Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sipos Gergely

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utolsó nap megint az irodában maradtam és nem mentünk sehova. Szokásosan egy reggeli kávéval és egy kissebb beszélgetéssel indult a nap. Első feladatom egy emlékeztő megirása volt amivel el is voltam egy kis ideig. Még sose írtam ilyet, úgyhogy kicsit nehézkes volt. Ez egy olyan…..
Már szerda reggel láttam, hogy nem lesz rövid napom és beigazolódik az az állítás amit hallottam. Nincs kötött munkaidő és alkalmazkodni kell. Jelen esetben ez még CSAK egy korai indulással indult, nem panaszkodom így is csak fél nyolckor indultunk el. 10 órára meg is érkeztünk…..
A második napomat többségében utazással töltöttem, Szegedre mentünk le, hogy beadjunk egy építési engedélyezési tervdokumentációt mivel, Mezőhegyesre terveznek egy biomasza tüzelésű kazánt ami több lakásnál fel tudná váltani a távhő szolgáltatást ezálltal sokkal…..
Én a hetemet egy tervezőirodánál fogom tölteni. 9-re kellett az irodába érnem, véleményem szerint ez egy jó munkakezdeéi időpont. Az első nap megtapasztaltam azt, hogy milyen rossz a papirmunka (hozzá teszem élveztem).  Egy eéitési engedélyezési tervdokumentáciot…..