Regisztráció Blogot indítok
Adatok
emma.krasznahorkai

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ma pótoltam be a pénteket, és iszonyó jó nap volt,baromi sokat dolgoztam. a róka kinyitotta a szemét,ki lettek javítva a hibák,egyenként,74 képkocka,ja és le lettek mentve,és egy srác,zoli (akinek ezúton is köszönöm) felajánlotta,hogy a kedden kívül segít befejezni ezt az…..
rosszul voltam,úgyhogy hétfőn folytatom a munkát. terveim szerint továbbra is fogok néha odamenni,legalább addig,amíg befejezem az animációt..
ma fél óra csúszással kezdtem,mert muszáj volt szerveznem a TETT-programot (tudom,hogy sokan olvassák ezt a blogot,szóval azért reklámozom: a tett=társaság egy tudatos társadalomért,a 16 középiskolás alapította,akik ott voltak a parlamentnél,és lényegében a…..
ma picit korábban végzek,2-kor. reggel 9-re jöttem,a megbeszélésre,vagy meeting vagy nem tudom hogy hívják itt,jó volt. jegyzeteltem is. szeretem a megbeszéléseket. közben rajzoltam. mivel mára hoztam wacom táblát,azzal tudtam rajzolni,és éppen életem első animációját csinálom…..
8 előtt 10 perccel értem oda,biciklivel. a 14-es kapucsengőt hiába nyomtam be,csak zenélte nekem hangosan az örömódát,tök kínos volt. aztán jött egy pasi kiflikkel meg kefírrel a kezében,és megkérdeztem,hogy itt lakik-e,mondta,hogy dolgozik. és kiderült hogy hálistennek a…..