Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Halpern Bence

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma kettő előtt pár perccel érkeztem meg az egyetem aulájába, ahol rögtön összefutottam Cserey úrral, akivel megbeszéltük, hogy hogyan juthatok be a tantárgyi előadásra. Így össze is találkoztam Dr. Karmos Györggyel , aki szerencsére örömmel fogadott az óráján, így…..
Ma az egyetemen aulájában megrendezésre került előadáson vettem részt, amit Győry Kálmán tartott, aki matematikus lévén és közérthető összefoglalót tartott a matematikai nehéz vagy megoldhatatlan problémáiról és a fizikai vetületeiről is. Az előadás során a…..
Ma délután kettőkor találkoztam Cserey úrral, aki bekísért az épületbe és átadott egyik kollégájának, aki megmutatta a mikrofluidika labort nekem, ahol éppen gyakorlat zajlott. Elmesélte, hogy itt chipekre készítenek laboratóriumot. Ez egy olyan rész, ahol az orvosokkal szoros…..
Sziasztok! Ezen a héten a Pázmány Péter Katolikus Egyetem robotika laborjának vezető, dr. Cserey György lesz a mentorom. Személyesen egyeztettünk időpontot és a mai napon találkoztunk. Felkészültem előre, hogy nem fogok nagy durranásokat látni, de Cserey úr kifejezetten nyitott…..