Regisztráció Blogot indítok
Adatok
elmeboy

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A pár hetes telefon beadja a kulcsot, a szerviz először nem talál hibát, majd beázásra hivatkozva megvonja a garanciát. Ha biztosan tudjuk, hogy nem járt víz közelében, ki és hogy bizonyíthatja azt, hogy miattunk ázott be? Történhet ilyen csak simán a páratartalomtól is? Csalódott olvasónk kérdései…..
elmeboy 2019.11.06 15:01:33
@szelidorzo: Bár már nem tisztem védeni őket, de a budaörsi "közismert" szervizben - ha jártál volna bent, elhinnéd - nem tudom elképzelni a direkt áztatást. Vannak átverések, de nem ilyen indirekt módon ;)
Tegnapi hangyaűző fortélyokat hadrendbe állító írásom kommentjei között merült fel egy másik - a hangyánál sokkalta ellenszenvesebb - kerti károkozó elleni védekezés kérdése, az alany nem más volt, mint a meztelen csiga. Így most, hogy gyors egymásutánban leszámoljunk a…..
Kalózkodás. A modern kor előszeretettel használja ezt a kifejezést a szellemi tulajdon ellen elkövetett bűncselekményekre, köznapi szóval azok „ellopására”. Kezdjük azzal, hogy ellopni sem ingatlant, sem szellemi tulajdont nem lehet, csak ingóságot. A lopás fogalmára kiváló…..