Regisztráció Blogot indítok
Adatok
satyapapa

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy Tarlós-interjú általában szórakoztató olvasmány. Ahogy egy Tarlós-sajtótájékoztató is. Ha meg összevágnak belőle agyament részleteket, akkor különösen. Főleg azért, mert emberünkben régóta vegyül az elhivatottság és a karakánság a tévedhetetlenség érzésével és az igazi taplósággal. Ezért aztán…..
A BUPAP urbánus sétáján bennfentes infókat tudtunk meg a legendás aligai pártüdülőről, korábbi cikkünkben a komplexum történetéről és főleg az Aliga I. mindennapi életéről írtunk. A második részben arról lesz szó, hogyan és mivel töltötték az idejüket a pártvezetők és külföldi vendégeik, Csonka…..
satyapapa 2016.03.14 15:55:19
@fáj az igazság?:
Jó lenne ha vennéd a fáradtságot te F...kalap és rendesen elolvasnád amit más ír..Én csak leirtam egy-két egyéb adatot ami hozzá járult a vacak rendszer, vacak dolgaihoz. Te meg egyből sértegetsz.. Megkeresselek te majom hogy néhány dolgot tisztázzunk???? Kinek képzeled magad? Biztos valami irodai terpeszkedő vagy, akinek csak arra van esze hogy mást piszkáljon minden tudás, tapasztalat nélkül. Ha nem tudsz normális hozzászólást kipréselni magadból akkor inkább dugulj el.
satyapapa 2016.03.14 16:33:32
A címben semmi túlzás nincs, hiszen a Gold-Diggerhez hasonló motort még soha nem építettek. A 30 inches (76 centis) kerék igazi szörnyeteggé teszi a járművet, ami csak elsőre tűnik durván szokatlannak. Jobban megnézve inkább gyönyörű. A Gold-Digger (azaz Aranyásó) a világ…..
Látják, ennyit érnek az eskük. Vagy legalábbis az én esküm. Nem hívő emberként úgy gondolom, hogy van párszor tíz évem a Földön, aztán nincs tovább, kukacgyomor-töltelékként végzem – esetleg környezetszennyezésként, ha elhamvasztanak. Tehát ebbe a párszor tíz évbe…..
Talán két éve vettem a motorkiállításon, amit már akkor is Budapest Motor Fesztiválnak hívtak, de az istennek nem tudom így nevezni. A lényeg, hogy nagyon jó akcióban kínálták, szóval azonnal vettem egyet, mert már az összes sisakom úgy nézett ki, mintha egy sziláscet…..