Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Izrael Márk

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eljött az utolsó napom, a Hotel Zenitbe volt időpontom 10 órára. Oda is értem, majd 10 perc ottlét után haza is jöttem.  Ennek kivitelezési okai voltak, pontosabban kellő öltözet hiánya (öltöny nadrág, fehér ing, nyakkendő).  ..
Csütörtökön a Hotel Benczúr értékesítési irodájában töltöttem a napom. Reggel 9 kor kezdtem, Palik Csaba mondta el az értékesítés munkáit. Rendezvény szervezése a hotelen belül, kimutatások, statisztikák készítése, foglalások bevitele a számtógépbe, továbbák…..
Szerdán a Hotel Pólusban töltöttem el 6 órát. Fél 10 kor Tóth Róbert szállodaigazgató körbevezetett a szállodában, szobákat néztünk, a konyhát és a bowling pályát is megtekintettük. Ezután beszélgettünk, hogy egy nem belvárosi szálloda hogyan tudja túlélni ezt a nehéz…..
Kedden mivel nem tudott egy szálloda se fogadni, a BGF(Budapesti Gazdasági Főiskola) Kereskedelmi, Vendéglátói és Idegenforgalmi Karán(KVIK) voltam. Fél 10-re kellett mennem, Karakasné Morvay Klára fogadott. Az első órát a könyvtárban töltöttem, szaklapok böngészésével.…..
Ezen a témahéten a vendéglátás, ezen belül a szállodaipar megismerésével fogok megismerkedni. Sajnos nincs fix helyem ahol egy hetet el tudnék tölteni, a heti programom is napról napra változik.  Hétfőmet a Palazzo Zichy hotelben töltöttem. Ez egy boutique hotel a…..