Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KralleMesi

46 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Izgatottan vártam a Flormar új körömlakkjait, olyannyira be voltam sózva, hogy ha az Árkád vagy a Westend felé vetődtem, hát megkérdeztem. Egyik nap, még mielőtt feltehettem volna a kérdést az eladólány egy hatalmas mosoly kíséretében nyújtott felém egy kosárkát, új…..
A Catrice Hip Trip trendkiadás körömlakkrészlege rettentően jól sikerült. Már a promoképek alapján eldöntöttem, hogy két lakkot minimum választani fogok, annak ellenére, hogy eddig nagyon szerencsétlen voltam a márka lakkjaival. A megjelenés napján bandukoltam el a drogériába…..
Horrorsztori a fejtetőről - mindenkinek van. Nekem több is. A rémtörténeteket általában megismertetem az új fodrászokkal is, a reakció általában a következő: félig megemelt szemöldök, hitetlenkedő arckifejezés, bárgyú aházás, közben szolid és beszédes félmosoly: "hát,…..
Furcsa szagú rúzs, összecsomósodott alapozó, pergő szempillaspirál, megbuggyant szemránckrém - ezek valamelyikével szinte minden nő találkozott már. Ha ilyen tüneteket észlelünk az egyik sminkcuccunkon, akkor az hamarosan a kukában fog landolni, ám azokkal a dolgokkal is lehet…..
Fanni barátnőm tipikus vörös körmű lány, amolyan mediterrán típus, akit rabul ejtett Közép-Európa. Dinamikus, nevetős, hangos és imádja a szép dolgokat. Azt kérte tőlem, hogy alkossak neki valamit, rám bízza magát "akár el is durvulhatsz". Az eldurvulás jelen helyzetben azt…..
Imádok körmöt festeni, ez tény. Kipakolom egymás mellé a lakkjaimat és hangulatomtól függően összepárosítom a színeket és a mintákat. Az elmúlt időben lakk-ügyben volt néhány rádöbbenésem. Például, hogy nekem alig van piros lakkom, csillámos bordók, téglavörös,…..
Az álláskeresés egyik kritikus pontja az önéletrajzírás. Ez az szelet, amit a potenciális, vagy éppen leendő munkáltatónk először lát belőlünk, így nagyon fontos, hogy jó munkát adjunk ki a kezünk közül. Az önéletrajzba sok minden belekerülhet, de bizonyos dolgokat…..
Egy átlagos háztartásban körülbelül 10-15 fajta tisztítószert használunk, mit szólnál hozzá, ha ezt számot jelentősen lecsökkenthetnéd? Használj mosódiót! A mosódió a szappanfa termése, a beérett bogyók héját használhatjuk tisztításra, ugyanis a héjak szaponint…..
KralleMesi 2013.06.15 15:46:21
@staticky: Én mindent ezzel mosok, ami 40 fokig mosható, és nekem tökéletesen működik. Igaz, nincsenek extrém olajos vagy fűfoltos ruháim, de az irodista életmóddal járó szennyeződéseket mind tisztára tudom vele mosni.
Egyszer történt, nem is olyan régen, hogy a lakkfanatikus lánynak bizony nem fűlött a foga a körömlakkvásárláshoz. Ha csak a foga nem fűlött volna, de a körme se - így jött létre ez a körmese. Zivataros, szürke napok voltak ezek, és a lány a szobájában ímélezgetett.…..
A nők a hajuk hosszával, színével és textúrájával általában nincsenek megelégedve. A göndör hajúak sima tincsekre vágynak, a barna hajúak szőkére, a szőkék feketére, és hosszasan folytathatnánk a sort. De mivel is jár a hajfestés? Tények és tévhitek. Ha egyszer…..
A drogériák polcai roskadoznak a testápolók alatt, rendkívül sok fajta krémet kínálnak különböző esetekre és problémákra, ám mégis megéri otthon elkészíteni a testápolónkat. Hogy miért? Egyre több fogyasztó gondolja úgy, hogy fontos tudni, hogy mit tartalmaz a termék,…..
A munkahelyváltás és az álláskeresés hosszadalmas folyamata mindenki életében nehéz időszak. Az állásinterjú már fél siker, így ha eljutsz idáig, akkor fontos, hogy jól csináld és megfelelően viselkedj. Íme 5 hiba, amit semmiképp se kövess el! Málhás szamár effektusEgy…..
Eljött a nap, amikor a lányok közkinccsé teszik munkájuk gyümölcsét (ennyi közhely egy mondatban hogy fér meg, egyáltalán?), vagyis ez a Manikűrvadász napja! Bő három héttel ezelőtt Ingrid, a fckyeahprettynails írója közzé tette a Manikűrvadász második fordulójának…..
Legutóbbi bejegyzésemben az új Clinique lakkot teszteltem, miután végeztem a lakkozással és megírtam róla a véleményemet, úgy döntöttem, hogy érdemes ezt a lakkot kidíszíteni, így is tettem. Nem szerettem volna elnyomni a lakk természetes szépségét, ám mindenképp feltűnőbb…..
Allergiatesztelt. 100 %-ig illatmentes. - Ez a Clinique szlogenje, éppen ezért lettem nagyon kíváncsi, amikor olvastam a hírt, hogy előrukkoltak egy körömlakk kollekcióval. Az allergia és a körömlakk téma egyaránt mélyen érint, így rögtön meglestem a lakkokat és elcsodálkoztam a…..
Felkeltem, reggeliztem, sorsoltam - és az a véleményem, hogy felébredni mégsem sikerült. Szerencsére nem sebesítettem meg senkit az ollóval, és bajuszt sem applikáltam magamra alkoholos filccel, így mondhatni, hogy a sorsolás biztonságos keretek között zajlott le. Közjegyzőként a…..
KralleMesi 2013.06.06 11:11:55
@Bélafi Dóra: Küldd! :) Azért nem írtam e-mailt, hogy ne rontsam a várakozással teli meglepetés erejét. :) Gratulálok! :)
Tavasz? Nyár? Ti miként neveznétek a jelenlegi évszakunkat, amely főleg szelet, kemény sarat és esernyőt jegyez? Beköszöntött a június, úgyhogy javában dúlni kéne a (körmeimen is) a nyárnak, fagyi színű lakkok, izzó naplemente átmenetek, lufi minták stb. - de nem így…..
600 lány (ha fiúk is rendeltek, akkor tőlük ezúton kérek lenézést) találgatott, várakozott és izgult két napon keresztül, mert a kéthavonta új dobozzal jelentkező Pixibox az utóbbi két napban szállította le a csomagokat. Én pár hónappal ezelőtt találtam rá erre a beauty box…..
Éppen nagy BB-krém tesztelésben vagyok mint azt a facebook-on is említettem, így miután felvittem az Armonía krémjét, úgy döntöttem, hogy ez a nap megér egy sminket. Lelkiismeretesen előszedtem az ecseteimet, meg azt a neszeszeremet, amiben az elhanyagolt palettáimat tartom. És…..
A Szépségkamra blog facebook oldalán pár napja írtam az olvasóimnak, hogy összeállítottam egy apró meglepetéscsomagot, mintegy inspirálásképpen, ugyanis szeretném ha minél többen olvasnák a blogot. Rengeteg fantasztikus beautyblogger van, és nagyon kevés "hirdetőfelület',…..
KralleMesi 2013.06.03 21:04:29
@Fanni Kereki: Köszi Fanni :) Próbálok eleget tenni a kéréseidnek :)
KralleMesi 2013.06.04 09:45:25
@Évi Orova: Drága Évi! Köszönöm, hogy ringbe szálltál te is :) Terveztem szemkörnyékápolót váltani, jelenleg egy Loreal triple active eyes darabom van, ami egész jó, de még keresem a tökéleteset - és természetesen dokumentálni fogom. Sminklemosáshoz próbáld ki, a dm Balea márkájú kétfázisú lemosóját, én ezt szeretem a legjobban. A legtöbb nekem is irritálja a szemem, eddig ez bánt a legkevésbé. :)
KralleMesi 2013.06.04 11:28:49
@Orsi Szemán: Kedves Orsi! Köszönöm szépen, hogy segítsz nekem :) A szemszínekhez passzoló sminken már én is gondolkodtam, lehet, hogy megkérem pár barátnőmet, hogy kísérletezhessek rajtuk :)
Eredetileg utazáshoz és egyéb hirtelen felindulásból elkövetett lakkeltávolításhoz vettem az Isana körömlakk eltávolító kendőjét, ám mielőtt csak erre hagyatkoztam volna inkább kipróbáltam az otthon biztonságos melegében. Az imádott és már hatodik napját taposó Zsuzsit…..
Nem tudtam ott hagyni, mert akciós volt. Eredetileg nem volt szükségem erre a mindenálló, szuperfedő, fényvédős, organikus, hipoallergén alapozóra... de hát le volt értékelve. Van egy 25%-os kuponom, meg még 15% lejön a végéből, úgyhogy menjünk vásárolni. Megjött a…..
A sminkcuccaim (újra)rendezgetése az én terápiás módszerem rossz idő esetére, és valljuk be, ebből mostanában bőven kijutott nekünk. Az szürke, szeles, szottyos délutánt nálam az Isadora egyik négyes szemhéjpúdere ragyogta be. Ha a kezembe kerül mindig megcsodálom, így…..
Eltelt a május, ami egyben azt is jelenti, hogy egy hónapos a Szépségkamra. Sok minden történt májusban velem és a bloggal is. Elköltöztünk, letettem az írásbeli záróvizsgát, belevágtam a blogolásba és volt még pár apró dolog, amik nagyon fontosak nekem. A blogon pedig:…..
Kérem szépen, én futok. És mióta futok, azóta hatékony arctisztítás, bevált krémek, rengeteg víz, maximális figyelem ide vagy oda, a pattanások bizony felütik a fejüket. A szokásos arckrémem (Vichy Normaderm) mellé beszereztem egy Balea Aqua krémet. Könnyű krém, futás…..