Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_ck_

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap délután elkezdődött a Budavári Borfesztivál. A több mint kétszáz kiállító között könnyű elveszni, ezért idén is készítettem egy A4-es bédekkert, talán lesz olyan olvasónk, aki örömmel fogadja. A célközönség az érdeklődő, de nem diehard borrajongó (a keménymag…..
Közeledik az urnazárás ideje, egyre közelebb vagyunk a bizonyossághoz. Foglaljuk hát össze, hogy milyen kérdésekre kaphatunk ma este választ.1. Mekkora volt a választási részvétel, a korábbiakkal összehasonlítva ez magasnak vagy inkább alacsonynak számít?2. Voltak-e meglepő…..
Szerda.Ma reggel észrevettem, hogy növesztődött egy Árpád a szemem sarkába. ERDŐ! Hogy az a jóillatú….hét meg a nyócát! No, akkor ma szemüvegbe megyek melohelloba…Na igen :D ……meg is kaptam a magamét…Teacher (tanárnő) lettem. Andrej elnevezett.…..
A csajokkal sokat csacsogtunk, míg vártunk a beszállásra….hamar elment az a 3 óra, főleg hogy tudtam netezni  :) :) :) Elérkezett az az idő, hogy beszálljunk a jó kis Olympic Airlines gépre…most az ablak mellé kaptam a jegyem, jesz! Leghátsó…..
Most indulás előtt 5 órával kezdem felfogni, hogy igen, itthagyom az Országom. Ugyan nem örökre dobbantok, hanem csak (tervezett) 6 hónapra....Igen, fél évre.Meglássuk mi lesz. Mindenesetre a gatyó kezd megtelni. Más ország, más nyelv, más nemzet(ek). Ja igen, más ételek :)A…..