Regisztráció Blogot indítok
Adatok
körtéri

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Letisztultak az erővonalak, ami az októberi népszavazást illeti. Az ellenzék soha nem látott, 99 százalékos egységbe forrt amellett, hogy ezt a parasztvakítást nem szabad érvényes szavazattal legitimálni. Vagy távolmaradással (MSZP + DK + Együtt + PM + Moma), vagy érvénytelen szavazattal (Kétfarkú…..
          G.Fodor Gáborral kezdeni a posztot határozott bátorságra vall a részemről, hiszen, mint tudjuk egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá, amit nyilván meg is fogok kapni, és nyilván el is fogok engedni a fülem mellett (azt még se írhatom egy kultúrblogban, hogy pont…..
Esterházy Péter csütörtöki halála nem volt váratlan, de ezzel együtt megrázta a magyar közéletet. Az irodalmi és kulturális élet elbúcsúzott tőle, részvétet nyilvánított a politika is: Gyurcsánytól az MSZP-én és Tarlóson át Áderig. Csak Orbán Viktor nem...
Képes hónapokra eltűnni a színről, aztán a Fidesz számára fontos ügyeknél valahogy előkerül és végighaknizza a médiát Fodor Gábor. Most Orbán kvótás népszavazósdija kapcsán buzgott fel Gáborban a megmondhatnék. Olyannyira, hogy már a huszonhatodik ipari kamerának is lenyilatkozta, hogy mindenki…..
Amikor egy probléma megoldása egyszerűbb, ha elfelejtjük, amit tanultunk. Photo: Flickr Creative Commons Matematika óra, számtani sorozatok. Egy biciklista 100 km-re van otthonról. Az első nap teker 8 km-t, majd minden nap 6 km-rel többet, mint az előző napon. Hány nap alatt ér haza? Hány km-t…..
körtéri 2016.07.08 18:36:54
@nemecsekerno_007: Hát ez hülyeség.
Nem is kicsi!
A cikk amúgy jó, de minden tanár ezt csinálja!
Elsőként 2010-ben, az Avatar menetelésekor született meg eme hiánypótló és box office-os értekezéseink egy sarokkövét képező cikk, majd a nagy sikerek 3D-s újrázásait megelőzően, 2012 elején vettük elő ismét. Annak is több mint négy éve már, nevezett 3D-s újrák megtették a hatásukat, s nem is…..
körtéri 2016.07.03 10:28:00
A tesztoszteron egészséges szintje korcsoportonként változik. Ahogy öregszünk a tesztoszteron szint fokozatosan csökken. Ez teljesen természetes, de mi van akkor, ha ez a szint már fiatalabb korban vagy ideje korán alábbhagy? Ha úgy érzed magad, mint egy kiherélt oroszlán, akkor több nyomós ok is…..
körtéri 2016.06.13 05:39:22
Ha jönnek az oroszok, meg ha BL-döntő van, illetve lesz, akkor a miniszterelnök nem tud elég beteg lenni. De legalább nem a mi pénzükből utazik. Bár az "önerő" kicsit olyan, mint a saját láb, meg a saját erő...
körtéri 2016.05.26 20:54:53
BEKIÁLTÁS Barbárok az uszodában 2016.04.08 02:21:36
Egy normális országban azonnal minimálisra kellene csökkenteni az élsport állami támogatását. A napokban a nagy nyilvánosság is tudomást szerezhetett arról, hogy Kiss Lászlót, az úszóválogatott szövetségi kapitányát 1961-ben csoportos nemi erőszak miatt börtönbüntetésre ítélték. Az ügy méltán…..
Az ember hibázik, merthogy nagyon kevesen vannak, akik bűntelenül, szeplőtelenül élnek le egy életet. Mindenki beleszaladhat egy kisebb csínytevésbe, apróbb szabálytalanságba, amiért gyakran csak a saját lelkiismeretével kell elszámolnia, hiszen ezek a gyarlóságok még nem érik el a törvényi…..
 Sokat beszéltek és sokan írtak a válogatottról. A közvéleményformáló szakmai kommentárok már a Románia elleni mérkőzést lezáró közvetítés blokkban utalnak a "minőségi futball hiányára" az "erőltetett, első és a teljesen hiányzó másod- harmadszándékú futball"…..
Általános véleményem, hogy a mobbingra és/vagy együttműködésre képtelen vezetőre egyetlen jó válasz a munkavállaló részéről az állásváltás (én legalábbis erre jutottam, meg is tettem, amikor ilyen helyzetben voltam, amikor meg nem, egy autóbaleset után gondolkodhattam 1…..
Bakizni emberi dolog, bénázni is, a technikának meg megvan a maga ördöge, mint tudjuk, de mindez így egyszerre sem menti az M4 Sport tévé (mostantól: Nemzeti Sportadó) első hetét, mert ha már 5,4 milliárd forintot rászántak egy tévéadó indulására, akkor legalább ésszel…..
Gratulálunk Orbán Viktornak, Kovács Zoltánnak, Habony Árpádnak, és természetesen az egész kormányzati propagandagépezetnek ahhoz, hogy sikerült megveretniük egy szegedi lányt, akinek barátját bevándorlónak nézték a kormány által feltüzelt suhancok. Az a hatalom, amelyik…..
Azért, mert megmaradt egy legendánk. Őrjöng az internet népe, mindennek elmondja a berlinieket, mert "elrabolták a mi Palinkat". A humorosabbak viccelnek is: "Adjátok vissza Dárdait, mi adunk helyette egy Pintér Attilát. Majdnem olyan jó, csak nem szereti a fellocsolt pályát". Szóval…..
Megjelent egy cikk a Borsonline-on két nappal ezelőtt, amit sok más sajtóorgánum között az Index is átvett, és amiben arról volt szó, hogy a lap megnézte a köztársasági elnök március 6. és április 16. közötti útjairól szóló közbeszerzési beszámolót, és azt…..
Pontosan egy évvel ezelőtt módosították a Felsőoktatási Törvényt, Balog Zoltán jelentette be júniusban, hogy kinevezik a kancellárokat az egyetemek élére, aki szerint "meg kell teremteni a megfelelő viszonyt az egyetemi autonómia és a felelős, hatékony gazdálkodás…..
Sose higgyük azt, hogy van abszolút mélysége a Fidesz bunkóságának, cinizmusának. Most ott tartunk, hogy az elmúlt 25 év klasszikus megélhetési politikusa beszól egy paralimpikonnak. A történet arról szól, hogy ideiglenesen az az ember lett a Paralimpiai Bizottság elnöke,…..
Uszoda épül Balatonfüreden, ez a város egyik legjobban várt fejlesztése. Ellátogattunk az építkezésre: Négyezer négyzetméteresre nő a létesítmény: Lesz benne egy 33 méteres úszómedence, lesz tanmedence, nyolc versenypálya, valamint wellnessrészleg gőzkabinnal,…..
A Duna mellett húzódó budai kerékpáros fő csapásvonalon kezdték büntetni a kerékpárosokat. Az ok: letiltották a kerekpározást a Tímár utca HÉV-megálló felüljáróján. Ezen a gyalogos hídon lehetett átkelni a belváros és Óbuda között bringázóknak az Árpád fejedelem…..
körtéri 2013.05.03 14:38:54
@Reggie: Értelmetlen ironizálás, bazinga!
körtéri 2013.05.03 14:45:00
@fűzfavirág: Milyen kocsidról írtam?
A kocsi szót most írtam le másodszor...
Amint látod!?
körtéri 2013.05.04 08:41:06
@atompyka: a kommentek színvonala elérte a rendőrségét, tehát ide többé nem írok.
Nem is olyan rég morgott Tarlós, hogy 180 millió mozaikdarabkát építettek be a metrómegállókba, ami elsőre soknak tűnik, de hát a képen úgy látszik, Budapesten a hajléktalanszállókat is ezzel rakják ki. Vagy várjunk csak. Ez nem hajléktalanszálló, hanem egy leendő…..