Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tari dori

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vasárnap volt az utolsó napom. Csak 12re kellett mennem és 5ig maradtam. Ez a nap is hasonló volt, mint az elöző kettő. Nagyon jól éreztem magam, igaz egyre több feladatom volt és nem volt egy percem se unatkozni. Ebédre egy finom sonkatálat ettem...
Ma 10re mentem a Hold utcai piacra, ahol a Streed Food Show második napja volt. A mai nap sokkal jobban tetszett, egyrészt mert több ember volt, másrészt, mert sokkal inkább részt vettem én is a dologban és nem csak megfigyelő voltam. A kasszát én kezeltem, kenyereket én készítettem a…..
Tegnap (péntek) volt a Street Food    Show első napja. A fesztivál délben kezdődött, de a SonkaArcoknal már 9kor tömeg volt (az alkalmazottak miatt). Engem is 9re hívtak oda. Amikor megérkeztem nagyon megörültek nekem, aminek örültem, aztán rájöttem, hogy azért örülnek…..
Ma egykor bementem a SonkaArcokba, hogy találkozzak Tamással. A találkozót délre beszéltük meg de kiderült, hogy csúszás va így átraktuk egyre. Egykor megérkeztem, találkoztam is Tamással, aki mondta, hogy üljek le és mindjárt jön. (Az a mindjárt egy órát jelentett) Addig…..
Én erre a hétre azt választottam, hogy a rendezvényszervezést szeretném egy kicsit jobban megismerni. Így kerültem Bereznay Tamáshoz, aki a SonkaArcok-nál dolgozik.  Szerencsémre pont ezen a hétvégén lesz a Street Food Show…..