Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ferike27

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Szerintem, amint a háború és a viszály két különböző szó, úgy két külön lényeg is, két különböző tényre vonatkozik. Ez az úgynevezett »saját«-ra, vagy »rokon«-ra, az meg az »idegen«-re és »elütő«-re. Ha saját vérünkkel tusakodunk, e harc neve: viszály, ha…..
ferike27 2013.05.29 18:40:45
Drága szerző úr.
Úgy tűnik, hogy végre fel tetszett találni a spanyolviaszt.
Ugyanezt óbégatja évtizedek óta az ÖSSZES értelmesebb szélsőjobboldali csoport, már amelyik tovább lát a kerlendítésnél és a Führer feltétlen imádatánál.
Isten hozta önt is a nácirasszistafasiszta kirekesztők között, mert ha visszatekintünk az elmúlt pár évre, BÁRMELYIK újságíró le merte volna írni korábban ugyanezt bárhol, akkor neki új munka után kellene néznie, mert az biztos hogy egy médium sem alkalmazná, és nem jelenhetne meg több munkája a fősodratú médiában. Azt most ne hozzuk fel hogy kik irányítják a médiát. Viszont érdemes felhozni az előre eltervezett népirtást mint témát, mert aki nem vak, az felfedezheti a párhuzamot. Vagy a folytatólagosságot.
ww2.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=164:az-amer
Konrad Adenauer német kancellár 1948-as memoárjaiban olvasható, hogy az
1945-48 közötti brutális üldöztetések során a 18 millió német menekültből 6 millióan vesztették életüket. Churchill 1945. febr. 7-i parlamenti beszédéből: „… Már megöltünk 6-7 millió németet, tehát van elég hely Németországban a keleti régiókban élő németek számára”.
en.wikipedia.org/wiki/Morgenthau_Plan
Mindezt békeidőben. Patton nyilatkozta hogy a zsidók bosszúja. Sajnos azonban Joszif bátyus nem bírt megülni a seggén, a világ proletárjait egyesíteni akarta és erre az ideális terepet nyugat európában látta, szóval le kellett állni ezzel a zsidó agyrémmel, mert ha a németeket kiirtják, akkor nem lesz ütközőzóna a ruszkik irányában. De ami késik nem múlik, a politika és a MÉDIA urai, rögtön a hidegháború végén szélesre tárták európa kapuit a moszlimok és a moszlimniggerek előtt, hogy befejezzék a félbemaradt munkát. Ja és hogy ebbe beleesett a hős Anglia és Franciahon is? Ajvé. megvan írva a talmudban, hogy "A gójok legjobbjait is meg kell ölnötök." Affene... pedig megígértem hogy nem zsidózok...
Megint lövöldöztek az USA-ban, ezúttal az ottani Anyák Napja alkalmából. Lassan már az ingerküszöbünket sem ütik meg az ilyen hírek, annyi hasonló történt náluk az elmúlt időben. Miközben mondjuk egy átlag magyar értelmetlenül áll már a fegyverviselési jog előtt is, az…..
Egy a múlt héten közzétett közvélemény kutatás eredményei szerint az amerikaiak 29%-a gondolja azt, hogy a szabadságjogok védelme érdekében fegyveres felkelésre lehet szükség a közeljövőben. A pártállás jelentősen befolyásolta a véleményt. A szabadságharcot a demokraták…..
ferike27 2013.05.06 11:53:58
Brix:A fehérember kihalásra ítélt faj. Tudnillik van egy kis baj a fehérekkel. Tudás és érték alapú kultúra. Van emlékezete, "tanulj fiam, legyen belőled valami!". A színeseknél ez csak nyomokban fellelhető. Nálunk fehéreknél a kultúra alapja. a hatalomnbak nincs szüksége inteligens polgárokra, csak birkákra akiket nyírni lehet, vagy esetenként vágóhídra hajtani. Nézd meg németországot, franciaországot, angliát. Nézd meg ezeket 50 évvel ezelőtt. Nézd meg 200 év múlva. A "fejlett" nyugaton már most kisebbségbe szorult a fehérember a saját őshazájában. Szerinted ez véletlen? A média az egyik leghatásosabb tömegpusztító fegyver. A TV-t nézve nő fel az új generáció, toleranciát tanulva, miközben kiszorul a saját hazájából, és ehez még jó képet is kell vágnia. Mert ha nem, akkor rasszista, fasiszta, gyűlölködő. Az USA-ban is masszívan csökken a fehér populáció aránya. Mert a fehér ember nem szül 8 pulyát a nyomorba, hanem kb 2-3 gyermeket és azt jólétben akarja felnevelni. Persze, tudom, a White Trash esetében ez már nem így van. De változik a trend a felemelkedett értelmiségi afro amerikaiak között is. Ők sem szülik cigány módjára a pulyákat. De ők a csendes kisebbség. 5 évvel ezelőtt 2 nigerbűnöző a francia rendőrök elől menekülve bemászott egy trafóházba, megbaszta őket az áram. 5 napig lángolt fél franciaország, de még néhány német városban is gyújtogattak a niggerek. Tavaly tűzharcban lelövődött Londonban egy nigger drogdíler. Még skóciában is lángoltak az utcák. napokig. íme a szép új világ amiben már nincs helye a fehér embernek. 200 év múlva a most ismert nyugat európa helyén afrikai törzsi uradalmak lesznek, és nem lesz nyoma fehérembernek. A népirtás elkerülhetetlen lesz. Csak az a kérdés hogy ébred e időben a mocskos nácirasszistafasiszta fehér ember és megvédi magát a mesterségesen rászabadított demográfiai-faji háborútól, vagy hallgat uraira, és lehajtott fejjel, sorsába beletörődve eltűnik a történelem színpadáról ahogy azt a Tel-aviv Jew york tengely hatalmasságai eltervezték. És persze mindehez jó képet vág, mert nem akarja hogy a rasszizmusnak akárcsak a gyanúja is rávetüljön.

Végezetül 2 hír. Az egyik a múltból a másik tegnapról:

Jeruzsálem, 1936. május 6.
Az arab sztrájkbizottság hosszabb tanácskozás után válaszolt a palesztinai angol főbiztos tegnapi kijelentéseire. Az arabok válaszukban rámutatnak azokra az ígéretekre, amelyeket az angolok a világháború folyamán tettek, és emlékeztetnek a hat évvel ezelőtt közzétett angol Fehérkönyvre, amely megígérte, hogy eleget tesz az arabok jogos követeléseinek.
Az arabok – mondja a sztrájkbizottság válasza – attól tartanak, hogy a palesztinai zsidó lakosság arányszáma az arab lakosság rovására állandóan növekedni fog, ami végül is arra vezet majd, hogy a kormányzat teljesen a zsidók kezére jut. A sztrájkbizottság kijelenti, hogy nem hajlandó tárgyalások felvétele céljából Londonba utazni, mert első és legfontosabb feltételét, a zsidó bevándorlás rendezését, nem teljesítették. A sztrájk tehát változatlanul tovább tart. A főbiztos megígérte, hogy haladéktalanul vizsgálat tárgyává teszi az arabok által adott választ. (MTI)

A Boeing 747-400-as típusával teljesíti keddi Budapest-Tel Aviv járatát nyolc héten keresztül az izraeli El Al légitársaság, az első Jumbo Jet délelőtt landolt a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren.
Váradi János, az El Al magyarországi igazgatója azt mondta, a négyszáz férőhelyes gép kedden közel teltházzal közlekedett és a többi járatra is nagyon nehéz már jegyet venni, a töltöttségi adat közel száz százalék. A járatokkal általában izraeli turistacsoportok érkeznek Magyarországra, de magyar turisták és üzleti utazók is igénybe veszik. A nagyobb gép beállítását a Magyarország és Izrael közötti turizmus fellendülése indokolja - tette hozzá.
Ilian Mor, Izrael magyarországi nagykövete a gép landolást követően a repülőtéren elmondta, a járaton izraeli turisták utaznak, ők egyhetes szabadságukat töltik Budapesten. Ez is jelzi, hogy a magyar főváros attraktív célpontja az izraeli turizmusnak. Ők tisztelettel, és barátsággal érkeznek a magyarokhoz és ezek a látogatások nagy támogatást jelentenek a magyar turizmusnak és gazdaságnak is - mondta.
Jelenleg Izraelből több turista érkezik Magyarországra, mint ahány innen megy oda, de a cél az, hogy ezt megfordítsák. A nagykövet szeretné, ha minél több magyar turista érkezzen Izraelbe, mert az ország vonzó célpont, modern, virágzó társadalommal. A két ország közötti kapcsolatokat erősíteni kell, mert rendkívüli kapcsolata van Magyarországnak Izraellel az itt élő zsidó diaszpóra miatt is - mondta.
Az El Al hetente nyolc járatot üzemeltet a Liszt Ferenc-repülőtér és Ben Gurion között, ezek közül hetente egy lesz, amelyet a 747-es Boeinggel szolgálnak ki. Jelenleg ez az egyetlen utasszállító légitársaság, amely menetrend szerűen közlekedtet Jumbo Jetet Budapestre.Az El Al Izrael nemzeti légitársasága 38 célállomásra repül, flottája 38 Boeing gépet számlál.
Forrás: MTI