Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bestiarius

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Igaza van Darwinnak: a hülyék elhullanak, ezzel a szép mechanizmussal adják át a helyet az életrevalóknak. Nézem reggel a metróújságot, véglegesedett a szavazólapra kerülő pártok listája. Futom át a listát: .   . . nézem, az Összefogás a 106 egyéni körzetből…..
Többen követelték az asztalt csapkodva, hogy az „Egy mozifilm apropóján” című bejegyzésemben írtakat részletezzem. Nevezetesen a Maersk Alabama fedélzetmesterével történ beszélgetést. Összeszedtem a gondolataimat és megírom, tessék. Csalódni fogtok , előre bocsájtom.…..
bestiarius 2014.03.09 14:27:32
@Tanácstalan: Koszi a beszamolot, nagyon erdekes volt. Olvastam mar a filmmel kapcsolatban, hogy a matrozok kritikusan fogadtak, ezert hiheto amit leirsz. Amugy sem gondolom, hogy a kapitanyt hosnek kene tekinteni, de iszonyatos erzes lehetett napokon keresztul a kalasnyikovval szembenezni. Persze ettol meg nem lesz senki sem hos. Ha szereted Hanks-et az utolso 10 percet nezd meg, erdemes. Szerintem megdobbento alakitas, tudvan, hogy "csak" egy szineszi jatek. Tetszett meg a navy seal profizmusa is, de a Lone Survivor megnezese utan valtozott a velemenyem. Az is igaz tortenet es hihetetlen, hogy milyen hibakat kovettek el abban az akcioban.
A Beépített főnök sorozat után már csak a Beépített tulaj hiányzott, amit nem más, mint Arnold Schwarzenegger álmodott meg és váltott valóra. Kimondottan jó arcként viselkedik, törődik a vendégekkel és tanácsokat osztogat és amikor felismerik, az természetesen priceless!…..
Hát ez a tényleges életfogytiglan kemény dolog. Rögtön hozzá is teszem, hogy én is ennyit adtam volna mind a háromnak. Én ha el akarom képzelni milyen lehet egy több éves büntetés mindig abból indulok ki, hogy én csak 11 hónapot húztam le a seregben, de azt is nagyon hosszúnak…..
bestiarius 2014.01.13 12:36:43
@ubu1: Csak a pontosítás végett, ha már megvilágítottad az ügyet és sokallod az életfogytiglant a három személynek. A gyilkosság négy minősítő körülményt is "kimerített".
1. tizennegyedik életévét be nem töltött személy ellen,
2.előre kitervelten,
3.nyereségvágyból,
4.különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés büntette.

Csak az első pontért életfogytiglan szabható ki.
És még annyit ha már ilyen nagy emberbarát vagy, hogy az áldozat soha nem bűnös, semmilyen cselekedet nem indokolhatja a gyilkosságot.
20130530Most akkor ma, nem kiutalom a poén(z)t, hanem megnövelt kockázati tőkével, gyűröm tovább, ezt a számlát, hogy meggyőzzem a kétkedőket, Dr.Potter egy Isten áldotta zseni. Szokni kell a nagyobb tömeget, kicsit bonyolultabbak lesznek a számítások. Mikor mennyivel vehetek…..
Az új, majd háromperces megatrailer egyrészt felidézi az előző részek legjobb részeit (naná, hogy inkább az első epizód köszön vissza), másrészt kiderül, hogy John Goodman karaktere miért is haragszik Mr. Chowra...
nejlon Kacsa után lúd 2013.05.01 19:21:06
Egy kanadai lúd fészkel a Wisconsin Avenue hídon Milwaukeeban, ott ahol a Gertienek a tőkés récének (Gertie the Duck) található szobra. A bronz szobor a II. világháborúban itt fészket rakó tőkés récének állít emléket, amely a sok rossz hír közepette…..