Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Leo Alkotóház

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az előző fejezetben két sárkányölő hős legendáját tettük vizsgálat tárgyává, s személyük mögött a dicső Attilát, Isten ostorát fedeztük fel. Attila hőstetteit népmesénk Fehérlófia történetében örökítette az utókorra, melynek szimbolizmusát Beowulf óangol…..
Több mint egy éve már írtunk arról, hogy a parlagfű, amelynek virágpora százezrek életét keseríti meg, újabban gyógynövényként kap publicitást. A megalapozatlan állításokat tartalmazó körlevelek szerzői jellemzően önjelölt szakértők, akiknek ködös…..
Leo Alkotóház 2013.05.14 17:55:12
@okoska törp: Nem akarom kötni az ebet a karóhoz és minden áron védeni az álláspontomat hiszen a véleményeddel egyet is értek. De, néhány mondatban csak meg kell világítanom, hogy mire is utaltam a hozzászólásomban. Nos, arra, hogy vannak és talán mindig is lesznek emberek, akik a többi ember nagyfokú butaságát, gyógyulási vágyát, reményét lelkiismeretlenül kihasználja meggazdagodása, vagy más előnyök megszerzése érdekében. És talán Béres doktorral szemben sem vagyok túl szigorú, mert Ő valószínűleg jól tudta, hogy a rákot a szere nem gyógyítja. Nem tünteti el a daganatot, mint ahogy azt állította, illetve hagyta, hogy az emberek ebben a tévhitben legyenek. Ez a magatartása a reménykedő beteggel szemben már nem is lelkiismeretlenség, hanem aljasság. Habár a fene tudja mi jobb annak a betegnek, mert lehet, hogy jobb a reményteljes hazugság, mint a rideg igazság. Na, de ebbe ne menjünk bele,mert ez már más irányba visz a témától.
Én Dzsízsu véleményével értek egyet, azzal a megjegyzéssel, hogy láttam Én már karón varjút. És, Én csak annak a statisztikának hiszem, amit magam hamisítottam.
Csodálatos utazásra invitálok ma mindenkit (pontosabban invitálunk a szerzővel, Mariával), melynek során eltöltünk majd egy kis időt Dél-Olaszországban, aztán egy nyarat Cipruson, majd visszatérve Itáliába felkészülünk egy skóciai életre. Körülbelül ilyen az Agrodolce Vita,…..
Leo Alkotóház 2013.05.06 16:04:40
@dirtyfreebird: Üdvözletem! Ugyan nem tartozik szorosan a témához, de látom , hogy Ön egy belevaló, tettre kész, jó szándékú ember. Én, ugyan szintén nem alkarok kimenni külföldre, nem akarom elhagyni az országot,de szeretnék külföldön élő emberekkel üzleti kapcsolatba kerülni. Ehhez keresek segítő együttműködő személyeket. Az itteni vállalkozásomat szeretném nemzetközivé tenni ( alkotó ház, és biótermesztés) , vagy legalább is egyes országokban propagálni, résztvevő érdeklődőkkel és kereskedőkkel kapcsolatba kerülni. Ha nem veszi tolakodásnak, szeretném megkérni, hogy segítsen ebben nekem. Működjünk együtt.
Előre is köszönöm. Szép napot.