Regisztráció Blogot indítok
Adatok
joethebrutal

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A TV2 bűnlajstroma meglehetősen hosszú. Beszóltak már mindenkinek, baszogatják, aki a gazdira csúnyán néz, de most tényleg elmentek a falig. Mert aki ebben az országban Bud Spencerrel baszakszik, az megnézheti magát, kérem szépen, ha van olyan legenda, akibe NEM rúgunk bele sehogy, az ő. A tavaly…..
joethebrutal 2017.04.25 21:40:11
@Treff Bubi: van tisztelet is a világon.. amint látod, eddig senkinek eszébe sem jutott ráfújni a "munkára" csak ilyen jellemtelen szar tróger gecik képesek erre.. de ígérem, ha megdöglik egyszer ez a fasz és én megérem, lehugyozom a sírját...
Mostanában arról hallani, hogy a Bizkit gitárosa Wes Borland mekkora egy csúnya, gonosz ember mert nem hagyta, hogy egy rajongó selfiezzen vele a színpadon. A Bizkit azonban mégsem annyira rossz arc. Megszokott már a srácoktól, hogy koncerteken rajongókat hívnak a színpadra, és…..
Finnországban is tegnap este rendezték az ottani Dal döntőjét, melyet a Pertti Kurikan Nimipäivät (Pertti Kurikan névnapja) nevű banda nyert, melyet négy értelmi sérült punk alkot. A zsűri ugyan csak a negyedik helyre hozta őket, de a telefonos közönségszavazásban elsők lettek.…..
joethebrutal 2015.03.02 17:16:33
@VatoLoco: nem akarom védeni őket, de az a szitu, hogy sok "nem értelmi fogyatékos" zenekartól hallottam már szarabb produktumot.... az sokkal cinkesebb szerintem
Csak az nem derült ki, hogy ő vitte a képet vagy a mester volt képben? A lényegen nem változtat, ez most már ott van. A fórumra büszkén beírt Turbo charger (sic!) - kommentjére jött válaszok valószínűleg élete legkellemetlenebb mondatai voltak. (Kattintásra nagyobb lesz.)  ..
Imperial State Electric – Reptile Brain Music(Psychout Records) Paul MacLean neurobiológus 1960-as években kidolgozott modellje szerint az emberi agy három rétegből épül fel, amely az evolúció három lépcsőfokához köthető. A legfiatalabbnak tekinthető agykéreg és az emlősökkel…..
joethebrutal 2013.12.31 10:28:32
ByeAlex @ Zöld Pardon, 2013.05.04. Ha az embert élete legrosszabb koncertélményéről kérdezik általában egy túlzásba vitt ivászattal egybekötött tinédzserkori emlék jut először az eszébe. Nekem viszont jó ideig ByeAlex Zöld Pardonban adott koncertje lesz az első reakcióm,…..
joethebrutal 2013.05.05 20:36:14
@deftones: te valamit félreértettél.... én egy szóval se mondtam hogy KVIMBI-EKVIVALENS A SRÁC! ha olvasnál vissza láthatod én nem szeretem amit csinál... én arra céloztam hogy azért nem kell támadni, mivel a szóvirágai nem állnak össze egésszé, mert ez nevesebb zenekaroknál is előfordul.... mellesleg mondok neked rosszabbat nálla ott a RŐZSEMAGDIKA... hány saját száma van? de hasra vagytok tőle esve holott egy ugyaniilyen kis féltehetség mint ez a gyerek, mégis 3 millát kér azért hogy "mátépétereket" meg akármiket énekelgessen! mellesleg aki DEFTÓNSZT hallgat mit foglalkozik ezekkel a szarokkal? itt a gond... régen a kemény zene hallgatók nem hallgatták ezt a sok szart mint ti most... és ezért csesztek eljárni a koncertekre, ha mégis elmentek, akkor is inkább mainstream bulik... semmi kisebb banda...

Cirmos
nem vagyok művész de a hihetetlen kézügyesség elismerésre méltó, de ha nincs mögötte művészi véna, ha nincs mögötte tartalom, akkor ez csak egy másolás (nem kisebbítve az érdemeit, csak a száraz tényeket közölve) lehet hogy ezért nem vették fel az illetőt...
ja igen a flegmaság.... beszéltél vele szemtől szemben? Ő amennyire tudom, köp erre az elbulvárosodott szarra amit MÉDIÁNAK hívnak, ezért a nyegle stílus velük szemben.
joethebrutal 2013.05.05 20:38:47
@megatoner.hu: NA EZ MÁR NORMÁLIS VÉLEMÉNY!!!! EZT A TÖBBI KOMMENTELŐNEK ÜZENEM!!!!
joethebrutal 2013.05.05 21:28:50
@laci0604: no lássuk csak... tehát amikor arról nyilatkozik, hogy most éppen csajok jönnek be neki az nem celeb-húzás.... meg amikor a minden apró hülyesége a címlapokról köszön vissza akkor az mi is? jaaa télleg nem cölöp!!!! a hat lemezen hány általa írt-előadott saját szám van???? amit megenne a nagyérdemű is?