Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Schiffer Ferenc

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A héten Molnár Csaba képviselő urat, a Demokratikus Koalíció alelnökét követem. Mint mindig, ma is kilenckor kezdtünk a DK irodájában a Lehel Téren. Reggel a szokásos napindító értekezlettel kezdődött a nap, aminek lényegét már kifejtettem az első bejegyzésemben. Ez ismét…..
A héten Molnár Csaba képviselő urat, a Demokratikus Koalíció alelnökét követem. Mint mindig, ma is kilenckor kezdtünk a DK irodájában a Lehel Téren. Amint megérkeztem Csaba asszisztense ismét befogott levelek szortírozására. Hál' Isten ma jóval kevesebb levelet kellet…..
A ma nap folyamán Molnár Csaba Brüsszelbe utazott és oda nem tudtam követni, így a DK irodájába mentem be. Az iroda a Victor Hugo utcában található, kilenc után nemsokkal értem oda. Erről a napról sajnos nem fogok tudni hosszan írni, nem volt valami eseménydús. A feladatom a…..
A témahét során Molnár Csaba parlamenti képviselőt, a Demokratikus Koalíció alelnökét fogom követni. Első nap reggel fél kilencre kellet az Országgyűlés Irodaházához, a Fehér házhoz mennem. Itt megkaptam a vendégkártyát, majd miután találkoztam mindenkivel az irodában…..