Regisztráció Blogot indítok
Adatok
frivjatekok

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lányos játékok Farm Frenzy 2014.03.23 11:21:40
A Farm Frenzy játékok nagy utat jártak be világszerte, rengeteg rész és epizód készült el belőle. A mai blogbejegyzésünkben ezek közül egyet, méghozzá a legelsőt mutatjuk be nektek. Ez hozta meg a sikereket az egész játék sorozatnak. A játék nem más mint egy gazdálkodós,…..
Super Mario ezúttal egy télies országba kerül, ahol ismét rengeteg ellenféllel kell majd megküzdenie. Juss át a pályák végére, gyűjtsd a pénzérméket, és intézz el minél több ellenfelet. Vedd fel a gombát, és megnősz tőle. Így ha egy ellenfél megsebez, nem halsz meg, csak…..
A legelső Máriós játékunk egy nagyon új játék, az elmúlt hetekben került fel az internetre. Igazából egy kicsit el is tér  a megszokott Super Márió játékoktól, hiszen itt egy kicsit a fejedet is törnöd kell. A feladatod a játékban, hogy eljuss a pályán található…..
A blogunk legelső csajos játéka egy rémült kislányról szól. A játék elején egy kiscicát láthatsz, aki fent akad egy villanypózna tetején, és jajveszékelve nyávog. Hirtelen nem tudod mit csinálj, a tűzoltók már biztosan nem érnének ide. Egy hősre van szükséged! Válaszd ki…..
Sziasztok!  Ebben a blogban igyekszünk összegyűjteni nektek a legjobb, és legizgalmasabb Máriós játékokat. Az interneten ingyenes játszható játékok hosszú időre le tudják kötni a játékosokat.  Reméljük, hogy nektek is tetszenek majd a válogatásaink! :)  ..
Köszöntünk a Lányos játékok Blogon!  A blogunkan megpróbáljuk összegyűjteni nektek a legjobb és legújabb lányos játékokat. Érdemes lesz hozzánk sűrűn visszanézni, hiszen nap mint nap frissítjük új tartalommal az oldalt! Előre is jó szórakozást kívánunk!..