Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FMK

169 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
FlavOnline 2015 Július 2015.07.14 14:56:27
..
  Kedves Munkatársaim!Nagyszerű híreim vannak! Sosem volt ilyen könnyű országokon átívelő üzletet építeni, mint most! Az EU-s országokban minden engedélyünk megvan, és természetesen az EU határain kívülre is nyitottak vagyunk. A 2015-ös év a Flavonnál a nemzetközivé…..
A második világháború egyik legnagyobb hatású, mégis talán legkevésbé ismert hőse, a tragikus sorsú Alan Turing, aki nélkül ma lehet, hogy egészen máshogy nézne ki Európa és a világ térképe. A zseniális matematikus 1912-ben született, napjainkban pedig a modern…..
Íme 10 szebbnél szebb tengerpart: mesebeli helyek, melyek álmodozásra csábítanak!    1.    Cala d’en Serra, Spanyolország   2.    Honopu Beach, Hawaii, USA 3.    Zlatni Rat (Arany-fok), Horvátország 4.    Whitehaven Beach, Ausztrália 5.    Hidden Beach,…..
A kereskedők jóvoltából már az ókori Görögország lakói is találkozhattak a kurkumával, ők nevezték el sárga gyömbérnek. A kurkumin az, mely a kurkuma fűszernek intenzív narancssárga színt kölcsönöz. Azonban a kurkumin sokkal több, mint egyszerű színezék. Mind az…..
Mit élünk át úszás közben? Hogyan hat a szervezetre? Miért ajánljuk mindenkinek? És hogyan kezdjünk neki? Ha szeretne minderről többet megtudni, érdemes velünk tartani. Az úszás kellemes időtöltés, kikapcsolódás, lazító és pihentető mozgásforma. Akik rendszeresen…..
FlavOnline 2015 Június 2015.06.09 08:52:30
A FlavOnline előző havi cikkei között már találhattatok olyan bejegyzést, ami a zöldturmix jótékony hatásairől szól. Hatalmas sikerének köszönhetően ebben a hónapban is megosztunk veletek 2 receptet. Sőt! Mivel beköszöntött a nyár, egy kis jeget is csempésztünk az…..
Íme 15 motiváló mondat az üzletedhez 1.„A nagyapám azt mondta, hogy kétféle ember létezik. Az egyik, aki dolgozik. A másik, aki a munka gyümölcsét learatja. Azt mondta nekem, hogy próbálj meg az első csoportba tartozni. Ott sokkal kisebb a konkurencia” - Indira Gandhi (1917-1984)…..
 A némafilmes 1927-ben járunk, a némafilmek korszakában. George Valentin (Jean Dujardin) az egyik legnagyobb filmcsillag ekkor, akinek az élete tökéletesnek látszik: imádja a munkáját, élvezi a felé irányuló rajongást, és beleszeret Peppy Millerbe, a feltörekvő és nem…..
  Itt a jó idő, szinte hívogat a levegő egy kis kinti mozgásra. A legegyszerűbb, ha futni indulsz. A futás egy aerob edzés, azaz: oxigén jelenlétében végzett terhelés. Ez némiképp leegyszerűsítve azt jelenti, hogy, nem fogyunk ki a levegőből futás közben. Az aerob terhelés…..
Másnéven a „Csodafa” - az egyik leggazdagabb tápanyagforrás. Csak hogy néhány hatását említsük, pl. energetizáló, lúgosító, gyulladáscsökkentő. A moringafélék (Moringaceae) családjába több mint egy tucat faj tartozik. A növények őshazája többek között Arábia,…..
FlavOnline 2015 Május 2015.05.06 14:14:50
Zöld turmix Egyes források szerint az ember egyik fő táplálékának a zöld leveleknek kellene lenniük, ezzel szemben szinte alig fogyasztunk belőlük. Miért remek ötlet a zöld turmix? A turmixolással feltörjük a rostokat, ezáltal könnyebben emészthetővé és hasznosulhatóvá…..
Te alkalmazod a Pareto-elvet? Egyértelmű, hogy a magas teljesítmény egyik legnagyobb kulcsa a kitartó fókusz, a koncentráció. Sokaknak azonban nehéz a hosszú távú figyelmet fenntartani, és elvesznek a feladatok sokaságában. Most azonban mutatunk egy érdekes, hasznos…..
Ritkaság, mint hal a sivatagban A film egyik főszereplője, Fred Jones (Ewan McGregor), a boldogtalan halászat-specialista. Egy nap különleges vagy inkább nevetséges projekt vezetésére kap felkérést: Jemen száraz, kiapadt folyómedreiben kell meghonosítania a lazachalászatot. Az…..
Megérkezett végre a várva várt tavasz! Következő cikkünkben 10 olyan gyönyörű helyet ajánlunk neked az országban, melyeket érdemes meglátogatni és nem csak az év ezen időszakában! BabócsaA Duna-Dráva Nemzeti Park területén található falu legfőbb nevezetessége Európa…..
  Az articsóka egy Észak-Afrikában őshonos fészkes virágú zöldség- és gyógynövény, melyet Európában is termesztenek. Régóta népszerű zöldségféle, Magyarországon sokáig csak dísznövényként tartották szép virága és érdekes levélzete miatt. Első ránézésre…..
10 Hihetetlen tény Londonról Májusi londoni rendezvényünk apropójaként szeretnénk megosztani Veletek néhány érdekes és nem éppen „tipikus” információt az Egyesült Királyság fővárosáról. Íme: A londoni buszok több mint 483 millió km-t futottak egy év alattA brit…..
A spárga vélhetően eurázsiai eredetű, a liliomfélék családjába tartozó kétlaki, egyszikű növény. Nyúlárnyék néven is ismert, mert évelő és nyaranta akár másfél méteresre is megnőnek hajtásai, melyekkel nyújthat némi árnyékot kisebb-nagyobb állatoknak. Egyik…..
  Te is biztosan sokszor kapod magad azon, hogy kellemetlen, negatív gondolatokat forgatsz a fejedben, melyek hosszú percekig, órákig is foglalkoztatnak vagy naponta többször felmerülnek - bosszúságot, rossz közérzetet és hangulatot hagyva maguk után. A vonzás törvénye szerint…..
FlavOnline 2015 Április 2015.04.15 10:44:42
..
  A harcos cselekszik (...). A bolond pedig csak reagál a cselekvésre.  Dan Millman önéletrajzi könyve alapján. A történet egy fiatalemberről, Dan Millman tornászról szól, aki szeretné elérni, hogy értelme legyen sikeres, ámde még mindig betöltetlen életének.…..
FlavOnline 2015. március 2015.03.19 16:11:01
A tőzegáfonyáról már mindannyian hallottunk, a nevét jól ismerjük, de azt már kevésbé tudjuk, hogy mire lehet felhasználni. Pedig ez az apró bogyós növény igazán sok hatóanyagot tartalmaz, így számtalan egészségügyi előny tulajdonítható neki. A tőzegáfonya…..