Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tanár úr

1 bejegyzést írt és 501 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A világban korszakváltás zajlik, melynek a magyar kétharmados forradalom az egyik következménye – állította Orbán Viktor a Bálványosi Szabadegyetemen tartott beszédében. A miniszterelnök szerint a régi nyugati életmód fenntarthatatlan, rövidesen összeomlás…..
  „Ám folyamatos a vita a régi, a hanyatló Nyugatot képviselő hazai politikai elit és a változásokat szorgalmazók között – mondta Orbán. Szerinte régi, meghaladandó reflex a Nyugat követése, hiszen magyarok már egy-két lépéssel az európai nemzetek előtt…..
 A hazai politikai kultúra romlása, az antipolitika erősödése kiváltja a pártok és a képviseleti rendszer elleni támadásokat, s helyettük a közvetlen demokráciát, a népszavazásokat, a képviselők visszahívhatóságát igénylő és hasonló ötleteket gerjeszt. Hogyan lehetne…..
Sziasztok!   A BKV sztrájk kapcsán szeretnék megosztani veletek pár gondolatot.Sokan vagyunk Magyarországon, akiknek hosszú évek óta nem emelkedik a fizetése (sőt), ugyanakkor az árak, (és a bérletek ára is) nő. A BKV-s munkavállalók jövedelme ugyanakkor minden évben emelve…..
tanár úr 2010.01.13 11:54:19
@Sir Kommentor: Mindenki többet fizet... hogy jön ez ide? - ez a szolidarítás...(gáz ára a nemzetközi piactól függ)
tanár úr 2010.01.13 11:55:17
@blah: egyet értek! Ez így van!
Subba Krumpliért szavazatot: FAIL 2010.01.13 07:30:00
Mekkora égés már, hogy alig négy nap alatt be is dőltek a XIII. kerületi fideszesek a krumpliosztással?..
Kedves blog-olvasók! Süle Tamara vagyok, jelenleg a 2006-os őszi tüntetésekről (és különböző értelmezéseiről) írok szakdolgozatot. Kutatásom témájához szeretnék segítséget kérni! 2006. október 23.: forradalom, tragédia vagy bohózat?Szeretnék a történtekről új…..
tanár úr 2010.01.11 13:09:27
@Escobar888: csak a tényeket közlöm velük...magukról rájönnek hogy: jé...ez a korrupció!!!!-most meg ez ellen harcolnak?...---
Ha nem vagy Fidesz butított ember, akkor ne mond hogy ezekre a felsorolásban nem így emlékszel????
Lehet hogy Jobbikos vagy? ---az már szimpatikusabb egy fokkal:)
tanár úr 2010.01.11 13:11:31
@Roa: Lesz itt még ebben az évben ORBÁN TAKARODJ!---vagy talán még tényleg lőporszagot is fogunk érezni, mert seggbelövik őket:)
  „A nyugdíjas-társadalomnak volt két aranykora: először Horn Gyula volt miniszterelnök, másodszor pedig Gyurcsány Ferenc kormánya alatt.” - mondta tegnap Korózs Lajos. A szocialista politikus mindezt Varga Mihály Figyelőben megjelent nyilatkozata kapcsán tartotta…..
Már egy ideje figyelemmel kísérem Madonna tizenhárom éves lányának, Lourdes Ciccone Leonnak a stílusát, aki szerintem napról napra egyre 'kúlabban' öltözik, eklektikus stílusát öröm nézni a sok klónkülsejú tini között.Következzen egy kis válogatás az általam…..
tanár úr 2009.12.18 05:01:31
Fideszfigyelő Stabil Nézőpont 2009.12.17 17:54:00
Nem pikkelünk mi a Nézőpontra, erre konkrét bizonyítékunk van. Egy szót sem szóltunk, amikor november végefelé megjelent egy ügyesen sumák, ám hibákkal tarkított felmérésük a miniszterelnök-jelöltekről. De szerdán a fiúk másodszorra is előadták ugyanazt a poént, ugyanúgy.…..
Én már hónapok, évek óta olyan helyen dolgozom, ahol a stressz felemészt. Olyan lelki terror van a főnök felől a munkavállalókra, hogy már egyesek nyugtatókkal kezdik a napot. A betegállomány?   Az kizárt. Évek óta inkább bemegyek dolgozni még betegen is, mert rettegek…..
A hírek szerint holnap kiderül, ki vezeti a Jobbik országos listáját, azaz ki lesz a párt miniszterelnök-jelöltje. A Jobbik dilemmáiról és lehetőségeiről korábban már írtam (még korábban második erős esélyeiről is), most kifejezetten csak a személyi kérdésre…..
Navracsics Tibor olyan egetverő hülyeségek egész garmadáját szabadította ránk, hogy menten felrázott a politikai pankráció szemlélőiként ránk telepedett súlyos apátiából, feledtetve az előre kiszámított műpofonok és számolatlanul zuhogó kamutalálatok lehangoló unalmát.…..
 Az alábbi képen kivételesen nem Magdus anyus érdekes, bár sorsát nagyon is a szívemen viselem. Még csak nem is az elmúlt napok szenzációja az érdekes, hogy akkor most Liptai jár-e még Gesztesivel, vagy Claudiát mással látták egy melegbárban(!), aki ráadásul lehet, hogy…..
  Előfordul, hogy egy kampányban importálnak ezt-azt más országok korábbi választási hadjárataiból. A változást!, biztonságot!, tartsuk a jó irányt! etc. nem különösebben egyedi szellemi termékek, s óhatatlanul újra és újra felbukkannak, országtól és…..
Tegnap este az Echo tv „Képtelenségek” c. műsorában olyan mértékű uszítás folyt, ami új dimenziókat sejtet, s éppen ezért fel kell rá hívni a figyelmet. Az említett műsor ugyan más adásaiban is súrolja a normalitás határait, de a tegnapi adás még ehhez…..
Soha nem gondoltam volna, hogy ezen a blogon saját történetemről is írni fogok. Soha nem gondoltam volna, hogy ez a történet rólam is szól. Figyelni szerettem volna, nem előtérbe tolakodni. Valahogy most mégis ez történt. Ráadásul ennek a 24 órának a története – bár tudom,…..
Többen felvetették hozzászólásaikban, hogy a jobboldal polarizációja akár a 2002 óta a Fidesszel szorosan együttműködő, tulajdonképpen autonóm szereplőnek ma nem tekinthető KDNP önállóságának megteremtésével is megtörténhetett volna, illetve megtörténhet még a jövőben.…..
Mandiner blog Egy bátor ember 2009.12.07 14:01:00
  Sokat lehet vitatkozni Molnár Oszkár kijelentéseiről, de azt nem lehet elvitatni, hogy egy bátor emberről beszélünk. Az még csak hagyján, hogy az évtizedes politikai karriert befutó egykori tehersofőr egymaga száll szembe a világösszeesküvéssel, miközben felmondja a Pörzse…..
tanár úr 2009.12.08 04:05:40
Csatlakozz a Munkahelyi Terror blog közösségéhez!     Sziasztok!   Diákmunkán dolgoztam egy cégnél. Mindenféle irodai munkákat kellett végezni, mint iratok rendezése és iktatása, kávéfőzés, szövegszerkesztés stb.   Pár nappal ezelőtt bent voltam a…..
A hétvégén az MSZP választmányának elsöprő támogatását megszerző és a borotvát gyermekei kezébe adó Mesterházy Attila már meg is kezdte hosszú kampányát. Az ismertségi deficittel rendelkező fiatal politikus számára elengedhetetlenül fontos, hogy a következő hetekben még…..
Döbbenetes nyilatkozatot tettek a svájci óriás hadronütköztető vezető tudósai legutóbbi sajtótájékoztatójukon. Az egyéves kényszerpihenő után újraindított szerkezet közel két heti munka után nem várt eredményt hozott: semmit. A nemzetközi tudóscsoport arra a…..
Ezt a posztot azért írtam, hogy megtaláljak egy nagyon régi pornófilmet. Amikor a nyolcvanas évek elején felső tagozatos lettem, az osztályban talán két gyereknek volt videója. Az egyikük Z. volt, akinek az apja külügyes volt vagy krupié - nekem mindegy volt, mert egyik szót sem…..