Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eurocat

0 bejegyzést írt és 288 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A jobboldali média hónapok óta nyomat egy hazugságot az "SZDSZ adósságáról". Az SZDSZ ugyanis egy törvény alapján a Fideszhez hasonlóan hitelre vette meg az államtól addig kedvezményesen bérelt irodáit. Amikor a párt tavaly befejezte a működését az összes megvásárolt…..
Január elsejével bezárt a régió egyetlen anyatejgyűjtő állomása Debrecenben. Az állomás bezárása mindenféle egyeztetés nélkül történt, mondják az orvosok. Az RTL riportot forgatott erről, és csodák csodája, de a forgatás után Kósa Lajos sajtótájékoztatót tartott, ahol…..
eurocat 2014.01.07 08:47:40
@R.Ivan: ez itt a lényeg: szavazatokat szerezni. A történet itt véget is ér.

Ki a tökömet érdekel a sok kis pöcs az újszülött osztályon?! Azok a nyomorult nők adózatlanul szedik meg magukat az anyatejjel, amit még talán vizeznek is a szemetek. Köll a büdzsébe a pénz a magyar csapatnak! Minden pénz köll és kész! Vagy is - oszt' jó napot! Nem fizetünk!

Te laller, aztán mi lészen a nagy népnemzeti demográfiával he? Ez a kettő valahogy nem gyün össze...

Igazad van ecsém... mekkora fasz ez, hogy eztet meg nem gondóta végig! Sebaj ecsém, megmondjuk a tutit, de csak akkó, ha tutiul kérdeznek. Mer' ha nem, e'mennek a picsába! Ki a király Sanyika?
A lali a király!
...és még?...

Hát szebben is indíthatott volna a debreceni első ember... így sikerült. Azért az RTL még elsötétülhet egyszer, mert leadták adásban a "musztert".
Az a helyzet, hogy fizethet a Fidesz bármennyit az IMG-nek reklámkampányokért, és Kumin Ferenc is kézzel-lábbal gépelve védheti a kormányt a tumbliján, az országimázsért ezerszer hatékonyabban tesznek - pro és kontra - az önkéntesek. Most például a "Nemzeti Érzelmű Motorosok",…..
NHL Ilyen gól tényleg nincs 2013.11.16 23:47:29
Az, ami a Columbus–Montréal meccsen történt, az tényleg kabaréba illő. Olyan gólt lőtt a Blue Jackets, amilyet csak ritkán látni. Az első harmad 18. percében Nyikita Nyikitin próbálta rátenni, de szegény orosz belebukott a lövésbe. Honfitársa, Artyom Anyiszimov korcsolyázott…..
Ahhoz képest, amit tegnap reggel Sebestyén Balázs előadott a Class FM Morning Show című műsorában, a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (Minden magyarok Első és a világ Legfőbb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője, minden magyarok Előre Bejelentve Legüldözöttebb Médiuma,…..
eurocat 2013.09.27 15:28:57
Deutsch Tamás felfortyant azon, hogy a „magukat demokratának és/vagy liberálisnak gondoló sajtómunkások" kiszimatolták, hogy az állam megcsináltatta az Orbán Ráhel esküvője helyszínére vezető kátyús földutat. "El a gusztustalan kezeket Orbán Ráhel esküvőjéről!" dr.…..
 foto: ustream A legviccesebb mindig az, amikor a hibát keressük. Sajnos kismagyar valóságunkban ez jellemzően mindig meg is van. Most éppen itt van: A'lmos. Tényleg egy percig sem tűnt fel senkinek, hogy az egésznek semmi értelme? Miért erőltetünk valamit, ha nem is figyelünk rá?…..
Ritka a cinizmusmentes mondat e blogon, de most komolyan és őszintén gratulálunk Vágó Józsefnek és társainak azért, hogy létre bírnak hozni egy új magyar légitársaságot. Bement a forgóajtón a világ összes faszfej légiipari szakértője, mögöttük surrant Vágó és vajon ki…..
eurocat 2013.07.28 22:54:37
Off: keresem keresem az 500-as esetlegesen létező ER azaz Extended Range - ezzel a két betűvel jobbára ezt a tulajdonságát szokták jelölni egy vasnak - de rohadtul nem találom. SP még csak csak - talán még a megboldogult SkyEurope is repült olyannal. De ER az 500-asoknál... Hát ha csak nem külön a "Szolijom" részére újfent beüzemeltek néhány szerelősort Seatle-ben. Vagy valami. Amúgy néhány hete még A320-as virított szabályosan keresztben állva a kifutópályán. Most meg 500-as Boeing. Hogy van ez? Meg ez a belső kialakítás... Az arányaiból kiindulva a maradék 98 ülőhelyre nemhogy egy átlagos felnőtt, de még tán egy átlagos gyerek se férne be...ez a volt NKHs ember nem akárki az tény. A Malévnál játszásiból nagygépes jogsija is lett - mondjuk ilyet tudunk más emberek kapcsán is - neveket nem említve. Egy biztos, az ötlet ennyi infó birtokában és némi affinitással a légiközlekedést illetően eredendően bukta tetszik ez bárkinek, vagy sem.
Javaslom, hogy bizonyítson Vágó és a vele szövetkező anonymus kassza. Jó lenne már olyan valid teljesítmény után jogosan járó elismerésben részesíteni valakit, valakiket akik dacára a létező ellenszélnek - nem a kommentelőkre sokkal inkább a gazdasági racionalitásokra utalnék - megvalósítják az álmaikat. Ezzel jó példát mutatva nekünk. Szóval addig senki se csodálkozzon, hogy ez a fogadtatása ennek a repülősdinek, amíg minden érdekelt sunnyog a susnyákosban.
Csatlakozom azok véleményéhez, akik szerint ez a dolog valahol nagyon sántít. Szerintem ez így ebben a formájában bukta. Nem is kicsi!
Nincs még egy olyan pénzvesztő úri huncutság Magyarországon, ami annyi milliárdot emésztene fel, annyi szájból venné ki az utolsó falatot és annyi embernek ad lehetőséget a mindennapi feszültségek és agresszió nem éppen konstruktív levezetésére, mint a labdarúgás. Felcsút…..
Zeng a balliberális média Bajnai Gordon visszatérésétől. Miközben az MSZP a háta középére sem kívánja, a Gyurcsány-féle Demokratikus Koalíció egyenesen óva inti, az LMP pedig szokásához híven még nem alakította ki álláspontját, az Elvarázsolt Kastély választási…..
eurocat 2012.10.11 16:14:45
Tegnap az ELTE ÁJK-n tartották a Kósa-Karácsony vitát a választási rendszerről és regisztrációról. Sok vitán, kerekasztal-beszélgetésen részt vettünk már, de ilyet még nem láttunk. Karácsony Gergelynek gyakorlatilag nem kellett semmit tennie, hogy igaza legyen, Kósa Lajos…..
eurocat 2012.10.04 16:40:33
Egy érdekes kísérlet. Két majom azonos feladatot végez amiért jutalmat kapnak. Az egyik uborkát kap a siker esetén a másik szőlőt. Eddig nem tudtam, de a kapucínus majmok úgy látszik, hogy jobban szeretik a szőlőt. A majmok szemében kevésbé kedvelt uborkával jutalmazott példány…..
Miénk a  gyilkos, tiéd a gyász, Tiéd a számla, miénk a gáz, Miénk a vigyor, miénk a vár, Miénk a haszon és tiéd a kár!  Nevetek mindig, ha rád gondolok, Remélem, látszik, hogy boldog vagyok! Ugye látszik? Oh, igen! Ugye látszik? Oh, igen! (via) Aki hétfőre…..
eurocat 2012.09.05 08:20:59
Negyedikként zárt az U18-as válogatott  2012.08.26. 20:19 Hblog..
eurocat 2012.08.27 09:46:32
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Nem nagyon látszott, hogy mikor mit akart a stáb. Néha az volt az érzésem, hogy amolyan szuperminis síptól sípig sorcserék voltak szépen round robin jelleggel. Akkor is, amikor az ellenfél kicsivel lazább sorát egy erősebbre vett hazaival meg lehetett volna szorítani. Feltűnt továbbá az is, hogy a mieink - holott javarészt egy alomból jöttek - baromira nem "érezték egymást" a jégen. Csak ez a beleteszem a tollat aztán majd lesz valami, vagy az hogy odatettem középre, csak ott épp a nobody volt fellobogózva, vagy jobbára az ellenfél. A korcsolyázások közti különbséget - ami ugyan látható volt - nem a tudásra helyezném. Korcsolyázgathat az Ovecskin is széltében, hosszában, ha egy árva korongot nem kap, illetve ha csak olyat ami aztán megjátszhatatlan. Ezek a srácok semmivel sem rosszabb korisok, mint az ellenfeleik. De ha folyton olyan helyzet elé állítják egymást a jègen, amelyet egy vér profi is csak nagy üggyel bajjal oldana meg 1000 meccses rutinnal, akkor semmi jót nem remélhetünk. Ez a válogatott még korántsem csapat. Ahhoz a látottaknál sokkal de sokkal több kell. Főleg ami a dolog csapatjáték részét illeti. Egyénileg kinek-kinek fel kell nőnie a feladathoz. Azzal nincs is gond. De ahhoz, hogy a jégen bármelyik szituációban behúnyt szemmel is tudja az egyik, hogy kit hol és hogyan játszhat meg... no, ahhoz még nagyon sokat kell masszírozni az ügyet. Hajrá, idő mint a tenger!
Fricz Tamásnak Kedves Tamás! Szóval egy új kor jött el, amelyben lehetséges, arról beszélni, hogy... És itt felsorolsz néhány témát, amelyekről eddig is lehetett beszélni. Nemcsak Magyarországon, hanem a szabad világban mindenhol. Legfeljebb kritikák érték, akik…..
eurocat 2012.08.12 10:47:43
@Ad Dio: A hangnemmel nem volt probléma eddig sem. A tartalom a gáz... Vagyis egy védhetetlen sztori melletti egyre elkeseredettebb - számomra legalábbis annak tűnő - kiállásod. Mondom, gondolj bele ugyanennek a sztorinak a fordított leosztásban történő megvalósulásában. Mekkora lázadás lett volna/lenne belőle?!

A szándékok e rém egyszerű történetből lám ilyen maguktól érthetőknek tűnnek sokunk számára. Világos és egyenes következtetések ezek.

Csak akkor ezt is kellene mondani, szépen mindannyiunk arcába:
Lúzerek vagytok, eztán már nincs rátok szükségünk! Maradjatok ott, ahol eddig is...otthon, kedves öntudatos választók!

Ehelyett megy a parasztvakítás minden szinten... még itt is. Arra ügyelni kell azért, hogy ellentétben egy valagnyi egységsugarú választóval, idefenn akad néhány ember aki még képes gondolkodni. Legalább azokat tisztelhetnéd már annyira, hogy ilyen súlyos önellentmondásokat sem mellőző hozzászólásokkal nem fodrozod az amúgy csendes bili tartalmának a felszínét.
A lakásban van egy raklapnyi informatikai eszköz, tv, számítógép, okostelefon, laptop, netán tablet is. És WiFi. A tv meg vagy smart, vagy nem. Ja és van digitális videorecorder is. Mert a dvr jó. És van külső winchester, meg esetleg egy a dvr előtt beszerzett felvevő (video, vagy…..
A meccslabdáért küzd a Fehérvár 2012.02.28 09:41 F.Kapus..
eurocat 2012.02.28 21:25:49
@szittyavezír: :) de. Csak szerintem mi már nem nyerünk a rájaátszásban. Bárcsak ne lenne igazam!
Miközben továbbra is a legmagasabb sebességi fokozatban dübörög a Fidesz-úthenger, az első Orbán-kormány óta nem látott mélypontra zuhant az egykor fiatal és demokrata párt népszerűsége. A Fidesz jelenlegi támogatottsága egy évvel a beiktatása után, 2011. május közepén…..
killtheradical Szinkronúszás 2011.03.09 07:38:00
- Dear viewers, thank you for tuning in. We have a special guest today, a delegate of the Hungarian government who has come to explain what measures they intend to take in order to find solutions for the most pressing problems of their country. - Kedves nézőink, nagy megtiszteltetés számunkra,…..
eurocat 2011.03.09 18:44:35