Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bianka Dömölki

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Utolsó napomon pénteken 9 órára érkeztem Szilviához a Danubius Hotel Flamencoba. Egy gyors körbejárás után elfoglaltuk helyünket az irodájában és a mindennapi dolgokkal foglalkoztunk. Számlázás, megrendelések, táblák kiírása, napi menü frissítése, dekorációk, nyomtatások…..
Csütörtök reggelemet a Danubius Hotel Flamencoban töltöttem, Varga Szilvia igazgatói asszisztens árnyékaként. A hotel a Feneketlen-tó közvetlen közelében van, idejutnom nagyon egyszerű volt, mivel a nagyszüleim a másik oldalt laknak, 5 perc alatt beértem. Rendkívül kedvező, hogy…..
Ma reggel 10-re sikerült a Lili apukájához, Karakas Attilához a 39-esek éttermébe mennem, ami a Corvinus mellett van. Ez egy önkiszolgáló étterem, főleg diákokra és irodai alkalmazottakra irányulva, de persze sok más vendég is megfordul itt. Délután 4-ig van a nyitvatartás,…..
A Le Meridien szállodában volt egy beszélgetésem még pénteken az igazgató helyettes asszonnyal akivel megbeszéltük, hogy mi érdekel és majd hétfő délután megkapom az infókat, hogy mit is kell csinálnom és mi szükséges. Este megtudtam, hogy fekete szoknya, fehér póló és fekete…..