Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ötnyolcas

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Private Banking Benzin vagy dízel? 2013.10.17 09:22:11
Akár új, akár használt autót veszünk, nem tudunk elmenni ezen kérdés mellett. A két tábor képviselői korlátlan mennyiségű időt tudnak eltölteni a saját álláspontjuk védelmével, miközben az autó alapvető funkcióját (elvisz A-ból B-be) mindkét verzió makulátlanul…..
„Egyszeri tételek nélkül egy részvényre vetítve 7 cent lett a társaság negyedéves nyeresége, amely éppen felülmúlta a 6 cent körüli piaci várakozást.”  A fenti mondatot az egyik hírlevelünkből idéztem,amelyben egy amerikai vállalat negyedéves beszámolóját…..
A hétvégén újra majszoltam egy kis pattogatott kukoricát az „Éhezők viadala” című film alatt, ugyanis lassan a mozikba kerül a folytatás. Ilyenkor, ha időm engedi, átpörgetem a megelőző részeket, hogy értsem az utalásokat. Csak mellékesen, a „Halálos iramban” már a…..
Private Banking Klikkesedj! 2013.05.20 21:15:33
A Való Világ egyik szériájában azt a feladatot kapták a játékosok, hogy egy fogyasztható és könnyen előadható dalt találjanak ki, L.L. Junior vezényletével. A végeredményt tekintve kalapot emelhetünk a komponista előtt, viszont Anikó, Béci, Szandika és Jerzy kvartettje…..
Keresztbe tett ujjakkal ülök, hogy rémlik-e a klasszikus Spencer-Hill filmből a fenti idézet. Ez annak kapcsán jutott eszembe, hogy egy fiktív, külföldi vállalatvezető a felvásárlási esélyeket latolgatta. A cégről annyit érdemes tudni, hogy egy nagy részvényesi csoport 20% alatti…..
  Egy régi barátom – aki jelenleg egy biztosítótársaság magas rangú vezetője – már évekkel korábban azt gondolta, hogy a tőzsde a legextrémebb sporttevékenység. A biztosítási matematika gurui például sokáig ódzkodtak a snowboard és egyéb különleges aktivitások…..