Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Balazs Reiser

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint ahogy azt az előbbiekben olvashattátok én az Audi gyárban a V8-as motorrészlegen követtem Szabó Tibort. Csütörtökön érettségi után visszautaztam Győrre egy utolsó napra. Mint ahogy minden reggel most is 8 órára mentem be. Kértem egy látogatói kártyát és átsétáltam a…..
Nagyon jól telt ez a napom is habár kezdek elég fáradt lenni. Mondjuk a hazaút Budapestre rátett még egy lapáttal.  A mai napon is Szabó Tibort követtem aki az Audi V8-as motorrészlegén dolgozik. Reggel ahogy azt szokás átbeszélte a szektor a számokat és a teendőket. Sok…..
A mai napon is rengeteg új információval ismerkedtem meg. A nap eleje hasonlóan indult mint tegnap. Kértem egy látogatói kártyát. Bementem a G20-as épület V8-as szekcióba. Ott találkoztam Tibivel aki a szokásos napi értekezlettel kezdett. Ezen beszélik meg az irodába a munkatársai,…..
Vasárnap délután lekocsiztam Győrbe, hogy megnézzem, hogy miként is épül a jövő. Egyik családi ismerősömnél szállásolok aki az Audi V8-as motorrészleg egyik vezetője. Ma reggel a gyárhoz érve kaptam egy látogatói kártyát és beléptem a gyárterületre. Nem tudom, hogy…..