Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jbarbika

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Információink szerint példátlan volumenű szolidaritási akcióba fogott a magyar celebvilág. Miközben Réka Norbiba próbált lelket önteni, Ómolnár Miklós - cáfolva az alkalmatlanságát firtató sajtóhíreket - többfrontos harcot indított azért, hogy az Update1 terjeszkedési törekvései a kitűzött mezsgyén…..
Metafizikai alapokon nyugvó bölcsességem legjavát mozgósítva bátran ki merem jelenteni, hogy a Jóisten nem vett karateórákat Dévidkeredájtól, és a híresztelésekkel ellentétben bottal sem ver. Akkor hát mivel tölti az ideje java részét? Például földművelési kurzusokat tart kezdőknek, ahol a legelső…..
jbarbika 2014.09.18 21:18:25
Updateminuszegy Szmájlitender 2014.03.11 18:09:51
Mint azt megszokhattuk, az élet írja a legjobb történeteket. Réka és Norbi arckönyves posztjait felületes szemlélőként megismerve az a benyomásunk támadhat, hogy virtuális történetük szinte alig változik a görbe tükörben bemutatva, mert mind a létezésükkel mind a cselekvésükkel önmaguk legjobb…..
jbarbika 2014.03.11 21:54:03
Helyszín: puccos szálloda. Történet játszódik: Húsvétkor. Képlet: a szokásos Amíg a hétköznapi családok saját hagyományaikat ápolva várják a nyuszi érkezését, Rékának még ilyentájt is legfontosabb a túledzési komplexusának hódolni, amelyet természetesen kéjesen önimádó fotójával illusztrál. Miként…..
Azt hiszitek ez egy a mostanság megszokottá vált, esős nyári nap reggelje?  Azt gondoljátok, a tejszínhab ma is betanult rituálé szerint gömbölyödik a kávéra? Azt feltételezitek, hogy a természet a jól bevált forgatókönyve szerint nyújtózkodik?  Hát, nem! Ma különleges napra ébredtünk, a…..
jbarbika 2013.06.06 13:06:42
Kedves Norbert! Munkásságotokkal a vélelmezhető forgatókönyvek egyike szerint találkoztam. Az egészségét óvó és féltő emberként veled együtt tornáztam, ily módon rendszeres vendége voltál otthonomnak. Amikor a nyilvánosság elé léptél az Update életmódrendszer kidolgozásával őszinte elismeréssel…..
Anyát és gyermekét lemásolhatatlan ősbizalom köti össze, ezért Lara számára nem is lehetett kérdés, hogy -még ha picit félénken is, de - megosztja legféltettebb titkát Rékával...
Drága Rékám! Lenyűgöző, reformer szemléletű dinamizmust áraszt a személyiséged. Nagyon tetszik ez a tőled gyakorta tapasztalható rituálé, amelynek során ebédidőben túrázni viszed a gyermekeid. A mozgásban gazdag, családi program megkoronázása a szabadban elfogyasztott, egészségtudatos ebéd. Szép…..
jbarbika 2013.05.05 06:44:08
@updateminuszegy: azért a koszos körmünkről se feledkezzünk meg.
Ha Norbi Update kommentel a rajongói oldalon, és nem ír alá, egyértelmű, hogy a szabadnapos hacker lépett újra akcióba. A Norbi Update facebook oldalát a jelenlegi állás szerint minimum öt ember szerkeszti. - Schobert Norbert, avagy Norbi voltam - Rubint Réka, avagy Réka voltam - Az update…..