Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csánti

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az EMMI mai közleménye két dolgot állít. Támogatják a Pető Intézetet ez igaz, az viszont nem igaz, hogy elegendő és az se, hogy jelentős plusz pénzt adnának nekik. A Pető kivéreztetése nem most kezdődött. Az intézményben már 2010 előtt is gondok voltak, de a 2010-es 2,2…..
A kormány ugyan már nagyon régóta nem ad okot arra, hogy akár minimális piacpártisággal is vádoljuk, de azon az ülésnapon, amikor Illés Zoltán zavarodottan, emelt hangon áll ki a kőkemény etatizmus mellett, az ember mégis felkapja a fejét.  Szilágyi László független…..
csánti 2013.05.30 01:54:27
@timargabor: székelyzászló meg hogy jön ide?
Válasz Ertsey Katalin országgyűlési képviselőnek a Terikének mondom, Marika is értsen belőle című blogbejegyzésére Kedves Ertsey Katalin! Nőként megszólítva érzem magam és jólesik az az aggodalom, amelyet Terike iránt kifejez blogbejegyzésében. Ugyanakkor megdöbbenve…..
csánti 2013.05.22 13:44:13
Szerintem egészen más képet láthatnánk ezekről az ügyekről, ha valódi pszichológiai mélységekből, vagy magasságokból tekinthetnénk rájuk, és nem ilyen ki-kit ver primér szemléletből...Alapvetően téves minden olyan megközelítés, miszerint van a szegény bántalmazott nő és a brutális asszonyverő férfi. Talán a lelki kölcsönös előzmények nélkül nem alakul ki a fizikai erőszak sem. Talán boncolgatni kellene azt is , hogy hány férfi életét vágják haza a nők a lelki terroral, a mimóza zsarolással, sirdogálással, évtizedes panaszáradattal? És bizony úgyanúgy megtalálható a kapcsolatokban a nők részéről elkövetett minden olyan tényállás, bizony még az anyagi helyzettel való visszaélés is, mint amikkel divatos csak a férfiakat vádolni. Hány szűkölő férfiből lesz a gyermekeit zsarolásra használó (amúgy dolgozni lusta)nő melletti pénzkeresőgép, elkeseredett lepusztult lelkű alkoholista, nikotinista, munkamániás depressziós, soroljam? És hány nő valójában semmire sem jó, rossz anya? Bizonyára rengeteg "boldog" családfő is mesélhetne ezekről a dolgokról eleget.Kezdhetnék a saját szüleink. Ha szóba állnánk velük. Mesélhetnének arról, hogy mikor és miért vágta állon papa először a "szeretett" asszonyát...de ki kíváncsi az ő verziójukra? Hiszen a lelken nem látszik a sok kék-zöld folt, és a vak komondoron sem lehet átesni...szóval annyit, hogy semmi nincs véletlenül. Gondolom a kapcsolatoknak időben kellene véget vetni, és nem várni addig míg nyilvánvalóvá válnak a külső , vagy belső ütlegek nyomai. Amúgy asszonyverő bunkóknak nincs helye a parlamentben(sem). De ez már másik történet.
Örülünk, Vincent? Placebopátia 2013.05.06 00:48:00
Akárcsak az előző írás, eredetileg ez is a kornyezetvedelem.co.hu számára készült; a korábbiak jobb oldalsávunkból érhetők el. A homeopátia (avagy hasonszenvi gyógymód) a XVIII. században élt Samuel Hahnemann (1755–1843) találmánya, napjainkig az úgynevezett „alternatív…..
csánti 2013.05.06 11:43:23
@maybach: és V8 , egyszer próbáljátok ki, milyen az, hogy befogadtok valamit, és jól megrágjátok, megemésztitek és aztán mondtok róla véleményt. A világ legkönnyebb dolga a "tudomány"-ra meg "már rájöttek"-re hivatkozni, és mindig azon pörögni, vajon mi miért NEM működhet. Idézem -ef-et: "Én speciel nem vagyok egy hívő fajta, de amikor egy zömében molekuláris biológusokat foglalkoztató kutatóintézet üzemorvosa úgy mulasztotta el a kínzó hátfájásomat, hogy nem hozzáérve csak végighúzta a kezét előtte, azért elgondolkoztatott. Ő is mondta, hogy tudja, hogy ez most nem egy tb által támogatott megoldás.
Persze, biztosan erre is van megfelelő "tudományos" magyarázat, én most erre nem vállalkoznék.
Az orvosok egy része egyébként lényegesen pragmatikusabban közelít az alternatív gyógyászathoz, amiről tapasztalása van, hogy működik, azt használja.
Sok szempontból ez ilyen egyszerű, nem kell túlbonyolítani. "
Nyitva kell hagyni a belső kapukat, tényleg ilyen egyszerű!
csánti 2013.05.06 11:52:46
@nandras01: amit írtál az a lényeg: vannak akik hisznek valamiben, vannak akik meg nagy arccal , tudás és tapasztalatnélkül semmiben sem. könnyű neked.
csánti 2013.05.06 11:58:35
@Pásztörperc: nekem úgy tűnt , én terheltelek meg valamivel, amihez a konzekvens és összefüggő világképed sajna, még nem elég konzekvens és összefüggő. bocs és szép napot!