Regisztráció Blogot indítok
Adatok
P99

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az eredeti felvétel alapján bizony nem. De ha nem Darth Vader, akkor ki volt Luke Skywalker igazi apja? Azoknak a szerencséseknek, akik még a IV. epizódnál kapcsolódhattak be a Skywalker család sci-fi köntösbe bújtatott sagajába, valóságos sokkot okozott az akkori második (mai…..
Nem tudom, nektek mi jut eszetekbe erről a devizahitel-témakörről, de az én véleményemet talán a neves Index fórumos topikcím fejezné ki igazán: Unom már a devizahitelesek nyivákolását! És az egy dolog, hogy megy a nyivákolás, de a téma egyre jobban zsebbe vág azoknak is, akik…..
A valaha volt legsikeresebb angol kosztümös sorozatok egyike és egyben a legdrágább is: a sorozat forgatási költsége óránként 1 millió font.  Nagy-Britanniában évek óta a legtöbb néző, és összesen 27 begyűjtött Emmy-jelölés: ez a Downton Abbey, melynek már igen széles…..
Kép méret: 24x30Kép (db): 1 dbIndikáció: a koponyaboltozat állapotának megítéléseAnatómiai képletek: sella turcica, processus clinoideus anterior et posterior,dorsum sellae, pars squamosus ossis parietalis et temporalis, sinus sphenoidalisBeállítás: a beteg félig hason fekve vagy oldalán fekszik az…..
A tartós, több hete - pár hónapja meglévő nyaki nyirokcsomó megnagyobbodás felnőttek esetében sokszor valamilyen fej-nyaki daganat áttétét jelentheti. Arról már írtam is, hogy gyakran a nyirokcsomó megnagyobbodás az első, sőt, néha az egyetlen jele annak, hogy…..