Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szántó Viktória

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap egyre mentem az irodába, de Timi, stylist beárnyékolóm természetesen késett. Segítettem a lányoknak, illetve divatmagazinokat olvasgattam, fantasztikusan hasznos volt a szakmabeli előrehaladásomat tekintve, és amúgy Rihanna gyereket akar. Megérkeztek Edinával (Timin kívül…..
A hét legjobb napja volt a mai. 10-re mentem volna a Bogdáni útra egy raktárépületbe, ámde a BKV úgy döntött, hogy a héten nem volt még elég globális katasztrófa a közlekedéssel, így hát a buszok fél óránként, teljesen össze-vissza jártak. 10:05 perckor az átlagnál…..
8:30-ra mentem a forgatás "bázisára" egy Réka nevű lányhoz, mert Timi- a stylist, akit követek- célzott rá, hogy egy forgatás mégiscsak eseménydúsabb, mint az irodában dekkolás. Elméletileg felhívta tegnap Rékát, hogy számítson rám, tehát én mit sem sejtve ringattam magam a…..
Ez a nap mottója, Timi szegezte nekem a kérdést ott létem nagyjából harmincadik percében. Egyébként nagyon szimpatikus lány, Ő volt többek között az X-faktorosok stylistja is, a mostani projektjük pedig négy kolléganőjével az RTL-en futó (az elhangzott részletek alapján nem…..
A héten Aszmann Timivel leszek, aki stylistként dolgozik. Nem tudom, mire számítsak, mert már előrebocsájtotta, hogy ő tulajdonképpen ezen a héten nem megy forgatásra vagy fotózásra, csak az irodában dolgozik, de ÉN nyugodtan mehetek egyedül is. Érdekes lesz (és potenciálisan…..