Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Karl Amina

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma délelőtt érettségizni voltam, de délután bementem az irodába. Nem történt semmi izgalmas, folytattuk az előző napi munkákat. Aktákat rendeztem, adatlapokat nyomtattam ki és tűztem össze, a tértivevényeket írtam meg. 1 ingatlanra 218 tulajdonosnál ez elég sokáig tart, de nem…..
A mai napot helyszíni szemlével kezdtük. Az egyik ügyvédjelölttel, Annával kimentünk a 3. kerület és Üröm határára, ahol épülni fog a vasút. Igazából kicsit izgalmasabb dologra számítottam, majdnem 2 órán keresztül 3 ingatlant mért fel egy szakértő és földmérők, hogy…..
A mai napom kicsit érdekesebb volt mint az előző. Reggel a Fővárosi Főügyészségre vittel el pár iratot és utána mentem csak be az irodába. Utána megkapta a komolyabb feladatot amire vártam. Ahhoz, hogy autópályát lehessen építeni az államnak ki kell sajátítania a földet ahol…..
Ezt a hetet a Dr. Abay és Dr. Török Ügyvédi Irodánál fogom tölteni. Már egészen kicsi korom óta ügyvéd szeretnék lenni ezért elég sok időt töltöttem el eddig is apukám irodájában, viszont érdekes volt egy teljesen új környezetbe belecsöppenni. Mielőtt megérkeztem nagyon…..