Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Romek Nóri

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(Infó: Kevin Reagan közgazdászt követem a héten) Ma 7kor találkoztam Kevinnel a Római fürdő HÉV megállónál, ahonnan kocsival utaztunk Debrecenbe. Útközben még fölvettünk egy informatikus embert, aki egy külön prezentációval készült a debreceni munkatársaknak, és ezért…..
(info: Kevin Reagan amerikai közgazdászt árnyékolom a héten) A ma reggelt a csodálatos angol érettségivel töltöttem az Árpád Gimnáziumban (mint sokan mások az évfolyamról) Majd háromnegyed 1-kor érkeztem meg az Infó Parkba. Ekkor Kevin éppen egy pénzügyi kalkuláció…..
Ismételten 9 re értem be. Ekkor még nem volt bent az irodában Kevin ezért Lillával töltöttem egy 20-25 percet. Mikor megérkezett Kevin, elkezdődött egy kisebb meeting mely során a főnökével beszélgetett az előző pár nap alatt lefolyt konferenciák tapasztalatairól. Ez után a…..
Kevin nélkül is forog a Föld Mivel Kevin a napot Németországban töltötte egy tárgyaláson ma a már tegnap említett új munkatársat és az őt eligazító Lillát, Kevin és főnökének személyi asszisztensét követtem. Reggel 9-re érkeztem ismételten, és már vártak a…..
Kevin Reagan amerikai közgazdászt követem a héten. Ő az IT Services DSS (Desktop Services & Solutions) osztályának üzleti tevékenységeinek feje. (Head of DSS Business Operations) (Kevin-nel a kapcsolatot két hete vettem fel, telefonon.) A megbeszéltek szerint 9-re értem az Info…..