Regisztráció Blogot indítok
Adatok
labancfirkász

7 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igyekszem, igyekszem, de nagyon nehéz elvakult megszállotakkal... Tényleg megpróbáltam, alább olvasható az írásos bizonyíték! Levelezésbe kezdtem a "Baszd meg a karácsonyt" címmel zsidó buli a Kultiplexben c. cikk szerzőjével. Korrespondenciák, mondhatom termékeny lett,…..
labancfirkász 2008.01.08 14:12:47
szebb jelent kurucos!
írtál az ún. kettős-mércéről, illetve arról, hogy a parlamenti pártok jolyjokerként lépnek fel a kisebbségek mellett... de ez populizmis, elvtelen retorika szavazógyűjtésre
az a véleményem, hogy a közélet és köztudat teljesen elpolitizálódott, ami nagyon rosszat tesz a társadolom fejlődése szempontjából
ennek hatása pl. az emberek nagyon egyszerű fekete-fehér látásmódja, kb. a sematizmus
és ez ugyanúgy elmondható az arany Bogár úr műsorába betelefonáló régivágású komcsi nyugdíjas nénire, aki elmondja, hogy milyen ronda fasiszta ez az OV meg a barátai és az egész fidesz csaló;
de igaz a kuruc.infora is meg az összes manipuatív sematizáló médiára. ha a kuruc.info ír mondjuk Alföldiről, akkor biztos azonkívül hogy össze-vissza
buziznak, elkönyvelik bibsinek, cionistának bárminek... ez hatalmas problém, és nem csak azért mert sértő, hanem mert sematizmusra, meg a fekete-fehér jellegű gondolkodásra inspirál
és ezért is probléma, hogy te pl., egy más politikai érzelmű ember idekeverdsz véletlenül erre a blogra
és "kurucus" néven írsz, gondolom azért, hogy mutasd ezt a szembenállást.(hozzátenném persze, hogy akkora szembenállás nem lehet, látom az utolsó mondatotból, hogy te is egy normális Magyarországon akarsz élni).

és pl. itt is előjön a sematizmus kérdése. hogy te el tudod-e fogadni, hogy egy liberális ember is olyan országot szeretne ahol jó élni. ez lenne nagyon fontos. mert ez tényleg így van, csak nyitottságra lenne szükség.

az a bekezdés, hagy maga után némi kivetni valót, hogy hány zsidó van a médiában...ez így ilyen formában (s egyébként bárhonnan nézve) nem megengedhető kijelentés, még egy gondolkodó szélsőjobboldalitól sem
írod, hogy a médiában jó lett volna látni valami zsidó embert, aki elhatárolódott volna a fuck the x-mass ügytől... erre annyit mondanék, hogy nemrégiben történt meg a bizonyos történelmi egyházas babazsúr, amire -igen gáz módon-nem mentek el a mazsihisz képviselői ... (mellékes, hogy olyan minősíthetetlen cikkek jelentek meg a kurucon ,hogy a zsidók aztán nem tartoznak a történelmi egyházak közés és soha nem is tartoztak, csak gennyes métely Magyarország testén...da-da-da)
de ezek után az EMIH, vagyis az egységes magyar izraelita hitközség és a Judapest szerkesztői flódnit küldtek Sólyomnak, jeléül annak, hogy elhatárolódnak a mazsihisztől.
ezt szerintem a korrekt széleskörben értékelhető magatartás erre aztán mit lehet olvasni a kurucon hogy sólyom a zsidók eledelével tömte a t. e. képviselőit...és ez csapódik le a szélsőjobb között..
ez gáz

és végül a demokrácia
ami nálad idézőjelben szerepel. ami igencsak közhelyes. valóban nincs fasza állapotban a magyar politka de gáz, hogy átitatja a közéletet meg az emberek látásmódját. de el kell ismerni, lehet hogy nem mindig hatékony de ez az egyetlen- eddig kitalált- élető államberendezkedés

labancfirkász 2008.04.10 17:46:06
Az alábbi videó sarkallt minket arra, hogy egy felhíváshoz csatlakozzunk. Ezt a felhívást a "Hősök terével szolidáris kör" küldte nekünk. Akkor szépen sorjában.1. Egy kis videó, mely hatására egy össztársadalmi múvment alakult az említett szervezet…..
Ludman, a kis komiszEzt nevezem én kreatív fasizmusnak! Frissítve: Európa - és hazánk - kétfrontos háborúja a sötétség ellen.Bravó kérem, háromszoros hipp-hipp-hurrá jár Lúdember Zsolt-nak, aki autentikusan repít vissza cikkével a 30-as évek náci fajvédő ideológiájába.…..
labancfirkász 2008.01.13 17:07:12
Prónay:
próbáljuk varrni a gombot, dehát nehéz egy ilyen akadémikus vitázóval szemben
az emailről: a labancfirkász névre kattintva látható az emailcímem ha a katt nem menne, amit könnyen el tudok képzelni:
avidroczki@vipmail.hu
köszi az olvasnivalót, nagy részéhez már volt szerencsém...
sokat tanultam belőlük, akárcsak te

honnan tudod, hogy nem feketék vagyunk, vagy norvégok? érdekelne, miért pont bibsi?
már nagyon várom a találkozást...
továbbra is kellemes időtöltést a blogon
L.F.
labancfirkász 2008.01.13 23:51:12
labancfirkász 2008.03.29 19:01:06
Miután mindenki felocsúdott a népszavazás végeredményének pártszimpátia alapján meghatározott érzelmeinek hullámai közül, érdemes végiggondolni, mik a helyes teendők az elkövetkező napokra. Előzetes tanácsaink után, most utólagos útmutatás következik az…..
Ó, mikor a nap sugara az éghajlatra nem jellemző módon tavaszias szombat délutánokat varázsol Budapestre...ÓÓ, mikor a természet úgy érzi mindjárt kipattanhat több hónapnyi önmagába fordult kopárságából...ÓÓÓ, mikor az állatok, a gyerekek, és családok élvezik a globális…..
labancfirkász 2008.03.06 16:37:23
Mi más is lehetne égetőbb kérdés jelen pillanatban, Európa közepén, (annak is a szívében) 2008. Március 6-án, három nappal a Népszavazás előtt!? Semmi!! Hát persze izgulunk már, izzad a tenyerünk is ha agitáló flyert, nyomnak a kezünkbe, netán, ha mi magunk ragasztunk fel…..
"a legszebb party a legjobbaknak" "face control"Labanckabaréhírek 2008Ez most valami médiahack?..
labancfirkász 2008.03.01 00:19:31
Mandiner blog Metróparti 2008.01.20 19:31:00
 Úgy tűnik, a polgári underground a helyére került: egymást érik a földalatti világról szóló bejegyzéseink. Most se lesz másképp: pár nap alatt a második hekket élte meg a sokat látott budapesti metró: tegnap este illegális metrópartit szerveztek az egyik utolsó járatra,…..
Egyre több filmből láthatunk 5-10 percet még bemutató előtt.Dawn mikor felkeresi nőgyógyászát kiderül, hogy egy bizonyos vagina dentata betegségben szenved, lefordítva kb annyit tesz, hogy a vaginája fogakat növesztett. Nekem máris összeszorult ettől a...torkom.:) Magyar címe mi…..
RE:blog a tag után lövés 2006.02.14 21:21:00
böngészem a hLog statisztikáit, és ezúton gratulálnék annak az olykedves látogatónak, akinek sikerült a '\_/' keresőszóval rámtalálnia. bár kérdéses, hogy sztahanov kojaknyalókáján túl tesz-e, de (amellett persze, hogy ezis a keresők címkézést meghaladó hatékonyságát…..
Korda György és Balázs Klári elindultak világkörüli útjukra, a kalandokból készülő valóságshow márciustól megy majd a Viasat3-on. Ahogy, ugye az közismert.Stábközeli informátorunk szerint az út első állomása Amszterdam volt, ahol a magyar Karel Gott és neje…..
labancfirkász 2008.01.11 17:18:48
w Szopóágon 2008.01.08 06:30:00
Ezt a cikket nem ide szántam, hanem a Playboyba, csak aztán az élet úgy hozta, hogy mégis itt jelenik meg, a Playboyban meg nem. Esetlenül mozgok a luxuskurvák világában, férfimagazint nem olvasok, bulvárlapokat csak indokolt esetben, tévét szintén igen célirányosan nézek.…..
Régóta foglalkoztat már, hogy a szörnyűséges diktatúrában sínylődő parlamenti és nem parlamenti jobboldal, akiknek még egy kiadós zavargással egybekötött akasztást sem hagynak véghezvinni, mégis miből él? Persze nem csodálkozom, hogy a plebejus politikát zászlajára tűző,…..
Mandiner blog A populizmusról 2008.01.04 10:07:00
A populistázás nagy biznisz ma Magyarországon. A baloldal és publicisztikája csodafegyvere. Annyit fog érni 2010-ben, mint a V2, de azért arcpirító. A legújabb bonmot Pető Péteré, aki "a kortárs populisták legjobbjait tömörítő klub tagjának" nevezte Orbánt. Nem…..
Subba Subba szív iWiW: PartyARC 2008.01.04 10:34:00
Ünnepeljük az év első péntekét válogatással! Átkotortuk a hozzászólásokat is, találtunk sok érdekes egyéniséget. Imádjuk a különc képeket, a ribanckásokat csak megszokásból kapjátok. Jelszó, felhasználónév, kattint!- Fotók: Erika (anyukám)- Meleg Zoli-…..
Mikor jön el az a pont, amikor a többség cikinek érzi azt a Magyarországot, ahol Sas József szilveszteri műsora a legnézettebb, és ahol a XXI. században az egyik legkelendőbb nyomtatott sajtótermék a tévéújság? A kétéves gyerekek különbül és megfontoltabban játszanak a…..
Mi még csak akkor ébredtünk az irdatlan fejfájásra, hogy azután kínok közt visszaaludjunk, de egyesek már dél előtt fent voltak január elsején. Csaba például a Tv2-t nézte és pár pillanatig azt hitte, hogy Sólyom László szerepet kapott egy 1997-es filmben. Vagy csak az…..
labancfirkász 2008.01.03 22:21:10
Egy-két hozzám hasonló reklámfanatikuson kívül szerintem nincs az országban élő ember, aki végignézne egy teljes reklámblokkot. Hogy megússza maradandó agykárosodás nélkül, az emberek többsége ekkorra időziti a kis- és nagydolgát, amivel egyúttal vaskos véleményt is alkot a…..
labancfirkász 2007.12.29 18:16:18
Pilu Semmit sem lehet megúszni 2007.12.25 17:32:00
 A következő írás egészséges fejlődésű, normális emberek részére felesleges olvasmány.:)  Húsz vagy, nézed a tévét. „Csajok, buli, Fanta” fíling. Elhiszed, megteszed. Rendben. Ahogy azt kell, nekilátsz a kerület felét kardélre hányni, majd ennek…..
Dark side Érett negyvenesek 2007.12.23 18:42:00
Hajnali félálomban látom a szélvédő mögül, hogy Pest környéki településünk kreatív szakemberei kihasználták a város határában végzett kapirgálást, és a helységnévtáblát egy negyvenes korlátozással együtt rakták vissza a helyére. Ezt a trükköt a 86-os út mentén…..
Korlátlanul labanc IN Kuruc.info 2007.12.12 15:10:00
Dübörög  a szólásszabadság és ennek nagyon is örülünk, hiszen így az interneten, ízlésünknek megfelelően találhatunk magunknak szenny-gyanús oldalakat. Alaposan körbenézve, radikális baloldali portált, vagy site-ot nem sokat láthatunk, ugyanakkor a masszív szélsőjobbos…..
labancfirkász 2007.12.23 20:03:17
    Az ominózus írást, a kuruc.info zsidóbűnözés füle alatt találjuk. (itt) Mondhatni háttérbe került, egy hétig ugyanis címlapsztori volt. Meg kell említenünk, hogy  a cikkben nem foglalkozunk helyesírási hibákkal és a szerző magyartalan…..
labancfirkász 2007.12.20 21:02:10
a Világ és ami benne van... bazeg 2007.12.18 09:50:00
Ebben a blogolásban az a jó, hogy ha valami rossz történik az emberrel, ami kurvára felbassza az agyát, abból születhet egy jó írás. Pont ilyen esett meg velem.Történt ugyanis, hogy csekket kellett befizetnem a Magyar Királyi Posta egyik fiókjában. Mivel közeleg a Harácsony,…..