Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Smaug34

73 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az idei menü Philadelphia @ DetroitCarolina @ DallasChicago @ Greenbay Jó étvágyat mindenkinek!  ..
  Rob GronkowskiNdamukong Suh......Odell Beckham Jr., Le'Veon Bell, Eugenie Bouchard, Antonio Brown, Elena Delle Donne, Marlen Esparza, Paula Findlay, Lauren Fisher, Paul George, A.J. Green, Draymond Green, Luke Kuechly, Sydney Leroux, Carli Lloyd, Marcus Mariota, LeSean McCoy, Ben…..
ja nem, az egy másik film :-) szóval a mai nap apropója és akit érdekel dióhéjban mi is történt pontosan, ime : és hozzá egy kis nyelvtan bár angolul ez egy picit jobban kijön és ha valaha is felmerült benned, hogy mondhatják angolul: Nyuszi vagy Mcfly? :-)  na jó, a…..
  Nincs túl sok Targeting. kontaktus helyett => erőteljes kontaktus Egyetlen játékos sem támadhatja („targeting”) és nem kezdeményezhet erőteljeskontaktust ellenfelén a saját sisakjának tetejével. 2:29-nél :-), sajna nem tudom ugy beágyazni, hogy ott induljon Egyetlen…..
Az amerikaifoci drága sport, mert rengeteg felszerelés kell hozzá.Sokan kérdezik, miből milyet válasszanak.Gözöm sincs :-)és persze senki sem dolgozta fel ezt a témát magyarul, csak egy 2010-es eredetileg a gridironra felkerült blogbejegyzést találtam (ami ott már nincs fenn) a…..
2015.04.12 (vasarnap) Eger Heroes - Budapest Titans 2015.05.10 (vasárnap) Budapest Titans - Budapest Cowbells2 2015.05.23 (szombat) Tata Mustangs - Budapest Titans (pünkösdi hétvége)2015.05.30 (szombat) Dunaújváros Gorillaz - Budapest Titans2015.06.13 (szombat) Budapest Titans - Miskolc…..
Én személy szerint leginkább a végjáték miatt imádom az amerikai focit. Ilyenkor speciális szabályok vannak életben, és például a csapatok nagypályán külön playbookok (2 minutes drill) használnak erre az időszakra. Rengetegszer előfordul hogy a "félidő" 28/22 (NFL/NCAA) percét…..
Egyszer volt, hol nem volt a Margit-szigeten is túl egy Budapest Titans nevű amerikai foci csapat. Mivel messzebb nem találtam, őket választottam. Szerencsémre ők is draftolni akartak és még a salary-cappel sem volt gond. Hamar menedzserkedni kezdtem és kemény munkám gyümölcseként…..
dióhéjban.már ha a téli szünetben elfelejtettétek volna.... ja és 6.-án első erőnléti edzés - Kolozsvári Tamásnálmeg 11.-én első rendes edzés a Meredek utcában..
Első része hivatalos lesz, csapatmegbeszéléssel kezdjük, évértékelés,felkészülés a jövőévi szezonra. Aztán kötetlenebb mulatozás tervezünk. Az alábbi menüből lehet választani:* all you can drink* all you can eat and drink A felhívás szerint "Természetesen aki szeretné,…..
Sorry, idén megfeledkeztem a cikkről.egy kis kárpótlás ..
(ugyanis lemaradtam arról az apróságról, hogy időközben egy sóhajtásnyit megemelték a korhatárt)and the winner is : YGU! Az első mérközés a wolves fölényes győzelmét hozta a shark kissé álmosan kezdő csapatán.Bár a győriek nem variálták túl a playbook-ukat a nap során.…..
2014.11.29 SzombatTárnoki Katlan 2461 Tárnok, Rákóczi út 81/A..
  November 2 vasárnap 15:00Sportmax Kánai utca 2..
Győr Sharks - Young Guns: 14:43 Budapest Bulldogs - Young Guns 14:0Young Guns - Budapest Cowboys 16:14Young Guns - Szolnok Soldiers 28:6 Keleti csoport     Bulldogs 4:0    YGU 3:1    Cowboys 0:3    Szolnok 0:3    ugyan még hátra van a cowboys -  soldiers meccs, de tulajdonképpen…..
Szigorúan korhatáros!!!! A hajtás után... ..
Becsapós a cím! Szerintem inkább itt próbáljatok bemenni........
Juniorjaink vasárnap belevetik magukat az idei bajnokságba a szolnok soldiers ellen Szurkoljatok nekik! Szeptember 7 Vasárnap 14:00Dunaujváros, Eszperantó u 4..
Az idei Junior Bajnokság 9:9 -es lesz. (Megj. A felnőtt 11:11, az aréna 7:7 elleni szokott lenni)A benevezett csapatok felosztása a következő.Nyugati Csoport:Docler WolvesBudapest HurricanesGyőr SharksFehérvár Enthrones Keleti Csoport:Újpest Bulldogs JuniorsYoung Guns UnitedBudapest…..
Nicsak, ki kopog? vagy ezer éve nem láttam ezt a madárkát :-) no meg persze a névrokonok ..
Stealers - Titans 41:0(10:0; 7:0; 10:0; 14:0)A múltkori nem túl acélos - hehe:-) keret után most még kevesebb játékossal vágtunk neki a meccsnek.A nagyobb húzónevek közül kiesett a secondaryből védőktől Stefán(DL,LB) és Marci (CB kéztörés), a támadóktól Beast(WR) és…..
Íme Balu kérésére a néhány csini vörös-bögyös csatakanca - motiválónak a hétvégére.és itt a kiskorúakra való tekintettel nem irom le, mely teszt szerint minősülnek mindahányan  vörösnek :-) Ő pl jól tud magyarul is : Kerekes Vica Ő mondjuk nem annyira :  Christina…..
Type : GamedaySubject : Miskoc Steelers vs Budapest TitansWhen: Sat July 5, 2014.     Starts: 15:00 CEST       Ends: ~18:30 CESTRequired : Fans (+ Fans' Friends-and-Relations)Location : Felsőzsolca, városi sporttelep (Bólyai J. u)..
ha jól emlékeszem (7:6;17:7;20:0;0:14), vagy valami ilyesmi.sorry, de  a hőség miatt mindenki zizi volt egy picithamarost részletek is...........így felfrissülve és jobban belegondolva, sokkal valószínűbb a (10:6; 17:7; 1716:0; 0:14),- - - - - - - - - - - - - - - Szegény raptorkákra…..