Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ezustcsepp anyukaja

13 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon rég óta nem írtam a blogba, pedig annyi minden történt velünk, de most megpróbálom röviden összefoglalni. Varsóból hazatérve Ezüstcsepp nagyon jó állapotba került, aminek nagyon örültünk. Az itthoni terapeuták is elismerően beszéltek az elért eredményről. Két…..
Ezüstcsepp Hétvége Varsóban 2013.06.30 22:25:45
A hétvégénk gyorsan és eseménydúsan telt. Szombaton elmentünk egy csodálatos parkba, ami itt van a közelben. Ne kérdezzétek a nevét, mert ezeket a lengyel neveket képtelen vagyok megjegyezni, kimondani és leírni :-) De a park az gyönyörű volt. Jó nagy sétát tettünk, gofriztunk,…..
Ma van az első hét utolsó terápiás napja. Hihetetlen gyorsan eltelt ez az időszak. Annyi minden történt, hogy észre sem vettük és már hétvége van. Ezüstcsepp nagyon ügyes a terápián. Minden feladatot szó nélkül megcsinál. Délutánra már elfárad jócskán, de sajnos a két…..
Hát végre lett kábelem. Michal nagyon rendes volt, elvitte a tönkrement kábelemet és vett egy újat. :-) Most már tudom tölteni a gépet!!!! Amúgy még bonyolódik a helyzet, mert az eddigi egy étterem ahol lehetett itt a szállodában enni, az hétfőn még nyitva volt, ma meg…..
Hát szerencsésen megérkeztünk Varsóba. Nem mondom, hogy minden tökéletesen sikerült. A szálloda katasztrófa. A szoba kicsi, a zuhanyfülke ajtaja leesik, a légkondiért kauciót akartak kérni, amiért kivertem a balhét, hogy hogy gondolják! A szoba dög meleg volt és még fizessek…..
Ezustcsepp anyukaja 2013.06.25 16:10:33
@demono: Köszi! De valahogy megoldjuk, bár nem álmaim városa ez a Varsó és a körülmények sem. Ma például bezárt az egyetlen étterem, ami itt a terápiás centrumban működött. Haha, a végén még lehet, hogy a hotelszobában fogok főzni :-)
Ezüstcsepp 2013. június 19. 2013.06.23 01:03:45
Elérkezett ez a nap is. Ma van Ezüstcsepp 1 éves SDR évfordulója. Hihetetlen, hogy az egy év alatt milyen fejlődésen ment keresztül, aminek még nincs vége! Visszaemlékeztünk a tavalyi műtét minden pillanatára, amikor izgultunk a kórház várójában, hogy végre túl legyen a…..
Elérkezett ez a nap is. Ezüstcsepp elballagott az oviban. Már napok óta készült a nagy napra, meghívta a nagyszülőket és természetesen azt is előírta, hogy milyen ajándékokat szeretne kapni. Minden nap emlékeztetett bennünket, hogy ne felejtsük el az ajándékát és hogy még…..
Az elmúlt pár hétben Ezüstcsepp folyamatosan fejlődik. Az a hihetetlen, hogy nem áll meg a fejlődésben, hanem napról napra ügyesebb, újabb dolgokat csinál meg, amit azelőtt nem. Itthon és az oviban már az egyágú botjával jár, de az utcán is kezdjük gyakorolni. Minden…..
Ezüstcsepp Új hírek.... 2013.05.12 18:46:35
Az elmúlt hetekben sok minden történt velünk. Első sorban az, hogy Ezüstcsepp folyamatosan fejlődik. Ami nagyon nagy dolog. Még most érik be a budapesti therasuit terápia hatása. Ennek következtében sokkal nagyobb a terpesze, már álló helyzetben is, állandóan állni akar és nagyon…..
Ezüstcsepp Mérföldkő.... 2013.04.30 23:09:38
A terasuit terápia hatásai kb. két hónap alatt jönnek elő. Ez tényleg így van, mert a budapesti terápia óta Ezüstcsepp folyamatosan fejlődik és olyan dolgokat csinál, amiket eddig még nem. A legnagyobb fejlődés az volt, hogy elkezdett önálló lépéseket megtenni. Hihetetlen,…..
Ezüstcsepp Terasuit Budapesten 2013.04.30 22:49:14
Április elején két hétre eljöttek Varsóból, hogy itt Budapesten is elérhető legyen a terasuit terápia azoknak, akik nem jutnak ki Varsóba. Mi is jelentkeztünk a terápiára, így két héten keresztül ovi és más fejlesztések helyett Aniahoz jártunk, napi két órás "nyúzásra".…..
Ezüstcsepp Iskola mizéria... 2013.04.30 22:32:40
Sokat gondolkodtam azon, hogyan is meséljem el Ezüstcsepp iskola keresési projektjét. Hát tudjátok nem volt egyszerű és nem úgy végződött, ahogy szerettük volna. Ezüstcsepp idén augusztus végén tölti be a 7. életévét, tehát itt az ideje, hogy iskolába menjen. Az iskola…..
Ezüstcsepp Varsó után..... 2013.04.30 21:40:59
Nagyon régen nem írtam már ennek különböző okai voltak.Borzasztóan elfoglaltak voltunk, miután Ezüstcseppel megjöttünk Varsóból. Újra elkezdődött az itthoni fejlesztés, oviba járás. Hihetetlen volt Varsó! Ez a terápia fantasztikus. Ezüstcseppen annyi fejlődés ment végbe,…..