkőcöt. Saját tapaszalatunk szerint a háromórás életritmust…..
notbuddhistprslave 2014.10.08 10:56:36
Bár a film nem robbantott kasszát - jelenleg még csak ott tart, hogy a külföldi bevételekkel épp átlépte a gyártási költségét - példaértékű marketingkampánnyal rukkoltak elő a készítői. Oké, most még nagyon úgy tűnik, hogy a mozijegy vásárlási kedvét ezzel nem hozták…..
A "történelmi birtok" egy 7400 nm-es telekre épült, és ahogy arra az adatlapon elérhető leírás utal, az 1. épületben 8 szoba illetve lakosztály található, a földszinten galériázott szalon, hall, személyzeti szoba, konyha, vendég WC kapott helyet, minden szobához fürdőszoba…..
..
notbuddhistprslave 2014.01.11 15:00:33
Kedves Gergő, őszintén becsülöm azt a fajta önmegvalósítást, ami ezen a blogon keresztül nyilvánul meg. azt hiszem, ez útmutató lehet sok mindenki számára.
Mindazonáltal, nem gondolom, hogy akár 10000 film megnézése feltétlenül predesztinálná az embert a 10001-ik dekódolására, megértésére (és nincs is ezzel SEMMI baj). Például olvastam olyat, hogy valaki szerint az Űrodüsszeia 2001 unalmas űrutazás valami megőrült robottal, aki kinyír mindenkit. Megint mások úgy gondolják, hogy a film ősi alkimista szimbólumrendszert használva mutatja meg az emberiség jövőbeni felemelkedését - ehhez persze ismerni kell a szimbólum- kulcsokat. A Gyűrűk Urának ugyanígy létezik komoly jungiánus elemzése , részletekben néha egy-egy egyszerűbb verziója akár a neten is elérhető, ajánlom minden érdeklődő figyelmébe. Szal, Ben Stillernek, akit eddig kb semmire nem tartottam, most úgy tűnik, -szerintem - sikerült valami egészen grandiózusat alkotnia. Javaslom, ha valaki, bárki felülemelkedik a belemagyarázás prekoncepcióján, megvizsgálni a sztorit, először talán a fő- és mellékszereplők szempontjából. Kit testesíthet meg pl a rejtélyes, addig senki által soha nem látott Sean, a fotós (aki, a világ körül folyamatosan máshol és máshol bukkan fel, tehát "omniprezens"), jeleken keresztül üzen, mindent tud a főszereplőről, akivel aztán éppen a világ tetején, a Himalája -amúgy, szent - csúcsain találkozik..? A fotós, aki a fények és árnyékok nagy szakértője..? Aki a Life magazin utolsó off-line kiadásában ( innen talán a Life, azaz az Élet megváltozik..?) utolsó képével a háttérben dolgozó szürke kisembert a Life (még egyszer: az Élet) címlapjára juttatja...Nem megyek bele a részletekbe, de egy nap talán megértitek (ne tartsatok okoskodónak, vagy elitistának, vagy ahogy gondoljátok), hogy miért az Álom ás a Valóság váltakozásáról szól ez a film. Hogy miért az Élet-nél dolgozik Mitty. Hogy mit jelképezhet az ajándékba kapott rendkívül fontos negatív, ami végig a szereplőnél volt, de nem tudott róla. Nem mondom, hogy el kell fogadni mások értelmezését, de -főleg azoknak, akik Hollywooddal foglalkoznak -, érdemes néha bepillantani a felszín mögé, mert gyakran találhatunk ott olyasmit, amiról addig talán azt se tudtuk, hogy létezik...:)
Szép napot mindenkinek!
És persze további jó munkát, sok sikert a bloghoz és úgy általában!!:))
Az Edward Snowden ügy után elképzelhető, hogy egy újabb szivárogtató bukkant fel, ezúttal az amerikai védelmi minisztériumból. Robert Connors állítólag az amerikai védelmi minisztériumban dolgozik, és a napokban töltött fel egy drámai hangvételű videót a…..
notbuddhistprslave 2013.09.21 17:15:32
Politikai játszmákról és szakmai függetlenségről pusmognak a PSZÁF-elnök levele kapcsán   Ahogyan arról már beszámoltunk, Szász Károly, a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének elnöke levelet írt a Kúriának, amelyben a bankokkal szembeni bírósági döntések…..
napszemüveg Vogue 2013. 2013.04.18 07:55:22
A Luxottica konszern fiatalos márkája idén minden korábbinál komolyabb offenzívába kezd, és nem csak Magyarországon. Rengeteg az új modell, és most már országszerte kaphatók is lesznek, mert iparági hírek szerint az optikusok csak úgy kapnak Ray-Bant a forgalmazótól, ha visznek…..
notbuddhistprslave 2013.04.18 10:22:22
Nerdblog Napi cosplay bige 2013.03.29 08:00:00
Mindenki óriási Trónok harca-lázban ég, hiszen húsvét hétfőn debütál a 3. évad első része (bár ettől még az eddig megölt főszereplők nem fognak feltámadni). Mai cosplay-bigénk így természetesen Cersei régenskirálynőnek öltözött (a hölgy amúgy Diana Baby Lou,…..
Életük a sport, és talán ennek köszönhetően találtak egymásra. Mi lesz, ha vegyítjük a focit a kézilabdával, vagy a kajakot a kézilabdával? A kajak és az úszás talán már jobban passzolnak egymáshoz. Az öt legszebb, vagy legjobb magyar sportolópárt próbáltuk megtalálni. Ha…..
Olyan természetasszonynak tűnik a csaj és a klip is az.   // // Euphoria   Why, why can’t this moment last forevermore? Tonight, tonight eternity’s an open door… No, don’t ever stop doing the things you do. Don’t go, in every breath I take I’m breathing you……..
Azonnal ki kell találni valamit a szénhidrogén alapú energia kiváltására Hányszor hallottuk, hogy egy évtizedünk van, vagy három évünk, vagy hogy 2020-ig kell megoldani? A nyolcvanas években az ökológusok azt mondták, hogy 2000-ig meg kell oldani ezt a problémát. Ez a határidő…..
notbuddhistprslave 2013.01.22 00:40:36
@hami: faszsággal indulés azzal is folytatódik. hogy kerühet ez index címlapra? és ilyen félelemkeltő címmel? miért nem 3 hetünk?

kozmikus sugárzás szerepe az éghajlatban, félrement ipcc rémületkeltő forgatókönyvek, amik nem valósultak meg - ezek hol maradnak a bejegyzésből?
Szánjuk-bánjuk, hogy ilyen régen írtunk. Ám mielőtt haragotok hullámai összecsapnának a fejünk felett, olvassatok tovább. Ha ezt megteszitek, találtok egy ínycsiklandó sertéshúsból készült étket, melyet nagy örömmel ajánlok Nektek elkészítésre, és…..
notbuddhistprslave 2013.01.20 21:25:26
@Törpiri: Örültem ennek az egyszerű receptnek. A kötekedőkkel pedig nem szabad törődni. Ha kikerülsz az Index címlapra, ennél sokkal jobban kell tűrnöd a kritikát, az ugyanis ezzel - meg az internettel - jár:) Béke és szeretet.
A hiénák csak erre vártak. Lesik, szinte scrutinize-olják a híreket - és ahogy történik valami, lecsapnak. Falkában, előre, a tények és a háttér ismerete nélkül - elég, ha a gyanú felmerül -, a feleket meg nem hallgatva, azonnal ítélkeznek. Megmondják, ki a tettes, kik a…..
notbuddhistprslave 2013.01.04 13:52:23
@vészmadár (pica pica):

ezt komolyan kérdezed? ugye nem?:)

@p0l1c3c4r:

egyetértek, mind2 "oldalon" óriási az elkeseredés
Különleges karácsonyi ajándékötlettel rukkolt elő zenehallgatás szerelmeseinek a Dolce & Gabbana!Az olasz luxusmárka az amerikai Grado Labs céggel működött együtt a DS2012 névre keresztelt, tetszetős kinézetű fejhallgató elkészítésében, melyet nem mellesleg mahagóni…..
13 év szünet után november végén végre megjelenik az új VHK-nagylemez Veled haraptat csillagot! címmel. Ez lesz az első stúdióalbum, amit a Vágtázó Életerő nevet is elhagyó zenekar pusztán VHK-ként ad majd ki. A lemez felvétele a SuperSize Recordings stúdióban zajlott a…..
Bizony, ilyen is van Amerikában, sőt. Jennifer Love Hewitt, akit eddig szellemekkel láttunk suttogni, illetve vizes, fehér pólóban nagyokat sikoltani másodosztályú horrorfilmekben, most a Lifetime nevű női adónak forgat egy The Client List (A kuncsaftlista) című sorozatot. Egy olyan…..
notbuddhistprslave 2012.04.10 13:50:30
Ha valaki manapság csöcsös-pinás-farkas képeket készít mobiltelefonnal, és még celeb is hozzá, ráadásul akkora kannákkal, mint a Reklámőrültek egyik szereplőjének, Christina Hendricksnek vannak, szóval akkor számíthat arra, hogy ha óvatlan, a képek kikerülnek a…..
addict 40 éve szivat a Greenpeace 2011.09.19 10:00:00
Idén 40 éve vágott neki pár elszánt hippi egy szakadt halászbárkán, hogy leállítsák az amerikai kísérleti atomrobbantásokat. És mi lett belőle? Mára a Greenpeace a világ legnagyobb független természetvédelmi és környezetvédelmi szervezete, amely 41 országban rendelkezik…..
Meglehetősen aktuális éppen az inkriminált Ice-T nóta médiahatóság általi fordítása, tehát cseppet sem meglepő, hogy beküldés is született belőle.Az első tettes Karcsi.Az Ice-T-gate kapcsán az NHMH lefordította az implikált számszövegét. Nem nyálaztam végig, de úgy…..
519 első beküldésében a Csillagok háborúja klasszikus trilógiájából szemezget. Lehet, péntekre kellett volna tennem, mert a háromból egy erősen véleményes.A minap Star Wars maratont tartottunk a barátokkal, megnéztük a 4-6. epizódot DVD-n, felirattal, és egy-két dolgon megakadt…..