Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Verona21

91 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Love Colour Hallo-Halloween.. :D 2015.10.25 23:05:09
Haalii! Tudjátok, mi van?! Tudjátok, milyen hét közeleg? Most vasárnap van ( október 25.), és a jövőhét eseménydús lesz, legalábbis nekem. De, mielőtt a hét elejét kezdeném mesélni, én a közepébe vágnék. Halloween. Kinek mi jut róla eszébe? Ijesztő filmek, pókháló és…..
Sziasztok! Most értem haza a kollégiumból - konkrétan most, csak 10 perce értem haza. Eléggé elfáradtam és hosszú hetem volt - ezt minden sulikezdő átérezheti.  A cicám, Sophie itt fekszik a lábamon, amióta leültem írogatni ide... :D Lehet, hogy mostantól több bejegyzésre…..
Love Colour "More then words..." 2015.09.05 21:20:05
Sziasztok!  Nos, tudom, hogy érdekel titeket a koleszos élet, de legelőször: essence the gel nail polish, sajnos nem tudom, melyik árnyalata, de láthattok itt róla egy képet - sajna nem az én körmömmel.:D  I-MÁ-DOM!!! Annyira könnyű vele szép, egyenletes, csillogó körmöket…..
Sziasztok! Mielőtt belemerülnék a témánkba, szeretnék pár szót szólni a Németországban tett kis kiruccanásomról. Először is, mielőtt áradoznék a gyönyörű, füves lankákról, rá kell mutatnom ennek a kényelmetlenebbik oldalára: Amkával hét órán át zötykölődtünk a…..
Sziasztok!  Hát, ja... Nyár, azaz sok a szabadidő, nincs suli... egyszóval királyság! De van hátulütője is: ha például olyan vagy, mint én, és a táborok nem igen kedvedre valók, akkor az egésznek van egy uncsi oldala is... Én inkább otthon ülős típus vagyok - na és a…..
Love Colour HOME 2015.08.05 00:32:57
    Tükörhegyen vannak azok a házak, amikről az ember a legjobb álmait álmodja. De ahogy ott jártam ma, a látszólag tökéletessége azoknak a házaknak arra ösztökélt, hogy fogjak valami…..
Love Colour Ballagásom.. :') 2015.06.18 10:10:00
Sziasztok!  Egyszer minden véget ér, persze... tudjuk. Tudjuk, de nem fogjuk fel addig, amíg ott nem állsz a síró társaid között, akik egymást ölelik, kezedben ott van egy emlékkönyv és egy csomó fotó, hogy el ne felejtsd őket.. Amikor hazaérsz, ezeket beteszed a fiúkba. Miért?…..
Verona21 2015.07.11 01:48:51
@valaki004: Néha gondolj bele, hogy nem lehet mindig az áldozatot keresgélni a dolgokban. Nem minden árnyékos, ami fájó, elmúló.
Love Colour Itthon, édes otthon! 2015.04.25 18:24:22
Sziasztok! Amint észrevettétek, egy ideje nem írtam bejegyzést. Sajnálom, lefoglalt a... suli? Oké, fogjuk a sulira. A sulira, vagy az az iránti közömbös hangulatom miatt. Nem... nem is a suli miatt... Nem tudom, valahogy hetek óta nem vagyok "önmagam". A suliba menet Amkával jól…..
Love Colour Hol volt, hol nem... 2015.03.13 19:54:56
   Mostanság sokszor kimegyek sétálni Gazdagrét szép, nyugodt parkjaiba. Máris hiányzik. Beleszippantok a friss, hűvös levegőbe, elönti a tüdőmet, és jólesőn kiengedem... Hiába jobb a levegő ott, ahova hét hónap múlva megyek, ez Gazdagrét illata! Ilyen nincs még egy! És…..
Love Colour 15. év... 2015.03.21 22:18:36
   Ma lettem tizenöt éves... Most mondhatnám azt, hogy, ha megkérdezték nevetve, hogy ugye más mint tegnap volt, akkor én azt feleltem, hogy hát igen, nagyon - persze, viccelve. De ami azt illeti, én máshogy érzem magam. Máshogy éreztem az ébredésem pillanatában is, és most…..
Love Colour Ilyen világ... 2015.02.15 11:12:24
Sziasztok!  Azt mondják, mindenki addig gyerek, amíg szülei élnek. Ezt igaznak is tartom így, ahogy van... De nekem van egy ehhez hasonló elméletem: mindenki álomvilágban él, amíg mindenki, akit szeret egészséges és él. Ha az ember találkozik a rokona halálával, megtörik a…..
Love Colour Hiány... 2014.12.30 11:15:15
Sziasztok!  A címből már biztos rájöttetek, ez a bejegyzés nem valami vidám történetről szól, de majd igyekszem, hogy happy end legyen a vége. Tudjátok milyen hiányolni valakit...És azt is biztos tudjátok, milyen, ha azzal a személlyel töltöd az előző néhány napot, néhány…..
Sziasztok!   Mondhatnám, hogy ez a suli nélküli első egy hét rémálomként indult, de hazudnék;Juan társasága igen szórakoztató.Megállás nélkül csak énekel.A szobámban egy könyv lapjaiba bújva csak annyit szoktam hallani"...léj, mámo, léj..." meg ""Fullos autó, fullos…..
Love Colour Tíz napom.. ;) 2014.12.14 01:19:28
Sziasztok!  Ilyen hetet...!Nem is, inkább két hetet.. Ott kezdődött, hogy hétfőn kezdett kaparni a torkom.. Kedden már egyenesen szúrt, mintha kis üvegszilánkokat nyeltem volna... Szerdára teljesen berekedtem... A csütörtök már orrfújással, felfájással telt... És pénteken, a…..
Love Colour Szerencse... 2014.11.30 22:04:52
Sziasztok, blogolvasóim!  Ti is emberek vagytok, nektek is vannak rossz napjaitok, rossz évetek, balszerencsés egybeesések.De van olyan, amikor mondjuk elfelejtettél tanulni egy dolgozatra vagy felelésre, vagy csak rohadtul nem volt kedvetek, mert inkább olvastátok az imádott könyvetek,…..
Love Colour A Bálint Márton... 2014.10.13 14:47:34
Sziasztok!  A Bálint Márton Általános és Középiskola nyílt napjára mentünk hétfőn.Még csak egyszer voltam abban az épületben, amikor a TIFÓ-n voltunk (erről majd később) és akkor is csak a Sportközpontba.Most viszont maga az épület volt a középpont, és az, hogy mit kell…..
Love Colour Imádok olvasni! :) 2014.09.16 23:16:27
Sziasztok!Fel a fejjel, diákok, hiszen szeptember van... :) A kedvenc hónap, nem?Nekem mindegy milyen hónap van, mert olvasni mindig lehet...:)       (Ilyen madárkák az én falamon is jól mutatnának...:D)       Már meg is terveztem a karácsonyi és a szülinapi listám…..
Kedves Olvasók!Ha először léptek erre a blogra, ajánlom, előbb olvassátok el a "Könyv 1/1 + Bevezető" című bejegyzést, és aztán úgy haladjatok sorrendben!Ha jártatok már itt, ha nem, jó szórakozást kívánok!Na, hol is tartottunk? 13.fejezet  Mi történt? Ó...tényleg!Meghaltam.. Most hol…..
Kedves Olvasók!Ha először léptek erre a blogra, ajánlom, előbb olvassátok el a "Könyv 1/1 + Bevezető" című bejegyzést, és aztán úgy haladjatok sorrendben!Ha jártatok már itt, ha nem, jó szórakozást kívánok!Na, hol is tartottunk? 12.fejezet  Az ébresztőóra nem akart leállni..Asszem elfelejtettem…..
Kedves Olvasók!Ha először léptek erre a blogra, ajánlom, előbb olvassátok el a "Könyv 1/1 + Bevezető" című bejegyzést, és aztán úgy haladjatok sorrendben!Ha jártatok már itt, jó szórakozást kívánok!Hol is tartottunk? 11.fejezet    Órákig tudnék aludni, de ma reggel is, mint az utóbbi egy hétben,…..
Kedves Olvasók!Ha először léptek erre a blogra, ajánlom, előbb olvassátok el a "Könyv 1/1 + Bevezető" című bejegyzést, és aztán úgy haladjatok sorrendben!Ha jártatok már itt, jó szórakozást kívánok!Hol is tartottunk? *** -Nagyon sajnálom, Liam. - mondtam már csak kicsit remegő hanggal, miközben…..
Sziasztok!  Tudjátok, valahányszor nyitott ajtónál fésülöm a hajam, Amka mindig szúrós szemekkel néz rám.De én miért tehetek arról, hogy hosszabb a hajam?Ilyenkor mindig azt mondom, hogy õ miért nem tud örülni annak, hogy nekem jobb?Én is örülök, ha neki jó...akkor ez miért…..
Sziasztok! Én is imádom ezt a sorozatot.Már tűkön ülök, hogy olvashassam a harmadik részét Patricia Briggs nagyszerű regényének, de sajnálattal gondolok rá, hogy még nincs magyarra fordítva. :( Még a címe (Iron kissed) sincs.Hiába néztem utána mindenhol, nem találtam meg…..
Kedves Olvasók!Ha először léptek erre a blogra, ajánlom, előbb olvassátok el a "Könyv 1/1 + Bevezető" című bejegyzést, és aztán úgy haladjatok sorrendben!Ha jártatok már itt, jó szórakozást kívánok!Hol is tartottunk? 10.fejezet   Vér.Az én vérem. Sikolyok rémült idegenek…..
Kedves Olvasók!Ha először léptek erre a blogra, ajánlom, előbb olvassátok el a "Könyv 1/1 + Bevezető" című bejegyzést, és aztán úgy haladjatok sorrendben!Ha jártatok már itt, jó szórakozást kívánok!Hol is tartottunk? 9.fejezet  Amint visszaértünk a rezervátumba, én a szobámat vettem célba, Bran…..