Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rá Dios

0 bejegyzést írt és 1692 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Orosz metroszexualitás 2013.07.07 02:11:57
A helyszín: megint a moszkvai metró. A sztori: a beafrodiziákumozott párocska egy laza kúrással próbálta megtörni a metróállomások közötti utazás mindennapi monotonitását. A kötött pályás szoft pornó látványa felbaszta az agyát az egyik szigorú erkölcsi értékrendeket…..
Rá Dios 2013.07.07 20:50:35
Az Android Authority tegnapi közlése szerint a Webroot mobil- és üzleti biztonságtechnikai megoldássokkal foglalkozó cég egy újabb, Android.TechnoReaper névre keresztelt trójait talált az Google Play-en, ami azóta eltávolításra került. Az érintettek száma valahol 10.000 és 50.000…..
Rá Dios 2013.05.12 22:13:21
Jövő márciustól már hét gépet tart Budapesten, így harmad akkora flottával és ötödannyi dolgozóval is több utast hoz a magyar fővárosba, mint tavaly a Malév. Magyarok hozták létre, magyar zászló díszíti a gépek oldalát, magyarok az utaskísérők. Kell ennél több egy új…..
Rá Dios 2012.12.14 09:06:52
@A csótány is ember: Ez is igaz.
Rá Dios 2012.12.14 09:13:49
@Aviator: Nagyon titokzatos és nagyon személyes vagy. Persze, akit nem hagynak az egyik helyen, meg akarja mutatni a másik helyen. amúgy, ahgyolvaslak, mindenki mindenben benne van, kivéve aki éppen véleményt mod. Sikeres(ebb) életeknek az a lényege, hogy tidom, miben voltam, ott hogy szerepeltem, mi jót-rosszatt tettem és az egyenleg - mindent összevetve és az adott ismeretek szerint - mégis pozitív.
Én egy Váradival alapjában véve szembenálló igazgatóság tagjaként jutottam arra a véleményre, hogy egy kemény menedzser - ez politikusra nem igaz! - jobb, mint egy rettentően "elfogulatlan" - valójában érdektelen, vagy ellenérdekelt, de biztosan nem igazán felelős - testûlet. A legjobb, ami a Malév estében nem történt meg és más hol vezetői, hol testületi mivoltomban sem volt másként, ha akettő egymásra talál.
Rá Dios 2012.12.14 14:18:29
@Eumik: Ja :-)
Jól indult Áder János – vélhetően az elődjéénél hosszabbra tervezett – elnöki ciklusa. A Nemzet Első Polgára, a humorérzékéről és laza, barátságos stílusáról messze földön ismert államférfi a Székely himnusz eléneklése közben elmerenghetett pár percet a Parlament…..
Mást mond híveinek, mást a tárgyalópartnereinek – itthon és a világban is egyre többen vetik ezt Orbán Viktor szemére. Tagadhatatlan, azaz legfeljebb egy hivatásos szóvivő tagadhatja, hogy nehezen összeegyeztethető az, amit a kormányfő – például…..
Rá Dios 2012.03.19 09:19:01
@feamatar: Habermas?
Rá Dios 2012.03.19 09:21:55
@feamatar: Jól mellényúltam... Göring ezek szerint okos ember volt, ha mégoly gonosz is.
A TASZ jelenti A béke ára 2012.02.25 09:09:00
A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség honlapján közzétett 7 milliárd forintos pályázati kiírás révén járulna hozzá az Európai Unió ahhoz, hogy a nagy létszámú tömegintézményekben élő fogyatékos állampolgárok visszatérhessenek a társadalomba. Persze csak akkor, ha a kormány célja valóban az intézetek…..
 Bajnai Gordon írása a Bertelsman Alapítvány felkérésére készült 2011. októberében, és angolul jelent meg egy, a válság társadalmi következményeiről szóló tanulmánykötetben idén februárban.  Az Európai Unió 60 éves történelmének…..
Szegény Malév-utasoknak nem lesz könnyű visszaszerezni a pénzüket, hacsak nem hitelkártyával fizettek a cégnek közvetlenül. Csoda, ha az utazási irodák sem szeretnének részt vállalni a veszteségből? Abrakadabra szerint erről valami állasfoglalás is született:Nyaralásomat…..
Egy közösségi portálon bojkottra szólít fel egy bejegyzés, amelyben a Wizzair-t jelölik meg a Malév csődjének elsőszámú okozójaként. Szerinte a fapados légitársaság volt az, aki feljelentette a Malévot az Európai Bizottságnál. Mint ismeretes, tavaly novemberben és decemberben…..
Jelölnéd magad? További infókat itt találsz!..
A szakértői kormány elképzelése nem szolgálja a demokratizálódást. Inkább a magyar demokrácia súlyos deficitjét mutatja. Orbán Viktor meggyengülése miatt, s az életképes ellenzék hiányában az utóbbi hetekben felerősödött a szakértői kormány iránti vágy; tulajdonképpen…..
Rá Dios 2012.01.14 20:51:33
@StormChild: Érthetően túlzó a hangnem, világos és jó érvek...
Rá Dios 2012.01.14 20:52:23
@Rá Dios: Mármint StormChildé, nem a Kóczián féle sz@rkenés...
"...ne kurválkodjatok többet, mint mi jól esik - mondá az Úr - és megteremté az farizeusokat az ő igen nagy kegyelméből..."Mekkora lehet a baj egy olyan országban, ahol a kormány lelki üdvéért imakampány zajlik, ahol az éjféli mise nem múlhatott el szeressétek a…..
Megdöbbentő, amikor már a visszafogott, racionális hangok is arra a következtetésre jutnak, hogy Magyarország felejtse el az önrendelkezést és a demokráciát. Ráadásul mindezt a demokrácia nevében... Mire asszociál az Európai Unió alapelveiről az átlagpolgár: demokrácia,…..
Megboldogult apám szokta volt mondani, hogy ha egy hülyeséget elég sokszor mondanak, azt előbb-utóbb elhiszik az emberek. Nos, ez történt az Orbán kormány költségvetés-centrikus szemlélete, retorikája nyomán is, még értelmes emberek tömegei is bementek utánuk az erdőbe.Miért…..
Rá Dios 2012.01.11 08:31:54
Kiszivárogtak az IMF feltételei, amelyek között vegyesen bukkanhatunk olyanra, amely az elmúlt másfél év kormányzati intézkedéseinek fő irányát vonatná vissza (a magyar háztartásokat átmenetileg tehermentesítő különadókat is vissza kellene vonni), és olyanokat, amelyek az…..
A jegybankelnök kezdeményezésére péntek reggel 8-kor a miniszterelnök dolgozószobájában fontos megbeszélés kezdődött. Az első hivatalos tájékoztatás szerint Orbán Viktor kormányfő,  Simor András jegybankelnök, Matolcsy György nemzetgazdasági…..
Rá Dios 2012.01.06 17:29:35
@papageno: Igaz. Én a Duna hídjaira gondoltam :-(
A Kormányzati Ellenőrzési Hivatal nyár óta folyamatosan végzi a magánnyugdíjpénztárak átvilágítását, ennek első szakasza zárult le most. Selmeczi Gabriella szerint miközben a pénztártagok egyéni számláján veszteséget írtak jóvá, addig saját maguknak jutalmakat osztottak,…..
Tanulságos újraolvasni azt a sok különböző nyilatkozatot, ami mondjuk csak az elmúlt egy hónapban az IMF-tárgyalásokkal kapcsolatban a magyar kormánypárt politikusaitól elhangzott. Tárgyalástechnika – mondják erre baráti értelmezők. Totális káosz – vélik mások.…..
Szokatlan bejegyzés következik. Nem fűzünk az alaphírhez sok kommentárt, önmagában is  mindent megmagyaráz a mai Magyarországból. A 2006-ban zárt körben kibocsátott svájci frank alapú kötvény kapcsán keletkező árfolyamveszteség megosztását kéri az Erste Banktól a…..
Rá Dios 2011.12.30 09:22:50
@SPU: Egyszer akár sikerülhet is. Bár nem vagyunk annyira fontosak, hogy ezzel másnak adjanak bátorítást. Ha sikerül is, beruházás és fejlődés itt jó darabig nem lesz. Tehát nem.
Rá Dios 2011.12.30 09:25:20
@soulclipse: Fordítva van: A forinthitelek mögött is deviza állt, mert a külső források a belső megtakarítások elfogytával, vagy azok mellett, devizában jöttek, itt forintra váltották és a forrás lejártakor forintból visszaváltott devizában számolták el. A bankok, a betéteseiknek, a más bankoknak.
Rá Dios 2011.12.30 09:36:58
@J.László: Igen, így is lehet beszélni, de minek?
Nem a betétek, hanem saját tőkéjének szigorú szabályokban rögzített többszörösét helyezi ki a bank. Nem folytatom, csak mutatni akarom, hogy mennyire nem tudják egyesek, miről mondanak véleményt....
Tipikus kultúrák közötti párbeszéd. A berlini főpolgármester, aki mintegy teljesen mellékesen homoszexuális, és egyáltalán nem mellékesen ezt nyíltan felvállalja, szóval ez a Klaus Wowereit levelet írt Tarlós Istvánnak. Eddig tart a közös értelmezési keret. Innen már…..
Rá Dios 2011.12.29 22:08:22
@Csigorin:
Szerintem tudod, ha Tarlós és az uralmon levő politikai osztály zöme nem is:
A megkülönböztetést valaki(k)re vonatkoztatva tanúsítják mások, míg a vonuló, vagy sportvetélkedést rendező melegek megmutatják magukat. Az első hátrányt akar okozni, a másik a (lényegében való) egyformaság elfogadtatását célozza.
Az elsőre a többség képes, a másodikra a kisebbség kényszerül. Ugye nem mindegy?
Ha kis késéssel is, de megjött a Mikulás. Szemügyre véve a puttonyát olyan érzése van az embernek, hogy él is meg nem is, hozott is ajándékot a kiglancolt gumicsimmába meg nem is, szóval olyan, mintha nekünk már csak erre a kismagyar zombimikulásra futná.Ettől függetlenül…..
Rá Dios 2011.12.20 11:07:38
@Бабаяга:
Rántott húst akarok!
Sertés, borjú, csirke, sőt hal, ha már nem lesz, Orbánból is jó lesz!
Rá Dios 2011.12.20 11:11:55
@kíváncsivagyok:
Na, megint nem jól fizet az őszinte beszéd! Így sose lesz belőlem miniszterelnök....:-)
Rá Dios 2011.12.20 11:15:20
@Kőmíves Kelemen:
Pontosan. Nem örülök neki, hogy megint mi vagyunk a nagyhangú élősködők. Szívesebben volnék büszke magyar, de ahogy a fociban, úgy a gazdaságban sem lehet tartósan 50 éves dolgokkal dicsekedni.
Ha nincs JELEN, mit sem ér a MÚLT, köddé válik a JÖVŐ.
Valószínűleg kár hosszan ragozni, akik ezt olvassák, valószínűleg úgyis hallottak a magán-nyugdíjpénztári államosításra érkezett panaszok alkotmánybírói félresöpréséről, sőt, már az is tudható, hogy kormányunk nem áll meg itt, szépen folytatja tovább, és a jövőben…..
Rá Dios 2011.12.18 16:19:41
@Schindler Pistája:
Persze az idézeted egy nyelvi finomság, amikor jelen idővel jövőbeni állapotot írnak le, ezt talán nem tudtad. De miért mindig ez a menjetek haza szöveg? Levédiába mehetnék, meg nyugatnak, de miért hagynám itt neked ezt a jó kis helyet? Szent István bajor feleségéről hallottál? IV. Béla merániai anyja ismerős? Egy pártütő korabeli fülkeforradalmár ölte meg. Nélküle mi lett volna a tatárok után? Hát a Hunyadiak kik lehettek? Meg Bem apó, Radnóti Miklós, a nyomdász Kner, meg a többiek? Mi a fene volna itt és főleg ki? Az eredeti alkalmi csapatok (törzsek) már talán szétzilálódtak, mire a kereszténység mellett - vagy akkor is csak taktikából, hamisan ? - elköteleződtünk. Szóval ne küldjél te senkit se Izraelbe, se máshova, hanem nézz körül, hogy kire számíthatsz, ki mindenkivel lehetne, kéne összefognod, hogy ne a hülyeség legyen úrrá rajtunk!
Rá Dios 2011.12.18 16:33:31
@SchindIer Pistája:
Tépőzár a megoldás.
Rá Dios 2011.12.18 22:45:44
@Kristl:
Lehet :-)
De vótak :-)
Vajon mit tett vóna Bánk?
Vizsla Alvópóz Verseny 423. Berci 2011.12.18 07:44:29
Sziasztok!Ő Bercike, egy saját fotellel rendelkező, lassan 3 éves vizslatünemény. Kiskorában a legkicsavartabb pózokban, hangosan horkolva volt képes elaludni. Most a kedvenc helye ez a fotel, illetve a családtagok öle, az nem nagyon érdekli, hogy közben hatalmasra nőt és közel 38…..
Mondhatnám, hogy Orbán Viktor rárontott nemzetére. Meg azt is, a mostani helyzet kísértetiesen hasonlít Kádár XIII. Kongresszuson mondott beszédéhez, miszerint "Magyarországon történelmileg úgy alakult, hogy egypártrendszer van." De nem mondom, mert Kedves Vezetőnk…..
Rá Dios 2011.12.17 06:55:56
@SchindIer Pistája:
Ne zsidózz. Azért ne zsidózz, mert akit érint, sokféle és sokfélét gondol rólad.
Akit nem érint, de nem teljesen hülye, érzéketlen barom, az meg utálkozik és várja, rá majd mit mondanak az ilyen könnyűszájúak.