Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr.Abál

0 bejegyzést írt és 562 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
bagzómacska Furi hétfő 2008.04.07 10:27:00
Reggeli lapszemlét tartottam éppen, amikor eccercsak felvilágosodtam. Pontosabban felvilágosítottak, hogy az MTI nevű pasas, aki a múltkor a diplomák körüli visszásságokról tudósitott, nem nézi jó szemmel, ha mások a műveit idézik. Kivéve személyes, meg nem kereskedelmi célra.…..
A jelek szerint vannak annyira hátrányos helyzetű alkalmazottak az Ikeában, akik miután telefonon elbírálták, hogy Gergely garanciális panaszával kitörölheti a seggét, kinyomtatták neki az erről szóló dokumentumot:Az elmúlt héten az IKEA-ban sikerült vásárolnom. Sajnos…..
bagzómacska Arabos magyar 2008.03.28 09:49:00
Múltkor meghallgathattuk, hogy az ámerikai magyar akcentus még kissé nyers, de már gyúrnak a fiúk. Arábiában is készülnek a magyar nyelv elsajátítására több-kevesebb sikerrel. Update: Finn, magyarul ..
bagzómacska Bugyelláris trendek 2008.03.27 09:09:00
Ma úgy látszik, ilyen nap van. Messze nem mindegy, hogy a kiszemelt partner mivel lepi meg a vadászt. No nem felül, hanem alul. Olvashatunk a témáról itt is, de csak felületesen. Van, aki követi a divatot, többen a saját -már bevált- tipusnál maradnak.  Ebben az összehasonlitó…..
A Homár nem érti, a netbankból kinyomtatott számlakivonat miért nem volt jó, de naiv ügyfelünk mindenképpen személyesen szeretett volna az OTP-ből egy nyomtatást. Nem is olyan egyszerű ez: Viszonylag ritkán fordul elő, hogy egy bank nem hajlandó az ügyfélnek a saját…..
Egy hete történt az ominózus vendéglátóipari teszkósodási akció, ami után főleg negatív tapasztalatokat kaptunk, de nem kizárólag. Alábbiakban a hétvége óta befutott 4db elégedett ügyfél levelét olvashatják. Vicces, hogy egyikük az egyórás várakozás ellenére pozitívan…..
Ezt a zseniális képet Péter lőtte a szigetszentmiklósi Auchanban. Az agresszív vásárlók több ízben széttéphették a pultost korábban, hogy ilyen megoldásra fanyalodtak, de az is lehet, hogy a nosztalgiázó nyugdíjasok kedvéért hozták vissza a jegyrendszert...
Dr.Abál 2008.02.14 13:22:21
Egy újabb szenzációs ajánlat, csak a Homár olvasóinak, Eszter közbenjárásával, egy légiutaskísérővizsga-előkészítőre. Az sajnos nem derült ki személyesen sem, mire jó ez a papír, de legalább akkor is elverhet kétszázezret, ha nem tartozik videotékának:Gondoltam írok…..
Már az első mondat filmesítésért kiált az Index legújabb teszkós cikkében, ami szerint a versenyhivatal másfél éve sírt, hogy vki nyomja már fel a Tescót gazdasági erőfölénnyel visszaélés miatt, ami most bekövetkezett. A Tesco-könyvek után nem tűnik elképzelhetetlennek,…..
Misztikus, miért igyekeznek az emberek az Imax moziba, ahol megfáradt 10-14 éves természetfilmek mennek 3D-ben, nem Angelina Jolie mellei. Matux azonban a térhatású bohóchalig sem jutott el, a vadiúj, hájtek filmszínházat ugyanis téchnikái málőr sújtotta, így 2D-vel…..
Dr.Abál 2008.02.12 17:12:17
Dr.Abál 2008.02.13 09:52:10
Krone elkövette a legnagyobb hibát, amit naiv ügyfél elkövethet: előbb fizetett, mint ahogy ellenszolgáltatást kapott volna érte. Azt gondolta, a Budapest Bank csak nem szalad el adósságrendező hitelének első két törlesztőrészletével és a közjegyző díjával. Lehet, hogy…..
Nincs is annál édesebb, mint a keményen, véres verítékkel dolgozó emberek nyomorán kacagni. Alábbiakban két brókernetes sztorit olvashatnak, különösebb összefüggés vagy tanulság nélkül. Az elsőben Alex papáját keresték meg telefonon, majd osztották ki smsben, amiért nem…..
Fantomtartozni nem csak a Centrum kft-nek lehet. Zsuzsi például egy balassagyarmati videotékától kapott egy tréfás levelet (hajtás után csekkolható), egy 9500 forinttal kiváltható félmillás tartozásról: 2008. január 2.-án a csatolt levelet kaptam Balassagyarmat mozijának…..
A kedvezmény alatt áremelés párja a speciálisan korlátozott kóstolómenü, illetve a zónaadagok, amit szintén elég sok helyen alkalmaztak ünnepelt vendéglátósaink. Fist boy a Kaledónia Pubban futott bele a felettébb gáláns ötdarabos menübe, de ezen még nem akadt ki. A pohár…..
Na igen, pont erről volt az imént szó. Igazából a 4-es metrót fel lehetne tölteni a fantombírságos sztorikkal, de ez egy annyira minősített eset, hogy nagyon. Ádám édesapját halála után sikerült megbírságolnia a Centrumnak egy olyan autóban, amit addigra már kivontak a…..
Én tudom, hogy a legtöbben hülyének tartanak, hogy van Cora Bizalomkártyám (különben három van a három fővároskörnyéki áruházba), de hát miért konzumidióta az ember, ha nem ezért. Különben tényleg egy csomó ajándékom van a pontokból, tényleg megéri, de nektek erről nem…..
A Homár egyik nagyapja megyei bírósági elnök volt, egyetlen nagynénje ügyvéd, úgyhogy kedden egészen megrázta a hír a tárgyalóteremben megvert és székkel megdobált bírókról. Másfajta rázkódást okozott a micimackó által talált backdoor kommunikációs gyöngyszem "egy…..
A világ legjobb orosházi blogján találtuk ezt a lenyűgöző fotósorozatot, ami egy offline, golyóstollal és filccel, budiajtóra megvalósított Index-fórumot mutat be. Amennyit a feliratokból ki tudtunk venni, az alapján ez a munkahely nincs híján az egészséges kreatív…..
Itt már nem babra és tízesekre megy a játék, hanem darabonként egy ezresre akarták legombolni az Aréna plázás Tescóban markn-t. Mondjuk megérdemelte, mert művészfilmet, ráadásul japánt akart olcsón venni. Bruhaha, örüljön, hogy nem verte meg két fehér köpenyes valamelyik…..
Évekig azt gondoltam, hogy semmiképp sem lehet szó tudatos összeesküvésről. Mármint hogy lehetetlen, hogy a Tesco szándékosan próbáljon meg azzal a piti trükkel pénzt keresni, hogy pár forinttal olcsóbb árat ír ki a polccímkéken, mint amit a végén a kasszánál elszámolnak.…..
Hiába vagyunk tanulatlan rákok, még mi is tudjuk, hogy az ék is gép, no de mit mond a modern fizika az aloe vera szörpről, amit Péter a Duna Pláza béli Saturnban kapott le a telefonjával? Aki nem tudná elolvasni, az árcédulán ez szerepel: Babyliss Aloe Vera kisháztartási gép...