Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vadaszandris

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A megszokottakhoz képest nagyságrendekkel komolyabb témát fogunk ma kivesézni. Az egyre szaporodó kegyetlen bűncselekmények kapcsán újra és újra felmerül a halálbüntetés visszaállításának lehetősége, elég, ha csak Szita Bence tragikus halálára, Bándy Kata életének…..
Philip K. Dick zsenialitása eddig sem volt kétséges - olyan kisregényeket, novellákat és regényeket írt, amik üvöltenek a megfilmesítés után. A The Man in the High Castle (Az ember a fellegvárban) című disztópiáját 1962-ben írta egy olyan világról, amiben a II. világháborút…..
vadaszandris 2015.01.28 09:21:30
@Rongy Rázó: nem jobb, próbáld meg őket külön kezelni
Alapvetően ez egy autós blog, de ha valaki gépi hajtás nélkül megy igazán keményet, akkor helye van, kijár a tisztelet. Ezen a videón Danny Hart, a huszonhárom éves downhill-ikon mutatja meg, hogy milyen az, amikor versenyre készül. Igen, ez csak egy edzőkör, de már a pálya elején…..
vadaszandris 2014.05.29 15:26:44
@Rocko-: te tényleg annyira korlátolt vagy, hogy azt hiszed, ezek a srácok csak felpattannak a bicóra és szépen legurulnak a hegyről, ahogy kell... a hülye óriásműlesiklók is mekkora balekok
A Korn francia oldalán felbukkant egy új dal a bakersfieldi csapattól, a Love & Meth. A szám legnagyobb érdekessége, hogy nincs benne dubstep, de amúgy se nem rossz, se nem jó, olyan semmilyen. Nem tudjuk, hogy ez most hivatalos kislemez lenne, vagy micsoda, szóval lehet hamar eltűnik…..
Mikecz Dániel írása Én is szeretnék kimenni a Szigetre, de nem fogok. Sajnos, nem tudok kifizetni 14 000 forintot egy napijegyért, amelyhez ha még hozzászámoljuk a szigeti szórakozás költségeit, könnyen túlléphetjük a 20 000 forintot. Középiskolásként, fiatal…..