Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kicsiÉn

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Emlékszünk még a Nagy Feró magyar hangján megszólaló Andrew Dice Clayre? Hogyne emlékeznénk, aki nem látta a Ford Fairlaine kalandjait, az sürgősen szégyellje el magát, és pótolja, aztán jöhet vissza olvasni. Szóval Clay úr ritka nagy paraszt volt abban a filmben (is), és ezt a…..
kicsiÉn 2007.03.05 19:58:22

www.nagyfero.hu

a letöltéseknél néhány igazi csemege!! :)))
comment:com Apró örömök 2006.12.07 16:00:00
Ma sem leszünk elárasztva jobbnál jobb filmekkel, a ma esti műsor még a tegnapinál is ratyibb. Azért persze lehet szemezgetni. Csemegének számít például a Stanley Kubrickról szóló portréfilm, amelyben munkatársai mesélik el, hogyan formálodott Kubrick egy-egy alkotása (m2,…..
w A Sólyom-paradoxon 2006.11.26 08:00:00
Mondja megint Sólyom László az erkölcsi tutit, a nemzet élő lelkiismerete ő; akkora a formátuma lassan, hogy bele se fér a Kárpát-medencébe. Újdonsággal nem szolgál az elnök úr - azon kívül, hogy ő trappistát vesz a boltban, és felismerik -, az Elkúrtuk-gate-ről sápítozik…..
w Bélát itt ne keressék 2006.11.24 16:13:00
A Magyar Hírlap meghitt olvasótáborának azon még meghittebb szegmensét, amely a szombati számokban elolvasta, netán kereste szerénységem hevenyészett közéleti sziporkáit, ezúton tájékoztatom, hogy ne keresse tovább. A közepet jobbról közelítő lap nekilátott a jobb középről…..
Hatszázvalahány hozzászólás megér egy összefoglalót. Tanulságos kibeszélőshow volt. A vitaindítóban az állt, hogy a motoros mint olyan momentán nem számíthat a közönség szeretetére. Mégpedig azért, mert soraikból a legfeltűnőbb egyedek két súlyosan közösségellenes…..
comment:com Lapozó büntiben 2006.11.20 17:00:00
Jól látom, hogy a Debreczeni József-féle Lapozót 0:10-re rakták? Nézni így nem fogja senki, viszont drágább, mint a monoszkóp. Gratulálunk az m1-nek költséghatékony működéséért! Egyébként néznivalóban szegény nap ez a mai, de azért összekapartam innen-onnan néhány…..
A Strabag-ügyet Ausztriában pattintotta ki a Die Presse; a felvetés szerint a magyar kormánypártok komoly zsebpénzt kasszíroztak a jó nevű útépítőtől. Hűha, a mindenit, hát most aztán lesz kapsz - gondolhatta erre a tájékozott magyar polgár. Legalább a pártpénztárnokokat…..
w Börtönszagot érzek 2006.11.15 22:53:00
Két, egymással semmiképp össze nem függő hírt szeretnék bemutatni. Az egyik ropogós-friss. Kurva nagy balhé alakul a Siemensnél. Bizonyos országokban tízmilliós nagyságrendű kenőpénzeket osztott szét a cég; így olajozták egyébként saját jogukon is kitűnő termékeik…..
A Tv2 új kabaréműsorában Verebes beijeszt Gyurcsánynak és Orbánnak, de végül azért mindenki kap egy buksisimit. Mi kérünk elnézést humortalan politikusimitátorokkal, Verebes egy számmal kisebb egójával, kocsmahumorral és néhány használható poénnal. Tényleg ez lenne…..
hogyvolt Hogy volt: Topmodell 1x07 2006.11.14 12:34:00
Unokatestvérünk, a subba adta hírül tegnap reggel, hogy megvan a Topmodell 3 döntőse (hát már hogyne lenne meg, a műsor felvételről megy), ezért izgalommal vegyes borzongással vártuk a legutóbbi epizódót, vajh bekövetkezik-e a jóslat, tényleg nem esik ki az alacsony szőke lány?…..
w Vigyázó szemetek 2006.11.11 00:00:00
Titkos kajánsággal veszem meg az ÉS-t az MTV ostroma óta minden héten. Na, talán majd most, gondolom mindig, de úgy látszik, hiába várok. Arra tudniillik, hogy György Péter még egyszer leírja szépen, szóról szóra ugyanazt, amit a párizsi négerlázadásról. ...az autókat…..
A kicsi szép, tartja a mondás, és én azt gondolom, hogy a kis hülyeség is szép, főleg, ha egy frakcióvezető mondja a Mokkában, aki mégsem egy házmester, aki hólapátolás közben, dekkel a szájában dörmög ökörségeket. A mai Mokkában Pásztor Tibor az MSZP V. kerületi…..
Éppen itt az ideje, hogy újból elővegyük a médiatörténeti klasszikust, amikor Rákay Philip (akkor még csak Philip) a Viva Televízióból kiszivárgott, titkos felvételeken elküldi a picsába a tini csajokat, akik olyan sötétek, hogy levelet mernek írni egy…..