Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kozo47

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tetovált lányok Destiny Dixon 2011.10.07 15:35:00
..
kozo47 2011.10.08 12:12:09
*5
 A múltkori nagysikerű hagymalepény idényjellegű változata. Bár elvileg négy adag, ha két személynél többen vagytok rá, érdemes mindjárt kettőt betenni a sütőbe, mert az itt látható példány a tepsiből elfogyott... Hozzávalók:- 1 levelestészta lap- 1 cs. medvehagyma- 3 ek. olívaolaj-…..
kozo47 2011.03.28 17:32:19
Mókás nézni ahogy a Tv2 szabadon ereszti ostoba celebvetélkedőjének szereplőit, és rászabadítja őket a gyanútlan bulvárműsorokra, hogy botrányosnak szánt performanszokkal növeljék az amúgy is magas nézettséget. Ma reggel a Mokka volt soron, Pákó és Zámbó Árpy (aki abból…..
  „Jajj gyerekem, hát hagyjál mán engem ezekkel a léha dolgokkal, annyi értelme sincs, mint a fába faragott pinának” – mondta nemrégiben idős, tapasztalt, 80 év fölött is szkanderbajnok, mindennapjait vadakat terelő juhászként élő ismerősünk, akinek…..
kozo47 2010.08.18 18:39:59
A tegnapi vihar kapcsán csináltam egy válogatást az idei nyár nagyobb viharjaiból. Villámok, csodaszép felhők és rengeteg eső következik 940 pixelen: 2010. augusztus Lewy   KGyST   KGyST   gurugi   Lacza   VLM   2010.…..
kozo47 2010.08.15 09:46:03
Örülünk, hogy a DKV-nál is olvassák a blogunkat, és valaki veszi a fáradságot, hogy - ha nem is hivatalos formában - reagáljon is a közölt történetekre. Hozzászólást kaptuk ugyanis egy korábbi, nagy vihart kavart posztunkhoz az érintett ellenőrtől. Válaszát természetesen…..
kozo47 2010.05.24 13:37:26
üdw és béke!
Na a jegyem érvényesítésének az oka nem a szándékosság volt. 2nappal előtte esti ügyeletbe (kórház központi laboratórium) voltam és sok beteget és mintát hoztak. Majd még reggel buszra és 3és fél óra zötykölődás után "Civisváros"... egész nap tanulás másnap reggelig, majd vizsga (csak hogy az idén le tudjak államvizsgázni és diplomásként idehaza sokkal jobban keressek mint most)... délután még az államvizsgás anyagokat szedtem össze a könyvtárba, majd valamikor fél 5felé vilire, közbe telefonáltam, majd e-mailt próbáltam irni mikor az ellenőr látványa eszembe jutta, hogy már több, mint egy éve nem élek Debrecenbe és nincs bérletem, csak a tegnap megvett pár jegy... na fuck! volt nekem annál nagyobb gondom is hogy most magyarázkodjak. A vonatom is ment, aludni is akartam, enni is, meg... stb. Erre jön nekem az öccsémmel! Nem is élünk együtt! Nem voltam kíváncsi a sztorira, csak szabadulni akartam, menni a vonathoz, majd haza. Az öccskös sztoriján meg csak nevettem... most ordibáljak vagy pofozkodjak?!?! Én csak nevettem, hogy fel húzzák magukat az emberek... ez van!
Tudom, hogy milyen köcsögök szoktak lenni az emberek az értük dolgozókkal (a kórházba is belénk köt a beteg), de én nem állok neki sztorizni, megkapja a leletét, elmondom amire kiváncsi és das ist alles! Sajna idehaza az ügyfelekkel való bánásmód elég gyenge és amatőr, ezért még sokat kell tanulnia a társadalomnak. Példát kéne venni az amerikai profizmusról, éltem kinn és ott az ember élvezi az ilyen (mint pl. az ellenőr) munkát végző emberek társaságát. . .
Hibáztam, fizetek! Majd következő hónapba pár órával többet maradok ügyelni. :)
kozo47 2010.05.24 15:24:34
:)
Hétfő este tízkor ment le élőben a Swung című beszélgetős, kliplejátszós műsorban magyar Music Televisionön. Ákos beszélget a blogokról, az internetről és a bulvárosodó Indexről. Kommentár nélkül, teljes terjedelmében küldenénk minden bloggernek, Ákos-rajongónak, és…..