Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lőrinc.k

6 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Éppen két évvel ezelőtt, február végén történt, hogy mióta mérjük a közösségi médiában az interakciókat az eddigi legnagyobb aktivitást kiváltó téma berobbant: 2016. február 29-én Nemes Jeles László filmje, a Saul fia megkapta a legjobb idegennyelvű filmnek járó Oscar díjat. Ez számokra lefordítva:…..
Több helyen felmerült az ÁSZ kontra Jobbik ügyben, hogy evvel adott esetben nyerhet is a Jobbik, mi tippelés helyett a következőkben megvizsgáljuk, hogy hogyan alakultak az üggyel kapcsolatos interakciók. Ehhez készítettünk a egy lyzR megfigyelést a következő elemekkel:  Ahhoz, hogy a mostani…..
Az interakció a lényeg, úgyhogy minden témánál azt a cikket linkeljük, amire a legtöbb interakció érkezett. A népszerű témákat, az interakciók és megjelenések számát a lyzR-rel mértük. Megtartották a Fidesz kongresszusát, újraválasztották Orbán Viktort. Tovább pörögtek a konzultáció és a Soros…..
Régóta, érdekelt, hogy az interakciók alakulásából lehet-e következtetni a közhangulat alakulására. Ez a tézisem időnként nyugat felől megerősítést nyert, de abban, hogy itthon is működik egyáltalán nem voltam biztos, ezért úgy döntöttem, hogy megvizsgálom alkalmas-e az egyes témákra érkező…..
Az interakció a lényeg, úgyhogy minden témánál azt a cikket linkeljük, amire a legtöbb interakció érkezett. A népszerű témákat, az interakciók és megjelenések számát a lyzR-rel mértük. A héten történt Tovább gyűrűzött a zaklatási botrány, újabb szereplőt is megneveztek, kirúgták az ELTE…..
A blog célja, hogy ha kedvünk és időnk engedi érdekességeket osszunk meg a média és a közösségi média határáról, onnan, ahol a kontent és az olvasó először találkozik egymással.  A tartalom előállításához a lyzR-t, az általunk fejlesztett online- és közösségi médiaelemző szoftvert fogjuk használni...
Miközben minden Google Reader felhasználó átköltözött a Feedlyre, magyar fejlesztők úgy gondolták, hogy ők tudnak jobb alternatívát is. A Feedstripes lényege egyszerű. Nem kell feedeket felvenni az olvasóba, hanem ezt megteszik a felhasználók helyett maguk az alkalmazás…..
Lőrinc.k 2013.05.05 23:37:17
@Gorgiasz: Ezt tudja az oldal (a stripe beállításoknál lehet hozzáadni feedeket) persze még kis finomításra szorul. A cikkeknél minden oldal linkjére rá lehet kattintani és 'stripe'-olni, így az összes cikket megkapod a feedből.