Regisztráció Blogot indítok
Adatok
treksenior

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezen a képen a világ vallásainak demográfiai projekciója látható a Pew Research Center szerint. Szerintem az ateizmus jövője ennél azért lesz jobb, mert a technológiai fejlődést, a tudást, a világiasodást, a kitéréseket alulbecsülték vagy egyenesen ignorálták. Ebben a postban kifejezetten ateista…..
Veres András püspök, a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia elnöke augusztus 20-án a Szent Jobb körmenethez kapcsolódó szentmisén tartott szentbeszédében elhangzott gondolatai a lombikbébiprogramról komoly vitákat váltott ki a hazai közéletben. Nemrég a 168 óra is feltette a kérdést Dr. Orosz Gábor…..
treksenior 2017.08.30 11:28:41
@aeidennis: S mi arról a véleménye, miszerint az Önök által imádott Isten esetleg azzal is támogatja az emberiséget, hogy lehetővé tette a lombikbébi programot. S mivel az sem 100 %-os, így akár a pozitív eredmény is felfogható atyai segítségnek. Álljanak nyitottan a kérdéshez. Ha mindent a Bibliából akarnak megmagyarázni, akkor keressék meg a szent könyvben mit mondott Isten/Jézus a gőzgépről, a gravitációról, az internetről.
treksenior 2017.08.30 12:03:29
@aeidennis: Ha az embert Isten teremtette, a tudást is ő adta, illetve, ha a Szentírást olvassuk, akkor statisztált hozzá. Ha ezzel a tudással felvértezve az ember előállítja a lombikot és a mikroszkópot, akkor, ha közvetetten is, nem feltételezhetjük, hogy a Teremtőnek tetsző dolgot művelünk. Aztán azt megmondta, hogy sokasodjatok, szaporodjatok. A módját azonban ránk bízta.
treksenior 2017.08.30 12:55:20
@aeidennis: A rosszat ki teremtette? Ahogy fekete nincs fehér nélkül, világosság sötétség nélkül, férfi nő nélkül, úgy jó sincs rossz nélkül. Minden állításnak van ellentettje. Nem lehet, hogy ezt a nagy kerek egészet teremtette az Úr? Nem lehet, hogy ő is olyan, mint a természet? Se nem jó, se nem rossz? Se nem kegyetlen, se nem kegyes? Egyszerűen közömbös? Csak mi, innen nézve a vágyainkat vetítjük felé, amilyen vágyaink vannak, azok tükröződnek vissza, s nagy egésznek csak egy szeletét érzékeljük? (Csak tájékoztatásul, én nem hiszek a teremtőben és a teremtésben)
Sok van mi csodálatos, de az országos zöldhatóság vezetőjének diplomabotrányainál alig van csodálatosabb. Meg annál is, amilyen kitartással, tűzön-vízen át, a törvénytelenségekre is fittyet hányva, Fazekas miniszter védi ezt a botrányhős politikai kalandort. Tolnainé…..